Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım resim attım bak. 18.02 yazan düne aitti. Üzerinde bir şey yazmayan test bugün sabaha ait. Düne göre bi tık daha silik oldu sanki. Valla ben bişey anlayamadım bundan. Pik olmadan geri mi düşüyor çözemedim ki 🤕 senin fikrin nedir sence
Evet canım öyle olmuş, ama sizin bu ay bi çatlama oldu dimi, bu ikinci koyulaşmaydı, bu şekilde dalgalanmalar normalmiş 😊 buda benim geçen ayki testlerim 31inde baya koyulaşmıştı ama sonraki gün silikleşti 🤷‍♀️

Eklentiler

• 17820A1C-FCF7-4D8C-AD14-1A6CEDF29579.jpeg
    17820A1C-FCF7-4D8C-AD14-1A6CEDF29579.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 53
Hoşbuldum🤗 o kalbindeki güzel umutlar hepimiz için gerçek olur inşallah 🌸nasılsın bu arada iyi misin?
Valla iyi değilim ya kafam çok karışık. Aşı olucaz ay sonu. Olsam mı olmasam mı yaş oldu 31. 4. Ay denemede hemen de olan bişe değil çocuk. Aşı olayım erteleyeyim desem belki sorun var hemen olmucak bu sefer yaş ilerlicek iyice. Kafayı yicem düşünmekten napayım diye. Sen nasılsın ☺️☺️ Benim cevap baya uzun oldu

Amin cümlemizi canım 🌸Ayy canım ya onu sorma hastaneye gittim hastanede hamileler 😂mahalleye geliyorum kadınlar 😂sülalemde çocuğu olmaz denilen 35 yaşında ablamın çocuğu oldu 😀40 dan sonra evlenen kuzenim hamile kaldı yaşla filan alakası yok. Benimde hiç sorunum yok çocuk yok gelde sorgulama gelde takma gelde stres etme. Valla istiyorum stresli filanım ama istiyorum 😀stressiz mi her çocuk yapanlar sankim 🤗bazen çekilmez anlar oluyor bunlar duygusal olarak ağır bugün belki aşılamaya geçilecekti doktorum yoktu dediler mart ayında gel 😒git gel hastaneye yoruldum çok ağladım rahatladım biraz sonra dedim koş mart ayı grubuna yazdır adını 😂o kadar inişli çıkışlı ki hayat napalım başa gelen çekilir Allah verecek ama kulun imtihanı ağır oluyor istemeye devam çıkmadık candan umut kesilmez 😀🤗
Öyle canım çıkmadık candan umut kesilmez dogru diyorsun, yaşa da bakıyor dediğin gibi benim görümcem de 37 yaşında doğum yaptı. İnşallah bize de nasip olur 🤗🤲 stres nasıl olmayacak onu bende bilemedim valla
Hımm anladımm ya bak bence mevzu yan yana olmak falan değil. Bende eşimde öğretmeniz ve neredeyse 1 yıldur uzaktan eğitim hep evdeyiz ve başbaşayız kimse yok. olmayınca olmuyor. Ve evliliğimin ilk 2 yalında nasıl korundum ödüm kopuyordu ertesi gün hapı içtim kaç kez. bilsem asla ertelemezdim 4,5 yıl oldu evleneli. allah şifa versin eşine de sana da inşallah derdi veren dermanını da verir inşallah. Üzülme olumlu düşün. :KK200:
Öyle yapmaya çalışıyorum, çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Ertelememek lazım evet ha deyince olmuyor malesef keşke keyfi ertelemek gibi bir durumum olsa zorunluluktan malesef 😔 İnşallah sende bir an önce kucağına alırsın yavrunu 😊 bende öğretmenim zaten Şubat topiginde konuşmuştuk aşı meselesini falan 😊
Evet canım olmadı. Ama ben sana demiştim senin olmazsa benim de olmucak içime doğuyo diye😂 bizim müdür ay sonu aşı olucak haber bekliyoruz dedi. Benim de kafam çok karışık bebek planını erteleyeyeyim dicem. Sonrasında 4 ay korunmak lazım. Ama sonra 2 ay süreç var yine aşı gerekecek. 6 ay koruması oluyor aşının. bekle bekle sonu yok gibi de geliyo. Ne yapıcağımı şaşırdım.
Yaa valla öyle oldu canım, içine doğmuş demekki 😊 bize de daha aşı ile ilgili haber gelmedi ama köy okuluyuz gelir herhalde. Biz eşimle 3 ay kadar önce covid geçirdik aşı yapacaklar mi hiç bilmiyorum. Bende şaştım kaldım doğrusu nasıl olacak hiçbir fikrim yok dediğin gibi bir daha aşı gerekecek sürekli korunacak miyiz yani bu çocuk ne zaman olacak 😅

canım klomen reçetesiz alınabiliyor
Alınıyormus evet ama alıp ras gele kullanmak istemedim haşimatom var hormon ilacı alıyorum diye birde kendim kullanmak istemedim birde kaç yumurta olucak hepsi çatlıycak mı bide biri çatlayıp biri çatlamazsa kist oluşturursa bu sefer uğraş onla bu sebeple kendim kullanmadım eksik yada yanlış biliyor olabilirim 🤷‍♀️

Valla iyi değilim ya kafam çok karışık. Aşı olucaz ay sonu. Olsam mı olmasam mı yaş oldu 31. 4. Ay denemede hemen de olan bişe değil çocuk. Aşı olayım erteleyeyim desem belki sorun var hemen olmucak bu sefer yaş ilerlicek iyice. Kafayı yicem düşünmekten napayım diye. Sen nasılsın ☺️☺️ Benim cevap baya uzun oldu
Hangi kurum da çalışıyorsunuz benim de aşı için kafam çok karışıktı ama artık netleştim aşı olmamaya karar verdim 🙈 normalde aşıyı destekliyorum ancak erteleyemeyeceğim artık çok bekledim

Öyle canım çıkmadık candan umut kesilmez dogru diyorsun, yaşa da bakıyor dediğin gibi benim görümcem de 37 yaşında doğum yaptı. İnşallah bize de nasip olur 🤗🤲 stres nasıl olmayacak onu bende bilemedim valla

Öyle yapmaya çalışıyorum, çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Ertelememek lazım evet ha deyince olmuyor malesef keşke keyfi ertelemek gibi bir durumum olsa zorunluluktan malesef 😔 İnşallah sende bir an önce kucağına alırsın yavrunu 😊 bende öğretmenim zaten Şubat topiginde konuşmuştuk aşı meselesini falan 😊

Yaa valla öyle oldu canım, içine doğmuş demekki 😊 bize de daha aşı ile ilgili haber gelmedi ama köy okuluyuz gelir herhalde. Biz eşimle 3 ay kadar önce covid geçirdik aşı yapacaklar mi hiç bilmiyorum. Bende şaştım kaldım doğrusu nasıl olacak hiçbir fikrim yok dediğin gibi bir daha aşı gerekecek sürekli korunacak miyiz yani bu çocuk ne zaman olacak 😅
evet o topikte konuşmuştuk da isim hatırlayamadım 🙈

Evet canım öyle olmuş, ama sizin bu ay bi çatlama oldu dimi, bu ikinci koyulaşmaydı, bu şekilde dalgalanmalar normalmiş 😊 buda benim geçen ayki testlerim 31inde baya koyulaşmıştı ama sonraki gün silikleşti 🤷‍♀️
Canım bu 26_1 yazanı saat kaçta yaptın ve pik saat kaçtaydı hatırlıyor musun yani arası kaç saat sürmüştü

İyi aksamlar kızlar çok özür dileyerek soruyorum ama iliskiden sonra meninin dışarı akması normal mi sizce ?

İyi aksamlar kızlar çok özür dileyerek soruyorum ama iliskiden sonra meninin dışarı akması normal mi sizce ?
Bence normal canım zaten o geri gelenler sperm değilmiş. Sadece spermlerin taşınmasını sağlayan bir tür sıvıymışş

Blackbluee1 Blackbluee1 Canım yaklaşık saat 17:00 gibi işten eve gelince yapıyordum testleri, o gün çatladığından emin olmak için gece bir tane daha yapmıştım, pik olanıda yine aynı saatte bir gün önce yapmıştım

X