Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun canım

Rabbim şifa versin canım yaa tez zamanda sağlığına kavuş inşallah

Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin....

Canım Allah şifa versin, tez zamanda iyileşirsin inşallah, çok geçmiş olsun..

Lavi12 canım çok çok geçmiş olsun, biran önce çıkarsın inşallah.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah

Canım aynı durumdayiz şuan seninle 17 mart yumurtlama gördüm sonra 24 martta tekrar yumurtladım test yapmadım ama akıntılardan anladım.İlk yumurtlamayı degerlendiremedik ama ikinciyi değerlendirdik bat 31 marttı ama hala olmadım 1 hafta daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ilk kez geciktim böyle

Canım öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size. Bayadır giremiyordum taşınma telaşı yerleşme falan derken. Benim de nisan gitti çünkü Mart’ta sadece 3 kere ilişki oldu yumurtlama günleri boş geçti kayınvalidemde kaldık 13 gün ben hastalandım zatürre başlangıcı şimdi de nefes alamıyorum o derece. Mayısa kaldı bizim hayaller hayırlısı olsun inşallah bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ya

Cnm cok gecmis olsun. Cok uzuldm yaa. Allah sifa versin .

ben de olmadım. bugün 36. gün. haftaya çarşamba doktora gideceğim. ama arada karnıma bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tamam diyorum şimdi kanama gelecek. ama gelmeden o gün de bitiyor. senin belirtin var mı?

Kızlaar lütfen bakar mısınız??
Bugün fotoğraf atmıştım saat 5te ovulasyon yapmıştım pik sayılacak kadar koyuydu demin saayy 9 buçukta tekrar yaptım bakalım daha koyu mu diye ama silikleşmiş nolmus acaba ben hiçbir şey anlamadım kmnsd Slntcr tosbaga

Eklentiler

• IMG_20210403_171058.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210403_213947.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 44
ben de olmadım. bugün 36. gün. haftaya çarşamba doktora gideceğim. ama arada karnıma bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tamam diyorum şimdi kanama gelecek. ama gelmeden o gün de bi

ben de olmadım. bugün 36. gün. haftaya çarşamba doktora gideceğim. ama arada karnıma bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tamam diyorum şimdi kanama gelecek. ama gelmeden o gün de bitiyor. senin belirtin var mı?
Aynen benim de 2 3 gün önce öyleydi bi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum yok cok sık wc ihtiyacım oluyor arada baska yok adet oncesi sisen ağrıyan göğüslerim de tık yok test yaptın mı hic ?

Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun

Saatler anlamsız geldi bana ama belli olmaz sabah piktir silinme anınına denk gelmişsnzidr değerlendir canım sabah ve akşam olarak yap testini

Saatler anlamsız geldi bana ama belli olmaz sabah piktir silinme anınına denk gelmişsnzidr değerlendir canım sabah ve akşam olarak yap testini
Canım normalde akşam 5 6 gibi yapıyodum da işte bugün 5teki koyi olunca bi de demin 9 buçukta tekrar yapıyım dedim. Anladım canım tamam o şekilde yapicam çok teşekkür ediyorum

Cok gecmis.olsun canım benim Rabbım acil şifalar versin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…