Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakar msnz size birşey soracam evde gebelik testi tok hani yumurta testleriyle hamile olduğunu öğrenenler bnm adete yakın lh testi hiç böyle kırmızlıkta olmazdı daha önce denemiştim böyle değildi adete 5 gün var sizce olabilir mi? Yoksa gereksiz yere mi ümitleniyprum çünkü bu ay hiç belirti yaşamadım sadece göğüs ucu hasaslaştı dokununca sızlıyor

Eklentiler

• 20210406_133205.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 20210406_133917.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20210406_133808.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 86
Teşekkür ederim , bir süre ara vermeye karar verdim psikolojik olarak kendimi toparlayınca hayırlısıyla olur inşallah
Canım bence bırakma bende bir kere kimyal gebelik geçirdim aynı şekilde düşündüm ama eşim ve arkadaş çevrem beni caydirdi sonra tekrar toparlandim. Sende vazgecme ne olur

çizgiyi ben de görüyorum :)
inşallah iğnenin etkisi değildir, kan verip bize de haber verin :)
İki gün önce yaptığım da bu kadar belli değil di ondan önce yaptığımda da hiç yoktu iğnenin 10. Günü yapmıştım ama şu an adet olacakmışım gibi bacaklarım falan ağrıyor iki gün bekleyeyim cuma olmazsa giderim doktora

iyi düşünün iyi olsun :)
inşallah müjdeli haberi vereceksiniz bize :)
yarın 15. gün oluyor sabah ilk çişle tekrarlayın test isterseniz :)

Teşekkür ederim inşallah tüm isteyenler hayırlısı ile beklediği haberi alır

Teşekkür ederim canın benim .. gerçekten diyecek bişeyim yok o kadar moralim bozuk ki çok kaptırmıştım kendimi şimdi bunu yazdıkça bile gözlerim doluyor. Dilerim kimse yaşamasın böyle bişeyi

Teşekkür ederim canın benim .. gerçekten diyecek bişeyim yok o kadar moralim bozuk ki çok kaptırmıştım kendimi şimdi bunu yazdıkça bile gözlerim doluyor. Dilerim kimse yaşamasın böyle bişeyi
Dolar canım acın şuan birde taze ya. Bende ilk öyle olmuştum ama inanki geçiyor Rabbim yardım ediyor o kaptırma çok kötü orada olmadığını bilmek ama herşeyde bir hayır var ben hep derdim verip almasın. Şuan belki hamiş değilim ama yinede onu yaşatacaksa kaybedeceksem istemem bunu yaşayan bilir ne demek istediğimi. İnşallah tekrar kalırsın

Kızlar pazartesiden beri test yapıyorum hep çok silik çıkıyordu, öğleden sonra kan tahlili yaptırdım beta hcg 11,58 çıktı. Tahlili yapan kişiye 3 gündür silik çıkıyor deyince acaba dış gebelik olabilir mi hemen bir doktora görün deyip korkuttu beni m Cuma Sabah tekrar kan tahlili yaptıracağım. O zamana kadar bekleme kararı aldım doktor için ondan sonra karar vereceğim

Fotoğrafta Üsteki 2 pazartesi sabah, ortadaki salı akşam en alttaki de bu sabah

Eklentiler

• IMG-20210407-WA0006.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bat tarihiniz ne zaman acaba? Daha adetinize varsa silik çıkması aslında çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…