Kesemiyordum canım öğlen 12 de yapıyordum e çalışıyorum çok susuyordum yada unutup içiyordum e birde çay da içince ama vücudda çok su içenlerin çok su oluyor o yüzden içmesende aynı çıkar yani 3 saat filan içmemek gerekiyor bence benim durumumda olanlar için ben sadece çalıştığımdan zorlanıyordumsıvı alımını 2 saat önceden kesiyormuydun peki
9-10-11 bunun dışında ikin günde bir mutlaka değerlendirdim canımhamiş olanlar ovulasyon testlere göre hangi günleri değerlendirdiniz bizde ona göre bir istatistik yapalım :))))
teşekkürler.benımde pazartesi reglim bitti dün itibari ile1 bolu 1 boş yumurtlamaya kadar devam edip art arda deneyeceğiz bakalım.yumurtlamam çabuk oluyor 28 gün döngüm geçen ay 12.gün yumurtladım:)))inşaallah bu ay nasip olur herkese9-10-11 bunun dışında ikin günde bir mutlaka değerlendirdim canım
Canım az önce gene lekeler geldi inşallah kötü birsey değildir hicbir iş dahi yapmıyorum öğrendiğimden beri sağlıkla gelsin insallahSelenaklım sende kaldı biliyor musun nasılsın acaba
EVET BEN DE ÇOK SU İÇERİM GÜNDE 2 LİTRE İÇERİM. ŞU ANA KADAR PİKİ YAKALAYAMADIM O YÜZDEN SORİYİM DEDİM.ÇOK TŞKLER CANIM . TEBRİK EDERİM SENİDE SAĞLIKLA İLERLESİN İNŞKesemiyordum canım öğlen 12 de yapıyordum e çalışıyorum çok susuyordum yada unutup içiyordum e birde çay da içince ama vücudda çok su içenlerin çok su oluyor o yüzden içmesende aynı çıkar yani 3 saat filan içmemek gerekiyor bence benim durumumda olanlar için ben sadece çalıştığımdan zorlanıyordum
Ama sana tavsiyem doktor düşük oblr demiş ya sen birde acile gitsene değerin filan nasıl yaptır bekleme çıkıyor muCanım az önce gene lekeler geldi inşallah kötü birsey değildir hicbir iş dahi yapmıyorum öğrendiğimden beri sağlıkla gelsin insallah
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinEVET BEN DE ÇOK SU İÇERİM GÜNDE 2 LİTRE İÇERİM. ŞU ANA KADAR PİKİ YAKALAYAMADIM O YÜZDEN SORİYİM DEDİM.ÇOK TŞKLER CANIM . TEBRİK EDERİM SENİDE SAĞLIKLA İLERLESİN İNŞ
Canım havuç ye günde bir tane yumurtlama zamanıda çiğ badem ye tutunması için ben yaptım memnun kaldım güzel haberlerini bekliyorum banada bol dua et sağlıklı ilerlesin canım benimteşekkürler.benımde pazartesi reglim bitti dün itibari ile1 bolu 1 boş yumurtlamaya kadar devam edip art arda deneyeceğiz bakalım.yumurtlamam çabuk oluyor 28 gün döngüm geçen ay 12.gün yumurtladım:)))inşaallah bu ay nasip olur herkese
Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canımPazartesi kontroldeydim alttan baktı doktor
Duvarlarda lekelenmeler var progestan yazıyorum kanaman olursa korkma demişti ama kahverengi lekeleri görünce korkmamak elde değil ilk gebelik cok istiyorduk Allah nasip etti inşallah kucağımıza alırız sağlıklagece uyuyamadım sabaha kadar daha doğmadan daha çok yeniyken korkuyoruz bisey olmasından. Annelik ne kutsaldır
Kuzu zaten takip ediyordum değerler iyi yükseliyordu kese göründukten sonra doktor baya farklı testler istedi hepsi normal çıkmış eğer kötüye giderse artarsa lekelenmem giderim bi kaç gün sonra ya randevu aldım zatenAma sana tavsiyem doktor düşük oblr demiş ya sen birde acile gitsene değerin filan nasıl yaptır bekleme çıkıyor munasıl iyi mi yükselmiş öğren. Pazartesiden bu yana onu öğrenir rahat edersin uykusuz kalıp kendini yıpratmazsın olmaz mı? Git bence.
Ne demek minnak annesini yoruyor şimdiden işteKuzu zaten takip ediyordum değerler iyi yükseliyordu kese göründukten sonra doktor baya farklı testler istedi hepsi normal çıkmış eğer kötüye giderse artarsa lekelenmem giderim bi kaç gün sonra ya randevu aldım zatentesekkur ediyorum
Ederim inşallahNe demek minnak annesini yoruyor şimdiden iştehaber edin gidince durumunuzu merak ederim
En garantisi o olur zaten ama senin yumurtlamanin 9. GünümüBugün 9.gün ve daha çok acıyorbi an ümitleniyorum sonra geçiyor ne yapacağımı şaşırdım. Yarın sabahtan hastaneye gidip bi kan veririm belki de
Hayır maalesef değilim adet oldumMerhaba hamilemisiniz bu teste göre
Hayır göğüs hassasiyetimin. Yumurtlamanın 14.günü. yarın sanırım adet olacağım yanlış bir hesaplama yoksaEn garantisi o olur zaten ama senin yumurtlamanin 9. Günümü
Tatlım sakin ol zaten stres en büyük etken bunu unutma yiyecek ekmeği varsa zaten doğacaktır . Moralın yüksek olsun bol bol dua et ilaçlarını zamanın da al ve dinlen gerisi takdiri ilahiPazartesi kontroldeydim alttan baktı doktor
Duvarlarda lekelenmeler var progestan yazıyorum kanaman olursa korkma demişti ama kahverengi lekeleri görünce korkmamak elde değil ilk gebelik cok istiyorduk Allah nasip etti inşallah kucağımıza alırız sağlıklagece uyuyamadım sabaha kadar daha doğmadan daha çok yeniyken korkuyoruz bisey olmasından. Annelik ne kutsaldır
Çok tesekkürler önerileri dikkate alacağım. RABBİM size de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım havuç ye günde bir tane yumurtlama zamanıda çiğ badem ye tutunması için ben yaptım memnun kaldım güzel haberlerini bekliyorum banada bol dua et sağlıklı ilerlesin canım benim