Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat tarihiniz ne zaman acaba? Daha adetinize varsa silik çıkması aslında çok normal.
Ben doğum kontrol hapı kullanırken hep 28 günde bir oluyordum, hapı bırakalı bu 2.ay. ilk ay 32 günde adet oldum. Eğer hep olduğu gibi 28 günde bir olacaksam 4 gün geçti, ama geçen ayı baz alırsak yarın adet olmam lazım. O yüzden kafam karıştı benim de. Geçen ayı baz alırsam evet silik olması çok doğal çünkü bat yarın

Umarım bebeğiniz sizinle kalır İçiniz ferah olsun, en kısa zamanda yine kan verirsiniz.

Hayır canım hiç korkma, hemen koyulaşmıyor bende de böyleydi, zaten beta değerin şu an düşük testteki koyuluk iyi bile çıkmış.

En son geçen hafta cumartesi doktora gittiğimde 4,5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Kese oluşmuş dedi. 22 nisanda kalp atışlarını duymak için yine çağırdı
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.ovulasyon testi kullandınızmı hangi günleri değerlendirdiniz aceba

Merhaba arkadaşlar size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. Yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum polikistik over hastasıyım 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama sonuç hep olumsuz.. bu ay 8 gün Klomen kullanmama rağmen yeterli büyüme sağlanamadı ve bu sebeple iğne vurulmadi. Çok üzüldüm ağladım. Artık hamile kalamam dedim doktorum yine de dene belki dedi bende gönülsuz olsada kafamiza göre günleri değerlendirdim bugün adetimden 2 gün geçti beta 187 çıktı çok şükür hamileyimUmudunuzu asla kaybetmeyin.Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur ve dua edin bol bol gerçekten gönülden isteyin o zaman Allah'ın izniyle kabul olacaktir. Tüm bebiş isteyenler dualarım her zaman sizinle olacak

Canım senin yazdığın durum idrar yollarında iltihap olduğunu gösteriyor. Aynı durumu yaşayan arkadaş doktoruna sorduğumda iltihap olabileceğini söylemiş. Bende de aynı problem vardı, ve antibiyotik kullandım gerçekten lh artık koyu olmuyor ve gebelik testim çoğu zaman silik pozitif çıkıyordu. Artık olmuyor.
İnşallah bu yazdıklarım birilerinin işine yarar.

İltihap olduğuna dair peki fiziksel ağrınız olur muydu? Bu bilgi için teşekkürler bilmemiz iyi oldu lh koyu olmasına engel olmasını nasıl da etkiliyorsa doğru bilgi olblr bu.

İltihap olduğuna dair peki fiziksel ağrınız olur muydu? Bu bilgi için teşekkürler bilmemiz iyi oldu lh koyu olmasına engel olmasını nasıl da etkiliyorsa doğru bilgi olblr bu.
Evet kasık bölgesinde hafif bir ağrı ve idrarın koyu olması. Özellikle sabah idrarını yaparken kasıklarda hafif ağrı, kötü kokulu akıntı hiç yoktu.
İltihap gebeliğe engeldir. İdrar yollarından rahme doğru hafif bile ilerlerse, yumurtayla sperm birleşse bile yerleşemiyor canım. Dikkate almamız gereken bir konu.

Benimde reglim 2 gün geçikti. beş gün önce test yaptım negatif çıkmıştı şimdi iki gün gecikti kist yok test yapmaya korkuyorum eğer gelmezse doktora gitcem herşey nasip . Gebelik olarak belirti var ama bu regli olcam ondan bilemedim belirti ateş var uyku var halsizlik var bakalım kısmet Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herşey den önce sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…