Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şekerim valla productor derim ben hic yaniltmadi beni. Ya kuzum birde şu profil adini değiştir yaa her gordugumde canim tonbalikli salata istiyor
Canım gittim nöbetçi eczane buldum productor verdi ama erken gebelik demiştim express vermiş yaptıktan sonra fark ettim. Bata 1 gün var olsaydı hertürlü çıkardı muhtemelen Artık bu göğüs hassasiyetim geçsin diye bekliyorum 8 gün oldu

Ben bat günü pozitif gördüm önceki günler negatifti kan da negatifti yumurtlama gününüzü biluyormusunuz

7 haftalik gebeyim kasık ağrısı ile uyandım lavaboya gittiğimde ise kahverengi leke vardı ve korku sardı beni 2 gün önce doktordaydm düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi günde 3 kez alıyorum lütfen böyle yaşayan oldu mu

Canım öyle olduğunda yat dinlen korkma herşey bizler için bazen olacak olana engel olamayız kanaman aertmazsa sıkıntı yok.

Ben bat günü pozitif gördüm önceki günler negatifti kan da negatifti yumurtlama gününüzü biluyormusunuz
Tam olarak bilmiyorum bu ay çok değişik şeyler yaşadım. Çok saçma bi doktor yanlış yönlendirmelerde bulundu. En geç 18iydi diye düşünüyorum. Bir hafta sonrasından progesteronum yükseldi çünkü. Yarın bat olması lazım yani. Tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım herkes yaşıyor yerleşme kanaması dışarı daha sonra kahverengi çıkıyor yat dinlen bol su iç ilaçlarını kullan geçecektir

Adet olmassan yine yap kuzum belli olmaz

Ben minnoş minnoş koyulaşıyor diye düşünüyordum da hep 30 - 31 günde bir regl oluyorum.
Yok canım öyle değil o iş ya :) mesela senin yumurtlama 14.gün ile 17. Gün arası olması yüksek. Sen oraya doğru bir gel bakalım yapa yapa.. Mimnoşluk bazen 12.gün başlıyor bende genelde. Bir artış içinde ilerler. Öyle hemen olsa herkes yumurtlar hemen bu iş 14.güne kalmaz :))))) keşkem öyle olsa aynı yapsa birse hamiş olsa :))

Bugün 9. Gün, daha savaş boyalarını sürünmeye varmış demek ki

Selen aklım sende kaldı biliyor musun nasılsın acaba

sıvı alımını 2 saat önceden kesiyormuydun peki

hamiş olanlar ovulasyon testlere göre hangi günleri değerlendirdiniz bizde ona göre bir istatistik yapalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…