Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim

Lavi12 beni de listeye ekler misiniz :))
Teşekkürler

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 6 mart
2-Yaşınız? 33
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folik asit, omega3
4-Ne zamandır deniyorsunuz 1 aydır

Merhaba covid aşısından mı bahsediyorsunuz

Aslında gidip hormon testlerimi falan yaptırmak istiyorum hatta eşim için de sperm testi istiyorum ama bir yandan da korkuyorum henüz yeni denemeye başlamışken bir şey çıkarsa iyice strese girerim diye. Bir yandan da bir şey varsa erken çıksın istiyorum. Bu ne kafası bilmiyorum Sanırım doktorların da 1 sene normal yoldan deneyin olmazsa gelin deme sebebi bu stres

Lavi12 beni de ekler misin?
1)Bat 19 Mart
2)Yaş 28
3)Coraspirin, omaga3, folik asit kullanıyorum
4)Kasım ayında 9 haftalık kalp durması sonucu kürtajımdan sonra deneyeceğim ilk ay olacak

Kesinlikle bekleme ben 6 sene erteledım
Tak dıye hamıle kaldım o ayrı ama bugun ki aklım olsaydı hemen yapardım 34 yasındayım oğlum 8 yasında 2.dusunuyrum geç çok geçççç

12.03.2020 bat.
28 yaş.
8, ay.
FEMARA - DİOFOL.

Aynı bende senin gibiydim doktor bana aşılama düşünürüz dedi bugün gittim doktorum yoktu o düşünce vardı napayım yaptırayım mı derken sevindim doktor yok olmasına mart ayı da kendime şans verdim. Bence bu aşı durumuna hazır hissetmiyorsan zorla olacak birşey değil istek olmalı olsun diye de yapılmaz zaten aşılama ayrı zor süreç. Yaşın çok değil 2 veya 3 ay daha dene istersen. Valla olacaksa Allah bir şekilde olduruyor benim arkadaşım 4 senedir olmadı bebeği 3 aşılama yaptı olmadı bıraktı 6 ay sonra hamile kaldı. Biz taktıkça olmuyor bence. Seni unuttum ne zamandır deniyordun bebeği canım bende baya uzun yazdım yaz uzun olsun ben nutuk olsa okurum

Bende bilmiyorum stres nasıl olmaz bulursam kesin hamileyimdir o ay

Kesinlikle bekleme ben 6 sene erteledım
Tak dıye hamıle kaldım o ayrı ama bugun ki aklım olsaydı hemen yapardım 34 yasındayım oğlum 8 yasında 2.dusunuyrum geç çok geçççç
Sağlık sebebi ile erteleyecegiz canım zaten isteye bağlı olsa hemen bugün olsun istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aa pardon ben iş dolayısı ile dıye okudum özür diliyorum
Yok şöyle söyleyeyim tam düzgün deneme fırsatımız olan 2-3 ayda sağlık sorunu nedeniyle korunmamiz gerekiyor sonrasında ise eşimin eş götürülemez bir yere tayini çıkacak o yüzden ayrı kalacağız büyük ihtimalle yani aslında doğru anlamışsın işlerim çok karışık

Canım eşin asker mi.

Arkadaşlar yumurtlama dönemim bitmiş mi oluyor böyle olunca C belirgin T silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…