Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaşadım ilk hamileliğimde, ilk kese göründüğünde doktor demişti. Ufak bir kanama.alani var zamanla azalabilir artada bilir dedi, bekleyip göreceğiz dedi 6haftalikken. Arada kahverengi dışında normal kırmızı da geliyordu damla damla..
Bir kere tuvalete gittiğimde adet kanaması çok şiddetli olur ya öyle bir kan sıçradı heryere doktora gittim hemen düşük riskin çok yüksek fitil ve iğne verdi.. iğne olmadım fitili kullandım.
Bacaklarımın altına yastık.koydum Allahtan annemgildeydim yeme içme hazirlama derdim olmadi..
Hamdolsun atlattık bitti gitti, şimdi kuzucugum 4 yaşında şükürler olsun...
Umarim hayırlısıyla 2.yide yakalayabilirim
Korkma insaAllah birsey olmaz Allahinn izniyle sadece ağır kaldırma stresten uzak dur canım dikkat et kendine

Geçmiş olsun rabbim şifa versin

Selam gece kuşları, bugün şeffaf akıntım oldu baya ama ovulasyon testim hala çok silik anlamıyorum. 11. Gün bugün bu arada adetimin.

Çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun kuzum. Rabbim yardımcın olsunbi an önce sağlığına kavuşursun inşallah

Aynen benim de 2 3 gün önce öyleydi bi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum yok cok sık wc ihtiyacım oluyor arada baska yok adet oncesi sisen ağrıyan göğüslerim de tık yok test yaptın mı hic ?
hayır yapmadım. elimde bir adet test var. ziyan olsun istemedim. yarın yapacağım. bu arada ben de wc’ye çok sık gidiyorum. bir de deve gibi su içiyorum. gece uykudan kalkıp içiyorum ki hiç yaptığım bir şey değildir. benim de şeffaf akıntım var. göğüs uçlarımda çok acıyor. bugün 37. gün, üç gün sonra kanda ne varsa çıkacak artık.

Bende 2 gündür çok susamaya başladım goguslerim de farkettigim ağrı yok ama içten içe sızı var sadece haftaya test yapicam bende. Sonucu benimle de paylaşın olur mu

Selam gece kuşları, bugün şeffaf akıntım oldu baya ama ovulasyon testim hala çok silik anlamıyorum. 11. Gün bugün bu arada adetimin.
Yumutlama akıntısı 1 kaç gün öncesinden başlarmış yani testinde koyulaşmaya gidecektir ilk akıntı demek pik demek değil

Yumutlama akıntısı 1 kaç gün öncesinden başlarmış yani testinde koyulaşmaya gidecektir ilk akıntı demek pik demek değil
Bugün biraz koyulaşma var ay sanırım yaklaşıyor

Eklentiler

• D44F667F-4887-4C54-BFC7-25E37C8BD17B.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 42
Allah şifa versin, bir an önce iyi olursunuz inşallah

lavicim çok geçmiş olsun
iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…