- 13 Ocak 2017
- 787
- 540
- 33
Canim yarin adet olmazsan testi tekrarla artik çıkmalı varsa zatenHayır göğüs hassasiyetimin. Yumurtlamanın 14.günü. yarın sanırım adet olacağım yanlış bir hesaplama yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yarin adet olmazsan testi tekrarla artik çıkmalı varsa zatenHayır göğüs hassasiyetimin. Yumurtlamanın 14.günü. yarın sanırım adet olacağım yanlış bir hesaplama yoksa
İnşallah canım çok teşekkür ederimÇok tesekkürler önerileri dikkate alacağım. RABBİM size de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bazen olmamasının da bir şans olduğuna inan canım covidli hamile kalsan ilaçları içemeyecektin belki daha farklı olacaktı sağlık olsun yinede şimdi iyi olmaya bakın canım çok geçmiş olsun.Kızlar selam..
Eşim covid pozitif. Bende çok hastayım. Test verdim muhtemelen pozitif çıkacağım. Filyasyon ekibi ilaçları getirdi. İçmeye başladık. Nisan ayı da gitti kızlar. Nasip olmuyor ya bir türlü kızlar..
Adetten önce göğüs ağrısı ben hep yasarim. Bu ay aşırı oldu dün agri kesici icecektim ama bugun adet olunca baya azaldi. Hormonlarla ilgili bir durum. Belki de kaliteli yumurtlamisizdir da ondan bu kadar yogun olmustur hormonlar yani bir umut öteki ay başarırızHayır göğüs hassasiyetimin. Yumurtlamanın 14.günü. yarın sanırım adet olacağım yanlış bir hesaplama yoksa
Canım bende de hep oluyor ama 2-3 gün sürüyor bu sefer 10 gün sürdü Gerçi hamile değilmişim 1,2 çıktı beta hcg.Adetten önce göğüs ağrısı ben hep yasarim. Bu ay aşırı oldu dün agri kesici icecektim ama bugun adet olunca baya azaldi. Hormonlarla ilgili bir durum. Belki de kaliteli yumurtlamisizdir da ondan bu kadar yogun olmustur hormonlar yani bir umut öteki ay başarırız
Oh ne güzel bi doktora denk gelmişsiniz. Bana da 20 gün önce teşhis kondu. Neler neler söyleyip canımı sıktı sırf hemen tedaviye başlayalım diye. Doktor değiştiricem bu ay bakalım.Kızlar günaydın,
Bugün doktora gittim (devlette) ve pcos olduğum tanısı koyuldu. Asla bunun hamileliğe engel omadığını söyledi, kilo ver dedi.
diyet topiğine gidiyorum ben
hiçbir test yapmadı, bat 6 nisan dedim ovü testi yakaladım dedim. devam et adetten sonra kullanmaya dedi. eğer çocuğunuz olmazsa bu süreç zorlu süre. o yüzden aşılama vs hemen başlamayalım zaten 4-5 aydır deniyorsunuz dedi.
denemeye devam dedi. bu kada :)
ya doktorum çok iyiydi tatlıydı ikna etti beni :)Oh ne güzel bi doktora denk gelmişsiniz. Bana da 20 gün önce teşhis kondu. Neler neler söyleyip canımı sıktı sırf hemen tedaviye başlayalım diye. Doktor değiştiricem bu ay bakalım.
Yakaladın mı yumurtlamayı? Yine de çıkamayabilirdi daha var yanlış yönlendirmek istememiştir. Adet olmazsan yaparsın test.ya doktorum çok iyiydi tatlıydı ikna etti beni :)
hocam bu toplum baskısı beni öldürecek dedim, ya sen bakma onlara bak bende çocuk istiyorum bekliyorum olacak inşallah dua ediyorum ben de rutin prosedürü uyguluyorum dedi :)
adet olunca bi gel tahlillerine bakalım dedi.
ama batım 6 nisan bi beta hcg baksaydı çok iyi olmaz mıydı ya
evet yakaladım, hatta doktora da söyledim tebrik etti beni ovü testi kullandığım için :)Yakaladın mı yumurtlamayı? Yine de çıkamayabilirdi daha var yanlış yönlendirmek istememiştir. Adet olmazsan yaparsın test.
Ben o sıvıyı hani bizim akıntımız oluyor ya o zaman hani sperm tutunsun işe yarıyor ya o sıvının o sıvı olduğunu düşünüyorum. Birşey olmaya çalışıyor demek istemiş de inşallah iyi şeyler olur. O doktorla siz hamiş kalırsınız bence çok iyiymiş keşke herkese nasip olsa gitmeye tanı koymuş. Ve bunu muazzam şekilde anlatmış. Nerede gidiyorsunuz merak ettim aynı şehir ise bizde gidelim :) Zaten pco kötü de birşey değil çok hamiş olan var doğru tedavi doğru şekilde olursa. Birde cidden emin olun kilo verdiğinizde daha iyi hissedeceksiniz kendinizi her açıdan ne kadar çok hareket o kadar bereket diyorum en iyi kilo verme şekli yürüyüş tavsiye ederimevet yakaladım, hatta doktora da söyledim tebrik etti beni ovü testi kullandığım için :)
inşallah adet olmazsın da dedi hamilelik olur diye.
bide alttan muayenede sağ tarafta rahimde sıvı var bide ovü olmuş yumurta var dedi ne demek istedi anlamadım
doktorum rizede, özel değil araştırma hastanesinde ilknur merve ayazoğlu.Ben o sıvıyı hani bizim akıntımız oluyor ya o zaman hani sperm tutunsun işe yarıyor ya o sıvının o sıvı olduğunu düşünüyorum. Birşey olmaya çalışıyor demek istemiş de inşallah iyi şeyler olur. O doktorla siz hamiş kalırsınız bence çok iyiymiş keşke herkese nasip olsa gitmeye tanı koymuş. Ve bunu muazzam şekilde anlatmış. Nerede gidiyorsunuz merak ettim aynı şehir ise bizde gidelim :) Zaten pco kötü de birşey değil çok hamiş olan var doğru tedavi doğru şekilde olursa. Birde cidden emin olun kilo verdiğinizde daha iyi hissedeceksiniz kendinizi her açıdan ne kadar çok hareket o kadar bereket diyorum en iyi kilo verme şekli yürüyüş tavsiye ederim
Anladım inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı olsun dilerim teşekkür ederim doktor için :) uzak bana şuanlık ama aklımda bulunsun Trabzondan oraya gelmek zor olmaz :)doktorum rizede, özel değil araştırma hastanesinde ilknur merve ayazoğlu.
gerçekten çok tatlıydı doktor, pcoslu olmayanlar ortalama 4-6 ayda hamile kalıyorsa sen 6-10 ayda kalırsın dedi. bunu kiloda etkiler dedi. kilo vermeye devam ediyorum zaten bi 9 kg vermişliğim var :)
yaz da geliyor uzun sahil yürüyüşleri beni bekler :)
Valla canım inan bende olmadığı için sevineceğimi düşünmezdim. Her işte bir hayır var cidden. Buna da şükür diyorum. İyileşip toparlanalımda hayırlısı ile.. Gerisi ya nasipBazen olmamasının da bir şans olduğuna inan canım covidli hamile kalsan ilaçları içemeyecektin belki daha farklı olacaktı sağlık olsun yinede şimdi iyi olmaya bakın canım çok geçmiş olsun.
Nasıl yaaaKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen