Ay çok heyecanlı inşallah pozitif çıkaryapmadım sabah ilk çişle inşallah :)
7 nisan da dahiliyeye randevum var onu mu beklesem?
direkt kandan bakılır :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok heyecanlı inşallah pozitif çıkaryapmadım sabah ilk çişle inşallah :)
Yok yok yap şimdi bizde senin kadar merak ediyoruzyapmadım sabah ilk çişle inşallah :)
Yok yok yap şimdi bizde senin kadar merak ediyoruz
negatifYok yok yap şimdi bizde senin kadar merak ediyoruz
çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle.Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
çok üzüldüm ilk hamile olanlardınız hatırladım sizi .Allah sabır versin tez zamanda tekrar annelik duygusunu yaşayıp bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallahBugün benim doğum günüm . 2 hafta önce bebeğimi kaybettim maalesef düşük ile sonuçlandı. Tüm dileğim Allah böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın, isteyen herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun inşallah
Kırmızılar gelene kadar umut var canımnegatif
İnşallah ama sanmıyorum yaKırmızılar gelene kadar umut var canım
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun sonradan değerin yükselmişti senin demi yanlış hatırlamıyorumdur inş seni Allah sağlıklı sıhhatli bi evlat versin hayurlısyla inş canımBugün benim doğum günüm . 2 hafta önce bebeğimi kaybettim maalesef düşük ile sonuçlandı. Tüm dileğim Allah böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın, isteyen herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun inşallah
Covidden giremiyorum pek. Gözüm anca açıldı. Nasıl durumun Lavi12 ?Allah yardımcın olsun? Şuan nasıl durumun?Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun canım Allah sağlıkla inşallah tekrar anne olmanı nasip etsin canımBugün benim doğum günüm . 2 hafta önce bebeğimi kaybettim maalesef düşük ile sonuçlandı. Tüm dileğim Allah böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın, isteyen herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun inşallah
Sağol canım Allah razı olsun.Canım öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size. Bayadır giremiyordum taşınma telaşı yerleşme falan derken. Benim de nisan gitti çünkü Mart’ta sadece 3 kere ilişki oldu yumurtlama günleri boş geçti kayınvalidemde kaldık 13 gün ben hastalandım zatürre başlangıcı şimdi de nefes alamıyorum o derece. Mayısa kaldı bizim hayaller hayırlısı olsun inşallah bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Amin kuzum allah razi olsun rabbim sanada tez zamanda bi bebek nasip etsin insallahBugün benim doğum günüm . 2 hafta önce bebeğimi kaybettim maalesef düşük ile sonuçlandı. Tüm dileğim Allah böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın, isteyen herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun inşallah
Teşekkür ederim , bir süre ara vermeye karar verdim psikolojik olarak kendimi toparlayınca hayırlısıyla olur inşallahçok üzüldüm ilk hamile olanlardınız hatırladım sizi .Allah sabır versin tez zamanda tekrar annelik duygusunu yaşayıp bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
Değerim çok güzel yükselmişti çok da sevinmiştik sonucu böyle oldu işte , hayırlısı böyleydi belki de bilmiyorum . Biraz toparlanmak vakit vermek istiyorum kendime ara vereceğim biraz . İsteyen herkese hayırlı bir evlat nasip olsun inşallahÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun sonradan değerin yükselmişti senin demi yanlış hatırlamıyorumdur inş seni Allah sağlıklı sıhhatli bi evlat versin hayurlısyla inş canım
Banada çıktı başvurmam gerekiyor ama aşı olmaşı düşünmüyorm gebeysnz yaptırmayn benceKızlar bana aşı çıkmış sağlık bakanligindan mesaj geldi ilk 3 qydan sonra vurunulmasi gerekiyormus siz ne dusunuyorsunuz varmi etrafinizda yaptiran
Bilmiyorum yaa kafam karisti valla yaptiran kimseyide duymadimBanada çıktı başvurmam gerekiyor ama aşı olmaşı düşünmüyorm gebeysnz yaptırmayn bence
pembemanolyaDeğerim çok güzel yükselmişti çok da sevinmiştik sonucu böyle oldu işte , hayırlısı böyleydi belki de bilmiyorum . Biraz toparlanmak vakit vermek istiyorum kendime ara vereceğim biraz . İsteyen herkese hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah
Aaaa canım benim yaa bu mesajı okuyunca ne kadar kötü oldum güzel arkadaşım inşallah bir daha olmaz da en yakın zamanda haberini alırsın yeni sana ilaç olur seni çok iyi anlıyorum kaybetmek heves edip çok kötü ama veren alan Rabbim hayırlısını eylesin yinede verecek olan RabbimBugün benim doğum günüm . 2 hafta önce bebeğimi kaybettim maalesef düşük ile sonuçlandı. Tüm dileğim Allah böyle bir duyguyu kimseye yaşatmasın, isteyen herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun inşallah