Evet canım hiç şaşmaz yumurtlamadan 14 gün içinde geliyor kırmızılar malesef sağlık olsun inşallahkızlar , adet oldum
ama bu ay da şunu öğrendim ki yumurtlamadan 14 gün sonra det olunuyor gerçekten :)
Canım bence bırakma bende bir kere kimyal gebelik geçirdim aynı şekilde düşündüm ama eşim ve arkadaş çevrem beni caydirdi sonra tekrar toparlandim. Sende vazgecme ne olurTeşekkür ederim , bir süre ara vermeye karar verdim psikolojik olarak kendimi toparlayınca hayırlısıyla olur inşallah
Var gibi canım ama tam emin olmak için kan ver yarın sabahÇatlatma iğnesi 14. günü şimdi test yaptım var değil mi arkadaşlar sevinemiyorum
çizgiyi ben de görüyorum :)Çatlatma iğnesi 14. günü şimdi test yaptım var değil mi arkadaşlar sevinemiyorum
İki gün önce yaptığım da bu kadar belli değil di ondan önce yaptığımda da hiç yoktu iğnenin 10. Günü yapmıştım ama şu an adet olacakmışım gibi bacaklarım falan ağrıyor iki gün bekleyeyim cuma olmazsa giderim doktoraçizgiyi ben de görüyorum :)
inşallah iğnenin etkisi değildir, kan verip bize de haber verin :)
iyi düşünün iyi olsun :)İki gün önce yaptığım da bu kadar belli değil di ondan önce yaptığımda da hiç yoktu iğnenin 10. Günü yapmıştım ama şu an adet olacakmışım gibi bacaklarım falan ağrıyor iki gün bekleyeyim cuma olmazsa giderim doktora
Tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsinÇatlatma iğnesi 14. günü şimdi test yaptım var değil mi arkadaşlar sevinemiyorum
Kan sonucunuz kac cikti acabasabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım
Var canim gozun aydin ama kan tahliliyle kesinlestirÇatlatma iğnesi 14. günü şimdi test yaptım var değil mi arkadaşlar sevinemiyorum
Teşekkür ederim canın benim .. gerçekten diyecek bişeyim yok o kadar moralim bozuk ki çok kaptırmıştım kendimi şimdi bunu yazdıkça bile gözlerim doluyor. Dilerim kimse yaşamasın böyle bişeyiAaaa canım benim yaabu mesajı okuyunca ne kadar kötü oldum güzel arkadaşım inşallah bir daha olmaz da en yakın zamanda haberini alırsın yeni sana ilaç olur seni çok iyi anlıyorum kaybetmek heves edip çok kötü ama veren alan Rabbim hayırlısını eylesin yinede verecek olan Rabbim
Dolar canım acın şuan birde taze ya. Bende ilk öyle olmuştum ama inanki geçiyor Rabbim yardım ediyorTeşekkür ederim canın benim .. gerçekten diyecek bişeyim yok o kadar moralim bozuk ki çok kaptırmıştım kendimi şimdi bunu yazdıkça bile gözlerim doluyor. Dilerim kimse yaşamasın böyle bişeyi
Senin son durum ne adet olmadin dimiTebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
Oldum canım bende yok yine, sen ne yapıyosun bulantılar başladımı, oğlana söyledinizmiSenin son durum ne adet olmadin dimi
Bat tarihiniz ne zaman acaba? Daha adetinize varsa silik çıkması aslında çok normal.Kızlar pazartesiden beri test yapıyorum hep çok silik çıkıyordu, öğleden sonra kan tahlili yaptırdım beta hcg 11,58 çıktı. Tahlili yapan kişiye 3 gündür silik çıkıyor deyince acaba dış gebelik olabilir mi hemen bir doktora görün deyip korkuttu beni m Cuma Sabah tekrar kan tahlili yaptıracağım. O zamana kadar bekleme kararı aldım doktor için ondan sonra karar vereceğim
Fotoğrafta Üsteki 2 pazartesi sabah, ortadaki salı akşam en alttaki de bu sabah