Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle.

çok üzüldüm ilk hamile olanlardınız hatırladım sizi .Allah sabır versin tez zamanda tekrar annelik duygusunu yaşayıp bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun sonradan değerin yükselmişti senin demi yanlış hatırlamıyorumdur inş seni Allah sağlıklı sıhhatli bi evlat versin hayurlısyla inş canım

Covidden giremiyorum pek. Gözüm anca açıldı. Nasıl durumun Lavi12 ?Allah yardımcın olsun? Şuan nasıl durumun?

Canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun canım Allah sağlıkla inşallah tekrar anne olmanı nasip etsin canım

Sağol canım Allah razı olsun.
Demek ki nasipler Mayıs Allah sana da şifa versin. İnşallah en kısa sürede sağlıklarımıza kavuşuruz. Sağlık önce.. Sonra sağlıkla gelmesini umut ettiğimiz bebişler gelir inşallah

Amin kuzum allah razi olsun rabbim sanada tez zamanda bi bebek nasip etsin insallah

çok üzüldüm ilk hamile olanlardınız hatırladım sizi .Allah sabır versin tez zamanda tekrar annelik duygusunu yaşayıp bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim , bir süre ara vermeye karar verdim psikolojik olarak kendimi toparlayınca hayırlısıyla olur inşallah

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun sonradan değerin yükselmişti senin demi yanlış hatırlamıyorumdur inş seni Allah sağlıklı sıhhatli bi evlat versin hayurlısyla inş canım
Değerim çok güzel yükselmişti çok da sevinmiştik sonucu böyle oldu işte , hayırlısı böyleydi belki de bilmiyorum . Biraz toparlanmak vakit vermek istiyorum kendime ara vereceğim biraz . İsteyen herkese hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah

Kızlar bana aşı çıkmış sağlık bakanligindan mesaj geldi ilk 3 qydan sonra vurunulmasi gerekiyormus siz ne dusunuyorsunuz varmi etrafinizda yaptiran

Kızlar bana aşı çıkmış sağlık bakanligindan mesaj geldi ilk 3 qydan sonra vurunulmasi gerekiyormus siz ne dusunuyorsunuz varmi etrafinizda yaptiran
Banada çıktı başvurmam gerekiyor ama aşı olmaşı düşünmüyorm gebeysnz yaptırmayn bence

pembemanolya
Haklsının canım seni çok iyi anlıyorum bnde boş gebelik sonucu kürtaj oldum çok kötü bişey Allah kimseye böyle vi acı yaşatmasın ama sana tavsiyem ara verrcem dedin ya akışına bırakmalısn bmce belki hiç düşünmediğin bi vakitte Allah sana tekrar nasip edecektir Allah hayırlısını nasip etsin herkese

Aaaa canım benim yaa bu mesajı okuyunca ne kadar kötü oldum güzel arkadaşım inşallah bir daha olmaz da en yakın zamanda haberini alırsın yeni sana ilaç olur seni çok iyi anlıyorum kaybetmek heves edip çok kötü ama veren alan Rabbim hayırlısını eylesin yinede verecek olan Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…