Canım Yaptınmı testi, 10 gün içinde ikinci yumurtlama olursa ikiz gebelik şansı yakalayabiliyormuşsun, bende geçen ay heveslendim olmadı inşallah sizin olurBakalım bugün de test yapıcam. Aynı koyulukta mı çıkcak yoksa silikleşecek mi
Bunu yaşarken anlamıyor insan bende onu çok iyi anladım...Ben şunu anladım hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmiyor. Eğer evlilik oturduysa seviyorsan çocuğu erteleme. İleride olmazsa daha çok üzülürsün
İnşallah umut ediyorum bir şey yokturCanım hemen illa bişey vardır diye düşünme bu bence birazda yapı meselesi. Benim eşimde mesela görev nedeni ile yanımda değildi ilk evlendiğimde. Mesela eşim göreve gittiği gün ben hamile olduğumu öğrendim hamileliğimi yalnız geçirdim.. Sen üzülme ve de sakın illa bi sorun var diye kafana takma. Çünkü vaktını beklıyor dur. Hayırlı zaman da gelsin inşallah bebeğiniz
Sağlık nedeni ile şu an 3-4 aylığına ertelemem gerekiyor. Evleneli 2 sene oldu ancak daha düzenimiz 1-2 aydır var. Elimden geleni yapıyorum ama elimde olmayan şeyler beni tüketiyor maalesefBen şunu anladım hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmiyor. Eğer evlilik oturduysa seviyorsan çocuğu erteleme. İleride olmazsa daha çok üzülürsün
27 yaşındayım evleneli 1,5 sene oluyor bizimde işlerimiz farklı yerlerde ancak şimdi bir süre birlikteyiz tam deneyelim dedik onda da başka bir sağlık sorunu çıktı korunmak zorundayız, doktor kontrolüne gittim 1-2 kere bir şey yoktu ancak hiç adetin 2. 3. Günü hormon falan bakilmadi. Bir ara doktor Amh bakmıştı o normal bir değerdi. Ne yapacağımı bilemiyorum artıkBende aynı bu dertten olanlardanım. Eşimle çok bir arada olduğumuzda 1 hamile kaldım düşük yaptım sonrası çok bir arada olamadık sürekli birşeyler çıktı benim işim onun işi ayrı yerde. bende o süreçte hiç takmadım acelesi yok filan olur bir tane oldu iki de olur sanırsam dedim bu işin bu kadar zor olduğunu hiç düşünemedim 1 yılım pandemiyle geçti maddi imkanlar için çalışmak zorundayız. Seni çok iyi anlıyorum benimde hiçbir sorunum yok lakin adam da olmaması büyük sorunovulsayon zaten bu yüzden kullanıyorum. Peki eşin nereye gidiyor çok mu uzağa gidiyor üzüldüm senin içinde. Ne zamandır evlisiniz? Çok yeni denemeleriniz hemen olmaması normal. Yeni evliyseniz olmaması doğal. Herkes bir değil ki.
Herşey de bir hayır kesinlikle vardır. Güzel düşün eşin iyi olsun sonuçta o iyi olursa bir işe yarayacak yaşamak tabi ki evlad da lazım onun da vakti vardır elbet. Yaşın çok büyük değil çok takarsan bu durumu olmazlara gidiyor işin sonu stresten olacaksa da olmaz. Anın tadını çıkartİnşallah umut ediyorum bir şey yokturRabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder inşallah
Sağlık nedeni ile şu an 3-4 aylığına ertelemem gerekiyor. Evleneli 2 sene oldu ancak daha düzenimiz 1-2 aydır var. Elimden geleni yapıyorum ama elimde olmayan şeyler beni tüketiyor maalesef
27 yaşındayım evleneli 1,5 sene oluyor bizimde işlerimiz farklı yerlerde ancak şimdi bir süre birlikteyiz tam deneyelim dedik onda da başka bir sağlık sorunu çıktı korunmak zorundayız, doktor kontrolüne gittim 1-2 kere bir şey yoktu ancak hiç adetin 2. 3. Günü hormon falan bakilmadi. Bir ara doktor Amh bakmıştı o normal bir değerdi. Ne yapacağımı bilemiyorum artık
Çok çok teşekkür ederim. Biraz fazla stresliyim sanırım etrafımda hamile olanları gördükçe daha da çok etkileniyorum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. İnşallah sana da en kısa zamanda nasip olur Rabbim kucağımızı doldursunHerşey de bir hayır kesinlikle vardır. Güzel düşün eşin iyi olsun sonuçta o iyi olursa bir işe yarayacak yaşamak tabi ki evlad da lazım onun da vakti vardır elbet. Yaşın çok büyük değil çok takarsan bu durumu olmazlara gidiyor işin sonu stresten olacaksa da olmaz. Anın tadını çıkartisteyerek bu durumu yaşamıyorsun sonuçta sebeblerin var. Eşin iyi olsun tez zamanda inşallah. Hormon testini aklında soru kalsın istemiyorsan yaptırırsın o kolay. Sonuç güzel olsun, başından kötü olan hiçbirşey çekilmez.
Benim Doktorum da folik asitle alakalı son 1yılda toplamda 3 ay kullandıysan yeterli demişti. Bende bu yıl mayısta ve Eylül de kullanmıştım şimdibu ay kullanıyorum yeter daha seneye mayısa kadar gerek yok. Tabi hamile kalmazsamfolik asitle alakalı eczacı arkadasım şu bilgiyi verdi ;
gebelik oluşmassa bırak oluncunca zaten doktor verıyor eksık gorursekı ılk 3ay kullanım yeterlı oluyormus ıyı kı yazmıs arkadas burdan öğrendım bende 3 ay dır full kullanıyorum ama ıkı gundur bıraktım kullanmıyorum herseyın fazlsı zarar
Q10 i eczacına danışarak alabilirsin gebelik için diye belirt ona uygun olanlarından verir. çünkü q10 sadece gebeleik değil cilt ve saç bakımıgibi şeylerde de kullanılıyor karışıklık olmasın. Gebelik için olanlarda farklı destek vitaminlerde oluyor.Nasil anlamis kalin oldugunuben sordum ancak tup asamasinda belli olur dedi.folik asit yazmadi bu ay bana q10 mu kullansam
maşallah ne güzel değerlendir işte bol bolAynen canım yumurtlama işareti o. Bende polip var. Dr o yüzden takip ediyor bu ay. Eğer hamile kalmazsam sonraki polip i alacakmış cerrahi işlemle. Gebeliğe engel mi değil mi görelim dedi.
Kızlar bide benim bugün çatlamış yumurtam ama bi baktıki büyümüş bir yumurta daha var. Şok oldu doktor. Bu ay ikinciye yumurtlayacaksın dedi. Ve tutarsa çift yumurta ikizi olur dedi. Ay çok şaşırdım ya? Ne yapsam bilemedim de
Kesinlikle çok doğru haklısın katılıyorumBen şunu anladım hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmiyor. Eğer evlilik oturduysa seviyorsan çocuğu erteleme. İleride olmazsa daha çok üzülürsün
çatlamış değerlendir bugün ve yarını sonra bekle bakalım güzeo haberiEki Görüntüle 2786410 hanimlar Çarşamba pikti. Bugün böyle çıktı. Birde kahve leke gelmeye başladı. Sizce yumurtam mı catladi
Canım resim attım bak. 18.02 yazan düne aitti. Üzerinde bir şey yazmayan test bugün sabaha ait. Düne göre bi tık daha silik oldu sanki. Valla ben bişey anlayamadım bundan. Pik olmadan geri mi düşüyor çözemedim kiCanım Yaptınmı testi, 10 gün içinde ikinci yumurtlama olursa ikiz gebelik şansı yakalayabiliyormuşsun, bende geçen ay heveslendim olmadı inşallah sizin olur
Amin cümlemizi canımÇok çok teşekkür ederim. Biraz fazla stresliyim sanırım etrafımda hamile olanları gördükçe daha da çok etkileniyorum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. İnşallah sana da en kısa zamanda nasip olur Rabbim kucağımızı doldursun
Yan yana olamiyoruz ki olduğumuz zaman da sağlık sorunları vb. çıkıyorBenim Doktorum da folik asitle alakalı son 1yılda toplamda 3 ay kullandıysan yeterli demişti. Bende bu yıl mayısta ve Eylül de kullanmıştım şimdibu ay kullanıyorum yeter daha seneye mayısa kadar gerek yok. Tabi hamile kalmazsam
Q10 i eczacına danışarak alabilirsin gebelik için diye belirt ona uygun olanlarından verir. çünkü q10 sadece gebeleik değil cilt ve saç bakımıgibi şeylerde de kullanılıyor karışıklık olmasın. Gebelik için olanlarda farklı destek vitaminlerde oluyor.
maşallah ne güzel değerlendir işte bol bol
Kesinlikle çok doğru haklısın katılıyorumBalkiz94 kesinlikle erteleme korunmayın. Zaten bak görüyorsun istediğin an olmuyor o geleceği zamanı bilir.
çatlamış değerlendir bugün ve yarını sonra bekle bakalım güzeo haberi
Hımm anladımm ya bak bence mevzu yan yana olmak falan değil. Bende eşimde öğretmeniz ve neredeyse 1 yıldur uzaktan eğitim hep evdeyiz ve başbaşayız kimse yok. olmayınca olmuyor. Ve evliliğimin ilk 2 yalında nasıl korundum ödüm kopuyordu ertesi gün hapı içtim kaç kez. bilsem asla ertelemezdim 4,5 yıl oldu evleneli. allah şifa versin eşine de sana da inşallah derdi veren dermanını da verir inşallah. Üzülme olumlu düşün.Yan yana olamiyoruz ki olduğumuz zaman da sağlık sorunları vb. çıkıyor
Evet canım olmadı. Ama ben sana demiştim senin olmazsa benim de olmucak içime doğuyo diyeladymiracle canım ismini gördüm burada olmadı herhalde senin de değil mi? Rabbim inşallah kısa zamanda nasip eder. Aşı meselesi hakkında bir gelişme var mı sizin orada ben sanırım biraz daha erteleyecegim gebeliği emin degilim
Aaaay kuzum hoş geldin mart topiğine. Bu ay senden umutluyum. İçime doğuyo iyi haberler vericeksin19 Mart 2021 Bat Günüm
3 yıldır yok 4 aydır tedavi görüyorum (Bir düşük)
Yaş 30
Folbiol
Şimdiden teşekkür ederim
Canım mesajını görünce direk yazmak istedim ben Ocak 8 polip aldırdım Benim de aralıklı lekelenmelerim oluyordu ben de yumurtlama olarak değil sökülemediğim için oluyordu yani düzenli adet olamıyordum çünkü polipGebeliğe engel gebe kalınsa bile düşükle sonlandırır demişti doktorum benim tam rahim ortasında iki adet vardı Ocak 8 aldırdımİyi ki varsınız kızlar ya bende polip de var aklım çıktı normalde hiç adet dışı lekelenmem olmaz ilk kez bu ay çocuk çalışmalarına başladık onda da bu olunca bi an tedirgin oldum. polipten kaynaklı olsa durup durup 14. gün olmaz heralde. dediğiniz gibi bu yumurtlama işareti demek ki
Aynı gidiyorduk hadi bakalim, darısı bana:)Ultra pik kızlar gördüm nihayet
Amin canım inaşşalah en kısa zamanda inşallahAynı gidiyorduk hadi bakalim, darısı bana:)
Zaten o da pik değil yaparak devam et kaçıncı gundesinCanım resim attım bak. 18.02 yazan düne aitti. Üzerinde bir şey yazmayan test bugün sabaha ait. Düne göre bi tık daha silik oldu sanki. Valla ben bişey anlayamadım bundan. Pik olmadan geri mi düşüyor çözemedim kisenin fikrin nedir sence
HoşbuldumAaaay kuzum hoş geldin mart topiğine. Bu ay senden umutluyum. İçime doğuyo iyi haberler vericeksin
Kanamayı 1.gün sayarsak bugün 23.günüm canım. Ama 14 15de yumurtlama görmüştüm geçen hafta. Dün tekrardan koyulaşır gibi oldu testim de ondan tedirgin oldumZaten o da pik değil yaparak devam et kaçıncı gundesin