Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Covid geçirenler sanırım olmucak diye biliyorum. Bizim okulda ds bir öğretmen olmuştu o olmucakmış aşı. Hayırlısı olsun artık ne diyelim. Sanırım aşı olmucam ben ya erteleyip sonrasında pişman olmaktan korkuyorum. Ertelemeyip korona olursam diye de korkuyorum ama hala kararsızım

Bence toplum arasında oluşan bi algıdır canım. Bende ilahiyat okudum mesela ama hiç böyle biley duymadı

Ben de adet düzensizliği lekelenme vs olmuyordu tesadüf gebelik öncesi muayene de çıktı. Forumlardan okuduğum kadarıyla kesin olarak engel olma ya da düşürme etkisi yok, kişiye göre değişen bir durum zamanla küçüledebiliyor. Ben biraz daha takip etmeye karar verdim. Eşimin sperm problemi çözülene kadar bekleyeceğim bakalım. İnşallah bişey olmaz

Okul öncesi öğretmeniyim anaokulunda. Tam zamanlı 5 gün çalışmaya başladık. Valla yaş 31. 3 aydır denedik olmadı. Ya olmazsa korkusu var. Eşim de 10 yıl sonra olmuş biraz o yüzden de belki olumsuz düşünüyorum. Ama aşı olmucam gibi. Sağlık ocağındaki doktora danıştım ol aşıyı ertele çocuğu diyor. Ama anlatamıyorum bu aşı 6 ay koruma sağlıyormuş. 6 ay sonra yine olmamız gerekli. E 4 ay korunmak lazımmış. Kalıyo 2 ay hesap yapmaktan devreler yandı bende

Bir de nasıl geçti operasyon kolay mı zor mu ne yapıyorlar dün acıbadem e sordum 6000 ücret çıkardılar

Benim aşı dediğim covid aşısı onu olunca 3 ay gebelik planlamayın diyorlar ya ikinci dozla birlikte toplam 4 ay. Biz 3 buçuk yıllık evliyiz. 3 aydır deniyoruz. Açıkçası eşim 3 yıl istemedi hep korundu. 3 ay önce hiçbişey demeden korunmayı bıraktı. İstediği kanısına burdan vardım soramıyorum da. Daha önce çocuk konusunu açınca kaçıyordu istemiyordu bende soramıyorum ters teper yine korunur diye sessizce kendi kendime planlama yapıyorum

Ben de öğretmenim. Yakın zamana kadar aşı konusunda kararsızdım ama son zamanlarda aşı olmaya karar vermiştim. Korunmak gerektiğini de duymamıştım. Öyleyse ben aşı olmam çünkü ben zaten 37 yaşındayım iki yıldır olmuyor. İkinciyi istiyoruz. Zaman kaybetmek istemem.

Valla canım yazdıklarını okuyorum doktorun uygun gördüyse bence yaptır sperm problemi ney bilmiyorum yaşınız kaç onları da bilmiyorum ama polipler hamileliğe engel olblyr yerleşirken sıkıntıAyrıca spermle ilgili problem varken sağlıklı bir rahim olması her zaman iyidir.Sağlıksız rahim demiyorum lakin onların varlığı da iyi birşey değil. Doktorun bu durumu daha iyi biliyor ki istiyodur. Polip ne kadar boyutta onu da merak ettim?

Canım eşin asker mi.
Evet canım
Yaa inşallah öyledir valla ben zaten korumaliyim ya ağır geçirdim covid i. Bizde daha bir şey demediler yumurtlama dönemim gelecek kaçırmak da istemiyorum
Ahh ahh bende de gitti o devreler
Öyle diyorlar 2-3 ay korunmak gerekiyormuş, özellikle çocuk düşününce zaman kaybı gibi geliyor ama hayır diyebiliyor muyuz hiç bilmiyorum kafamda deli sorular

Yok neden o kadar uzun zaman istemez genelde kadınlar kaçar bu durumdan anlamıyorım şu erkekleri de iki şey bırakıp çekiliyor köşesine sankim o taşıyacaktı yok sen kur kurgula bir daha kaçmadan bir üç yıl daha gitmesin demek ki erkeklerde kaçabiliyormuş bu işlerden

Evet canım öyle olmuş, ama sizin bu ay bi çatlama oldu dimi, bu ikinci koyulaşmaydı, bu şekilde dalgalanmalar normalmiş buda benim geçen ayki testlerim 31inde baya koyulaşmıştı ama sonraki gün silikleşti
Aaa evet baya koyulaşmış aynen benim bir çatlama oldu geçen hafta zaten bakalım artık hayırlısı siz galiba çatlamayı gördülyen sonrada test yapmaya devam mı ediyorsunuz. Ben bırakmıştım çatlama sonrasında. Ama arada aklıma geldikçe yaptım bakayım ne durumda diye

Benim eşimde asker canım. Tayin mi çıktı neden sizde gitmiyorsunuz

Bir de nasıl geçti operasyon kolay mı zor mu ne yapıyorlar dün acıbadem e sordum 6000 ücret çıkardılar
Kuzum ben ozelde yaptırdım 3000bindinomrumde ilkkez ameliyat oldum serum yedim serum taktilar sabah gittim ben ac karnina sonrasi aneztezi uyguladilar 11dw girdim 12ye dogru cikdim 40/45 dk falan anlamiyosun bile hic ben gozumu actim odadayim

Benim eşimde asker canım. Tayin mi çıktı neden sizde gitmiyorsunuz
Yok henüz çıkmadı, Haziran için bekliyoruz şu an. Eş götürülemez bir garnizon olursa gidemeyecegim canım. Henüz belli değil ama insan aklı işte her şeyi düşünüyor

Yok henüz çıkmadı, Haziran için bekliyoruz şu an. Eş götürülemez bir garnizon olursa gidemeyecegim canım. Henüz belli değil ama insan aklı işte her şeyi düşünüyor
Bende aynı durumdayım canım bizde haziranı beklıyoruzz. Ama yinede denedim bu ay. Ertelesem nolcak zaten ilk hamileliği de de eşim Suriyedeydi.. Artık nasip inşallah bizde gideriz hep beraber.

Polip 1 cm senin ne kadar dı boyunsayısı vs

Evet devam ediyorum:) test yapma bağımlılığı oldu artık ikinci yumurtlama olursa kaçırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…