çok geçmiş olsun canımKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Rabbim şifa versin canım yaa tez zamanda sağlığına kavuş inşallahKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin....Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Benim hep o sekilde cikiyor canim 3 aydir kan tahlili veriyorum hep 1.2 cikiyorKızlar beta hcg 1,2 çıktı. İlk defa böyle bi değer görüyorum yalnız.
Canım Allah şifa versin, tez zamanda iyileşirsin inşallah, çok geçmiş olsun..Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallahKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Canım aynı durumdayiz şuan seninle 17 mart yumurtlama gördüm sonra 24 martta tekrar yumurtladım test yapmadım ama akıntılardan anladım.İlk yumurtlamayı degerlendiremedik ama ikinciyi değerlendirdik bat 31 marttı ama hala olmadım 1 hafta daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ilk kez geciktim böylemerhaba kızlar. ben bu ay 2 kere yumurtladım. ikinci yumurtlama 24. güne denk geldi. dün normalde regl olmalıydım. ama doğal olarak olmadım. şimdi ben 24. günden sonra regl için 14 gün beklemeliyim, değil mi? böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size. Bayadır giremiyordum taşınma telaşı yerleşme falan derken. Benim de nisan gitti çünkü Mart’ta sadece 3 kere ilişki oldu yumurtlama günleri boş geçti kayınvalidemde kaldık 13 gün ben hastalandım zatürre başlangıcı şimdi de nefes alamıyorum o derece. Mayısa kaldı bizim hayaller hayırlısı olsun inşallah bekletiyorsa güzelleştiriyordurKızlar selam..
Eşim covid pozitif. Bende çok hastayım. Test verdim muhtemelen pozitif çıkacağım. Filyasyon ekibi ilaçları getirdi. İçmeye başladık. Nisan ayı da gitti kızlar. Nasip olmuyor ya bir türlü kızlar..
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah yaKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Cnm cok gecmis olsun. Cok uzuldm yaa. Allah sifa versin .Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
ben de olmadım. bugün 36. gün. haftaya çarşamba doktora gideceğim. ama arada karnıma bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tamam diyorum şimdi kanama gelecek. ama gelmeden o gün de bitiyor. senin belirtin var mı?Canım aynı durumdayiz şuan seninle 17 mart yumurtlama gördüm sonra 24 martta tekrar yumurtladım test yapmadım ama akıntılardan anladım.İlk yumurtlamayı degerlendiremedik ama ikinciyi değerlendirdik bat 31 marttı ama hala olmadım 1 hafta daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ilk kez geciktim böyle
ben de olmadım. bugün 36. gün. haftaya çarşamba doktora gideceğim. ama arada karnıma bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tamam diyorum şimdi kanama gelecek. ama gelmeden o gün de bi
Aynen benim de 2 3 gün önce öyleydi bi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum yok cok sık wc ihtiyacım oluyor arada baska yok adet oncesi sisen ağrıyan göğüslerim de tık yok test yaptın mı hic ?ben de olmadım. bugün 36. gün. haftaya çarşamba doktora gideceğim. ama arada karnıma bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tamam diyorum şimdi kanama gelecek. ama gelmeden o gün de bitiyor. senin belirtin var mı?
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Çok geçmiş olsunKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Saatler anlamsız geldi bana ama belli olmaz sabah piktir silinme anınına denk gelmişsnzidr değerlendir canım sabah ve akşam olarak yap testini
Canım normalde akşam 5 6 gibi yapıyodum da işte bugün 5teki koyi olunca bi de demin 9 buçukta tekrar yapıyım dedim. Anladım canım tamam o şekilde yapicam çok teşekkür ediyorumSaatler anlamsız geldi bana ama belli olmaz sabah piktir silinme anınına denk gelmişsnzidr değerlendir canım sabah ve akşam olarak yap testini
Cok gecmis.olsun canım benim Rabbım acil şifalar versin insaAllahKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen