- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
Ben yaşadım ilk hamileliğimde, ilk kese göründüğünde doktor demişti. Ufak bir kanama.alani var zamanla azalabilir artada bilir dedi, bekleyip göreceğiz dedi 6haftalikken. Arada kahverengi dışında normal kırmızı da geliyordu damla damla..7 haftalik gebeyim kasık ağrısı ile uyandım lavaboya gittiğimde ise kahverengi leke vardı ve korku sardı beni2 gün önce doktordaydm düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi günde 3 kez alıyorum lütfen böyle yaşayan oldu mu
Canim çatlamış olabilir boşluk verme degerlendir bu geceyi belli olmaz
Değerlendir kuzumCanım normalde akşam 5 6 gibi yapıyodum da işte bugün 5teki koyi olunca bi de demin 9 buçukta tekrar yapıyım dedim. Anladım canım tamam o şekilde yapicam çok teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun rabbim şifa versinKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim şifalar versin inşallahKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Geçmiş olsun kuzum. Rabbim yardımcın olsunbi an önce sağlığına kavuşursun inşallahKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Tamam canımm çok teşekkürler cevap içinCanim çatlamış olabilir boşluk verme degerlendir bu geceyi belli olmaz
hayır yapmadım. elimde bir adet test var. ziyan olsun istemedim. yarın yapacağım. bu arada ben de wc’ye çok sık gidiyorum. bir de deve gibi su içiyorum. gece uykudan kalkıp içiyorum ki hiç yaptığım bir şey değildir. benim de şeffaf akıntım var. göğüs uçlarımda çok acıyor. bugün 37. gün, üç gün sonra kanda ne varsa çıkacak artık.Aynen benim de 2 3 gün önce öyleydi bi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum yok cok sık wc ihtiyacım oluyor arada baska yok adet oncesi sisen ağrıyan göğüslerim de tık yok test yaptın mı hic ?
Bende 2 gündür çok susamaya başladım goguslerim de farkettigim ağrı yok ama içten içe sızı var sadece haftaya test yapicam bende. Sonucu benimle de paylaşın olur muhayır yapmadım. elimde bir adet test var. ziyan olsun istemedim. yarın yapacağım. bu arada ben de wc’ye çok sık gidiyorum. bir de deve gibi su içiyorum. gece uykudan kalkıp içiyorum ki hiç yaptığım bir şey değildir. benim de şeffaf akıntım var. göğüs uçlarımda çok acıyor. bugün 37. gün, üç gün sonra kanda ne varsa çıkacak artık.
Yumutlama akıntısı 1 kaç gün öncesinden başlarmış yani testinde koyulaşmaya gidecektir ilk akıntı demek pik demek değilSelam gece kuşları, bugün şeffaf akıntım oldu baya ama ovulasyon testim hala çok silikanlamıyorum. 11. Gün bugün bu arada adetimin.
Bugün biraz koyulaşma var ay sanırım yaklaşıyorYumutlama akıntısı 1 kaç gün öncesinden başlarmış yani testinde koyulaşmaya gidecektir ilk akıntı demek pik demek değil
Evet bence çok surmez pik olmasiBugün biraz koyulaşma var ay sanırım yaklaşıyor
Allah şifa versin, bir an önce iyi olursunuz inşallahKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Çıkar bence ne kaldı 6 Nisan’aarkadaşlar 6 nisan bat.
test yapsam çıkar mı dersiniz?
Çıkabilir test yaptınız mı ?arkadaşlar 6 nisan bat.
test yapsam çıkar mı dersiniz?
Çıkar bence ne kaldı 6 Nisan’a
yapmadım sabah ilk çişle inşallah :)Çıkabilir test yaptınız mı ?
lavicim çok geçmiş olsunKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen