- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
Ben doğum kontrol hapı kullanırken hep 28 günde bir oluyordum, hapı bırakalı bu 2.ay. ilk ay 32 günde adet oldum. Eğer hep olduğu gibi 28 günde bir olacaksam 4 gün geçti, ama geçen ayı baz alırsak yarın adet olmam lazım. O yüzden kafam karıştı benim de. Geçen ayı baz alırsam evet silik olması çok doğal çünkü bat yarınBat tarihiniz ne zaman acaba? Daha adetinize varsa silik çıkması aslında çok normal.
Umarım bebeğiniz sizinle kalırBen doğum kontrol hapı kullanırken hep 28 günde bir oluyordum, hapı bırakalı bu 2.ay. ilk ay 32 günde adet oldum. Eğer hep olduğu gibi 28 günde bir olacaksam 4 gün geçti, ama geçen ayı baz alırsak yarın adet olmam lazım. O yüzden kafam karıştı benim de. Geçen ayı baz alırsam evet silik olması çok doğal çünkü bat yarın
Yapma yaaa bu ay umutluydum oğlan kardeş deyip karnıma yatıyor 8 hafta bitti bulantı iştahsızlık halsizlik var en kısa zamanda seninde miden bulansin inşaallahOldum canım bende yok yine, sen ne yapıyosun bulantılar başladımı, oğlana söyledinizmi
İnşallahUmarım bebeğiniz sizinle kalırİçiniz ferah olsun, en kısa zamanda yine kan verirsiniz.
Hayır canım hiç korkma, hemen koyulaşmıyor bende de böyleydi, zaten beta değerin şu an düşük testteki koyuluk iyi bile çıkmış.Kızlar pazartesiden beri test yapıyorum hep çok silik çıkıyordu, öğleden sonra kan tahlili yaptırdım beta hcg 11,58 çıktı. Tahlili yapan kişiye 3 gündür silik çıkıyor deyince acaba dış gebelik olabilir mi hemen bir doktora görün deyip korkuttu beni m Cuma Sabah tekrar kan tahlili yaptıracağım. O zamana kadar bekleme kararı aldım doktor için ondan sonra karar vereceğim
Fotoğrafta Üsteki 2 pazartesi sabah, ortadaki salı akşam en alttaki de bu sabah
Yaa maşallah ne güzel :) bakalım artık umutlar bidahaki aya kaldı nasipYapma yaaa bu ay umutluydum oğlan kardeş deyip karnıma yatıyor 8 hafta bitti bulantı iştahsızlık halsizlik var en kısa zamanda seninde miden bulansin inşaallah
Hayır canım hiç korkma, hemen koyulaşmıyor bende de böyleydi, zaten beta değerin şu an düşük testteki koyuluk iyi bile çıkmış.
En son geçen hafta cumartesi doktora gittiğimde 4,5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Kese oluşmuş dedi. 22 nisanda kalp atışlarını duymak için yine çağırdıKan sonucunuz kac cikti acaba
Tesekkur ederim 6 7. Haftalarda duyuluyor sanirimEn son geçen hafta cumartesi doktora gittiğimde 4,5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Kese oluşmuş dedi. 22 nisanda kalp atışlarını duymak için yine çağırdı
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.ovulasyon testi kullandınızmı hangi günleri değerlendirdiniz acebaEn son geçen hafta cumartesi doktora gittiğimde 4,5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Kese oluşmuş dedi. 22 nisanda kalp atışlarını duymak için yine çağırdı
Bilmiyorum ki iyidir inşallah
Canım senin yazdığın durum idrar yollarında iltihap olduğunu gösteriyor. Aynı durumu yaşayan arkadaş doktoruna sorduğumda iltihap olabileceğini söylemiş. Bende de aynı problem vardı, ve antibiyotik kullandım gerçekten lh artık koyu olmuyor ve gebelik testim çoğu zaman silik pozitif çıkıyordu. Artık olmuyor.Canm bende femara ile catlatma yaptim benm adetim17 snde geldi bekle gelir bikac gune benim erken gebelik testlerim 3 de pozitif cikti kaset test yaptim pozitif cikti bir saat sonra regl oldum cuma gunu.ustelik ovulasyon testlerimde hep pikti ama sonuc negatif
İltihap olduğuna dair peki fiziksel ağrınız olur muydu? Bu bilgi için teşekkürler bilmemiz iyi olduCanım senin yazdığın durum idrar yollarında iltihap olduğunu gösteriyor. Aynı durumu yaşayan arkadaş doktoruna sorduğumda iltihap olabileceğini söylemiş. Bende de aynı problem vardı, ve antibiyotik kullandım gerçekten lh artık koyu olmuyor ve gebelik testim çoğu zaman silik pozitif çıkıyordu. Artık olmuyor.
İnşallah bu yazdıklarım birilerinin işine yarar.
Evet kasık bölgesinde hafif bir ağrı ve idrarın koyu olması. Özellikle sabah idrarını yaparken kasıklarda hafif ağrı, kötü kokulu akıntı hiç yoktu.İltihap olduğuna dair peki fiziksel ağrınız olur muydu? Bu bilgi için teşekkürler bilmemiz iyi oldulh koyu olmasına engel olmasını nasıl da etkiliyorsa doğru bilgi olblr bu.
Topiğin tamamını okumadım, sonucu haber verirsin inş.Kızlar çatlamadan sonraki 9. Gündeyim aşırı beyaz akıntım var yumurta akı gibi bunu yaşayan var mı
Adet oldum bitti bile canımTopiğin tamamını okumadım, sonucu haber verirsin inş.