Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım bugün de test yapıcam. Aynı koyulukta mı çıkcak yoksa silikleşecek mi
Canım Yaptınmı testi, 10 gün içinde ikinci yumurtlama olursa ikiz gebelik şansı yakalayabiliyormuşsun, bende geçen ay heveslendim olmadı inşallah sizin olur

İnşallah umut ediyorum bir şey yoktur Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder inşallah
Ben şunu anladım hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmiyor. Eğer evlilik oturduysa seviyorsan çocuğu erteleme. İleride olmazsa daha çok üzülürsün
Sağlık nedeni ile şu an 3-4 aylığına ertelemem gerekiyor. Evleneli 2 sene oldu ancak daha düzenimiz 1-2 aydır var. Elimden geleni yapıyorum ama elimde olmayan şeyler beni tüketiyor maalesef
27 yaşındayım evleneli 1,5 sene oluyor bizimde işlerimiz farklı yerlerde ancak şimdi bir süre birlikteyiz tam deneyelim dedik onda da başka bir sağlık sorunu çıktı korunmak zorundayız, doktor kontrolüne gittim 1-2 kere bir şey yoktu ancak hiç adetin 2. 3. Günü hormon falan bakilmadi. Bir ara doktor Amh bakmıştı o normal bir değerdi. Ne yapacağımı bilemiyorum artık

Herşey de bir hayır kesinlikle vardır. Güzel düşün eşin iyi olsun sonuçta o iyi olursa bir işe yarayacak yaşamak tabi ki evlad da lazım onun da vakti vardır elbet. Yaşın çok büyük değil çok takarsan bu durumu olmazlara gidiyor işin sonu stresten olacaksa da olmaz. Anın tadını çıkart isteyerek bu durumu yaşamıyorsun sonuçta sebeblerin var. Eşin iyi olsun tez zamanda inşallah. Hormon testini aklında soru kalsın istemiyorsan yaptırırsın o kolay. Sonuç güzel olsun, başından kötü olan hiçbirşey çekilmez.

Çok çok teşekkür ederim. Biraz fazla stresliyim sanırım etrafımda hamile olanları gördükçe daha da çok etkileniyorum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. İnşallah sana da en kısa zamanda nasip olur Rabbim kucağımızı doldursun

Benim Doktorum da folik asitle alakalı son 1yılda toplamda 3 ay kullandıysan yeterli demişti. Bende bu yıl mayısta ve Eylül de kullanmıştım şimdibu ay kullanıyorum yeter daha seneye mayısa kadar gerek yok. Tabi hamile kalmazsam
Nasil anlamis kalin oldugunuben sordum ancak tup asamasinda belli olur dedi.folik asit yazmadi bu ay bana q10 mu kullansam
Q10 i eczacına danışarak alabilirsin gebelik için diye belirt ona uygun olanlarından verir. çünkü q10 sadece gebeleik değil cilt ve saç bakımıgibi şeylerde de kullanılıyor karışıklık olmasın. Gebelik için olanlarda farklı destek vitaminlerde oluyor.
maşallah ne güzel değerlendir işte bol bol
Ben şunu anladım hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmiyor. Eğer evlilik oturduysa seviyorsan çocuğu erteleme. İleride olmazsa daha çok üzülürsün
Kesinlikle çok doğru haklısın katılıyorum Balkiz94 kesinlikle erteleme korunmayın. Zaten bak görüyorsun istediğin an olmuyor o geleceği zamanı bilir.
Eki Görüntüle 2786410 hanimlar Çarşamba pikti. Bugün böyle çıktı. Birde kahve leke gelmeye başladı. Sizce yumurtam mı catladi
çatlamış değerlendir bugün ve yarını sonra bekle bakalım güzeo haberi

Canım Yaptınmı testi, 10 gün içinde ikinci yumurtlama olursa ikiz gebelik şansı yakalayabiliyormuşsun, bende geçen ay heveslendim olmadı inşallah sizin olur
Canım resim attım bak. 18.02 yazan düne aitti. Üzerinde bir şey yazmayan test bugün sabaha ait. Düne göre bi tık daha silik oldu sanki. Valla ben bişey anlayamadım bundan. Pik olmadan geri mi düşüyor çözemedim ki senin fikrin nedir sence

Eklentiler

• 20210219_114911.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20210218_111719.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 44
Amin cümlemizi canım Ayy canım ya onu sorma hastaneye gittim hastanede hamileler mahalleye geliyorum kadınlar sülalemde çocuğu olmaz denilen 35 yaşında ablamın çocuğu oldu 40 dan sonra evlenen kuzenim hamile kaldı yaşla filan alakası yok. Benimde hiç sorunum yok çocuk yok gelde sorgulama gelde takma gelde stres etme. Valla istiyorum stresli filanım ama istiyorum stressiz mi her çocuk yapanlar sankim bazen çekilmez anlar oluyor bunlar duygusal olarak ağır bugün belki aşılamaya geçilecekti doktorum yoktu dediler mart ayında gel git gel hastaneye yoruldum çok ağladım rahatladım biraz sonra dedim koş mart ayı grubuna yazdır adını o kadar inişli çıkışlı ki hayat napalım başa gelen çekilir Allah verecek ama kulun imtihanı ağır oluyor istemeye devam çıkmadık candan umut kesilmez

Yan yana olamiyoruz ki olduğumuz zaman da sağlık sorunları vb. çıkıyor

Yan yana olamiyoruz ki olduğumuz zaman da sağlık sorunları vb. çıkıyor
Hımm anladımm ya bak bence mevzu yan yana olmak falan değil. Bende eşimde öğretmeniz ve neredeyse 1 yıldur uzaktan eğitim hep evdeyiz ve başbaşayız kimse yok. olmayınca olmuyor. Ve evliliğimin ilk 2 yalında nasıl korundum ödüm kopuyordu ertesi gün hapı içtim kaç kez. bilsem asla ertelemezdim 4,5 yıl oldu evleneli. allah şifa versin eşine de sana da inşallah derdi veren dermanını da verir inşallah. Üzülme olumlu düşün.

Evet canım olmadı. Ama ben sana demiştim senin olmazsa benim de olmucak içime doğuyo diye bizim müdür ay sonu aşı olucak haber bekliyoruz dedi. Benim de kafam çok karışık bebek planını erteleyeyeyim dicem. Sonrasında 4 ay korunmak lazım. Ama sonra 2 ay süreç var yine aşı gerekecek. 6 ay koruması oluyor aşının. bekle bekle sonu yok gibi de geliyo. Ne yapıcağımı şaşırdım.

Canım mesajını görünce direk yazmak istedim ben Ocak 8 polip aldırdım Benim de aralıklı lekelenmelerim oluyordu ben de yumurtlama olarak değil sökülemediğim için oluyordu yani düzenli adet olamıyordum çünkü polipGebeliğe engel gebe kalınsa bile düşükle sonlandırır demişti doktorum benim tam rahim ortasında iki adet vardı Ocak 8 aldırdım

Zaten o da pik değil yaparak devam et kaçıncı gundesin

1-Beklenen Adet Tarihiniz 10.03.2021
2-Yaşınız 28
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler multivitamin for women (içinde folikasit dahil tüm vitaminler var)
4-Ne zamandır deniyorsunuz 1.5 yıl
Ovulasyon testi: certain
Haziran ve Aralık'ta kimyasal gebelik oldu.

Beni de ekleyebilir misiniz Lavi12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…