Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı durumdayım canım bizde haziranı beklıyoruzz. Ama yinede denedim bu ay. Ertelesem nolcak zaten ilk hamileliği de de eşim Suriyedeydi.. Artık nasip inşallah bizde gideriz hep beraber.
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Öpüp koklayacak bir evladım olsun da sana da Rabbim inşallah 2. Yi nasip eder. Bizim işler zor biraz sende bilirsin az çok bizde deniyorduk aslında ama sağlık sorunu çıkınca ne yapacağız bilmiyorum şu an Rabbim yardımcımız olsun

Herşeyin hayırlısı inşallah rabbim en hayırlı zamanda size de bir bebiş nasip etsin

Evet canım yumurtan çatlamış artık yumurtlama sürecin bitmiş hayırlısı olsun.. Peki arası ne kadar sürdü bu iki Testin canım kaç saat ortalama
Valla ilk t çizgisi koyu olan çarsamba saat 12.55 diğeri -t çizgisi silik olan- bugün saat akşam 10 gibi. 54 saat falan sürmüş sanırım. 2 buçuk gün. Dünü değerlendiremedik. Ama salı ve carsamba bir de önceki günleri değerlendirdik. Nasip bakalım.

Şimdi benim testim de aynı seninki gibi koyu pik çıktı da. Acaba ne zaman çatlar onun peşindeyim

Şimdi benim testim de aynı seninki gibi koyu pik çıktı da. Acaba ne zaman çatlar onun peşindeyim
Hadi bakalım hayırlısı fırsatını kacırma. Benim her ikisi de kopkoyu olmadı ya. T çizgisi koyu oldu carsamba günü o kadar. Matematik problemi gibi yemin ederim C çizgisi t çizgisi. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyuluga 24 saatte ulaştıysa sperm yumurtaya ne kadar sürede ulaşır

Haha ama canım senin t çizgisi kopkoyu çıkmış daha güzel ultra pik olmuş benimki de öyle oldu,

İşin komiği ne biliyo musunuz kızlar. 31 yaşımdayım üç yıl olacak evliyim. Üç yıldır korunuyoruz. İlk zamanlar prezervatif + dışarı bosalma ile korunuyorduk o kadar uzaktım çocuk fikrine. Daha bir iki ay öncesine kadar her seks hamilelik riski taşıyormuş gibi geliyordu. Yani yumurtlama falan pek bilmiyorum ne zaman korunmasak hamile kalıcam sanıyordum. Ne kadar cahilmişim...

Cahilliğime verin pik oldu demek ne oluyor yani yumurta çatlamış mı oluyor. Yoksa yumurtladın demek mi oluyor
Pik demek yani çatlamaya hazır hale gelmiş yani olgunlaşmış yumurta demek. Her an çatlayabilir çatlayınca da t çizgisi tekrar silikleşiyor

Bir ara bende öyleydim ama o işlerin öyle olmadığını hayat gösteriyor gerçi görmeyen görmüyor hemen hamile kalan da var. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı doldursun geç olsun güç olmasın

Canım bi alıntı yapmıştım mesajından gördünmü acaba bişey sorcamda
Evet canım aslında cevap vermiştim ama yeniden vereyim tüm testlerimi saat 17:00 civarı yapıyorum, pik günü aynı, 26-1 yazanda saat 17:00 de, 26-2 yazanı gece yaptım, çatlamadan emin olmak için iki test yaptım

Görmedim canım mesajını kusura bakma. Yani 24 saate mi çatlamış oldu senin dediğini e göre 17.00 pik ertesi gün 17.00 çatlamış

Hiç gebelik yaşamadın mı kuzum kaç yıllık yada aylık evlisin acaba bi bakayım canım sayfaya

Ayrılmayı düşünmüyorsanız böyle bir sorununuz yoksa hamile kalmayı deneyin derim Nasibiyle gelecektir elbet bir yol açılır diye düşünüyprum hamile kalırsanız moralinizi bozmayın .. Kimse yanlış anlamasın ama bana çocuk sahibi olmak çok basit normal sıradan bişey gelirdi hiç bu konuyla uğraşıcağım bu kadar şey öğreniceğim aklıma bile gelmezdi bu kadar geç olucagını bilseydim sevgiliken denemeye baslardım o kadar sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…