- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Benim çikolata kistim vardı clife macun kullandıkatan sonra yok oldu şu an çok şükür kistfalan yokİnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırız kuzu kistin için tedavi gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çikolata kistim vardı clife macun kullandıkatan sonra yok oldu şu an çok şükür kistfalan yokİnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırız kuzu kistin için tedavi gördün mü
Biraz daha koyu olması lazım canım ama akşama koyulaşabilir .akşam tekrar test yapıp değerlendir bende her ihtimale karşıEvdeki testleri yapmayacaktım ama yapayım bitsin gözüm görmesin dedim artık... yumurtlama günü bugün gözüküyor değil mi yarın da çatlar sanırım
ya nasip deyip sal ucunu korunma o zaman düşünme de olacağı varsa olur olmazsa da çaresine bakarsnızTeşekkür ederim ben o zaman yumurtlama döneminde bir gideyim olmazsa. Kafam o kadar karışık ki asi olursam 4-5 ay korunmam gerekecek ama diğer sağlık problemi o kadar sürmeyecek sanırım ayy ayy Hayırlısı olsun inşallah
Bana altı ay boyunca kadın doğum doktorum klomen kullandırttı sonra başka sebeplerle başka kadın doğuma gittiğimde klomenin çok tehlikeli bir ilaç olduğunu ve asla kullanmamam gerektiğini söyledi şimdi ben hangisine inanacamEczaneden klomen al iç, yok limon suyunu gözüne sok, hyatt tohumu suyunu demle başında 3 kez dolaştır !
Siz şaka mı yapıyorsunuz ? Eczacılık eğitimi aldınız da bizim mi haberimiz yok ? Tecrübeleri paylaşmak ile başkasına herhangi bir kürü tavsiye etmek bambaşka şeylerdir. Burada önerdiğiniz bir üründen dolayı tansiyonu tavan yapacak, şekeri fırlayacak birinin vebalini kim alacak ? Yaptığınız tavsiyelere biraz dikkat edin.
Klomen öneriliyor, önerdiğiniz kişinin over genişlemesi veya over kisti yoksa ne olacak?
iyilik ile cahilliği karıştırmayın !
Doktorunuza danışın, ben alternatif olarak şunları kullanabilir miyim diye sorun.
Öyle yapayım kuzu o zamanTestin varda bi 4 5. Saat sonra yine yapsana pik çok yakın bu akşama olur pik heralde
Ben bunu yumurtlama oldu sanıyorum çok fazla akıntım var şeffaf kuzuYok canım daha yumurtlama olmamış teste devam edin
Güvenilir mi ki acaba ben inanıyorum böyle şeylere ama korkuyorum da yapmayaBenim çikolata kistim vardı clife macun kullandıkatan sonra yok oldu şu an çok şükür kistfalan yok
Mesela durmadan bi hafta değerlendirsek sperm kalitesini etkiler mi kiBiraz daha koyu olması lazım canım ama akşama koyulaşabilir .akşam tekrar test yapıp değerlendir bende her ihtimale karşı
Canım sen her ihtimale karşımdeğerlendir ama yarın yumurtlama gibi,Ben bunu yumurtlama oldu sanıyorum çok fazla akıntım var şeffaf kuzu
Tam pik değil gibi testin canım en sağlamı bi test daha yap tutup akıntımda var çok fazla demişsin çünki ,Ben bunu yumurtlama oldu sanıyorum çok fazla akıntım var şeffaf kuzu
Yok ondan değildir canım sen yinede belin altına yastık koy yarım saat yat en az
Lavi12 canım merhaba bata 4 gün var bugün dayanamayıp test yaptım kaset test rica etsem bakar mısın ben çok silik bir şekilde var gibi gördüm ama yine de emin değilimŞubatta olmazsa marta yazalım seni mart grubu burasıı
Canım moralini bozma sen elinden geleni yap zaten o bebeği verecek olan Allah tır. Nice kimseler var ki hiçbir şeyi yokken olmuyor, kimileri var ki yapamazsın olmaz vs diyorlar ama oluyor. Elinden geleni yap, tevekkül et verirse takdiridir vermezse de takdiridir. Allah hayırlı evlat versin inşallah isteyen herkeseKizlar selam bu sabah doktora gittim ,bende pco var esimin morfolijisi yuzde 1 ,ileri hareket de az.bu sonuclarla zor dedi doktor aşılama veya tüp bebek.Lh testleri akinti takibi dogru degildir,yumurtayi iki gozumuzle gormemiz gerekiyor dedi.eger istersen birkac ay yumurta takibi yapabiliriz dedi.daha önce 3 ay yaptirmistim olmadi aslinda.biraz moralim bozuldu ,yaş 38 benimde
Benim gibi olan arkadaslar var mi aramizda
Bana altı ay boyunca kadın doğum doktorum klomen kullandırttı sonra başka sebeplerle başka kadın doğuma gittiğimde klomenin çok tehlikeli bir ilaç olduğunu ve asla kullanmamam gerektiğini söyledi şimdi ben hangisine inanacam
Yaaa çok silik görünüyor bence hamilesin Ne güzel hemen doktora git bence kann verLavi12 canım merhaba bata 4 gün var bugün dayanamayıp test yaptım kaset test rica etsem bakar mısın ben çok silik bir şekilde var gibi gördüm ama yine de emin değilimEki Görüntüle 2786913
Canım tekrar tekrar bakıyorum ama yine bir bakar mısın daha net atım tekrardan bat a 4 gün varYaaa çok silik görünüyor bence hamilesin Ne güzel hemen doktora git bence kann ver
Yani haklısın bende korkuyordum aman dedim kullandım valla bi cesaretGüvenilir mi ki acaba ben inanıyorum böyle şeylere ama korkuyorum da yapmaya
Bencede var canım yarın ilk idrarla tekrar yapsana birLavi12 canım merhaba bata 4 gün var bugün dayanamayıp test yaptım kaset test rica etsem bakar mısın ben çok silik bir şekilde var gibi gördüm ama yine de emin değilimEki Görüntüle 2786913
Benim ilk gebeliğimde aaaaynı böyle çıkmıştı tıpkısının aynısı Hayırlı olsun bence canmCanım tekrar tekrar bakıyorum ama yine bir bakar mısın daha net atım tekrardan bat a 4 gün var Eki Görüntüle 2786931
Yaaa çok heyecanlıyım ışıkta gözükmüyor çıplak gözle bakıldığında çok çok silik bir şekilde gözüküyor tedirginim ya değilsem diyeBenim ilk gebeliğimde aaaaynı böyle çıkmıştı tıpkısının aynısı Hayırlı olsun bence canm
BenimdeValla çoğaldık