Şekerim valla productor derim ben hic yaniltmadi beni. Ya kuzum birde şu profil adini değiştir yaa her gordugumde canim tonbalikli salata istiyorKızlar bi erken gebelik testi önerin ya ne alayım? Gerçi nöbetçi eczanede var mıdır bilmiyorum da tabi
Canım gittim nöbetçi eczane buldum productor verdi ama erken gebelik demiştim express vermiş yaptıktan sonra fark ettim. Bata 1 gün var olsaydı hertürlü çıkardı muhtemelenŞekerim valla productor derim ben hic yaniltmadi beni. Ya kuzum birde şu profil adini değiştir yaa her gordugumde canim tonbalikli salata istiyor
5+3 de sadece kese göründü 7+0 da bebek kalp atışıMaşallah canım bende şafak sayıyorum heyecanla 7+1 e doktorum o gün gel dedi
Yumurtlamanın 12. Günü catlamanin 11.gunu pozitif gördüm erken yapma ama 10.gunden itibaren testin çoksa yapAy hadi inşallah canım pazar günü yaparım test bende
Ben bat günü pozitif gördüm önceki günler negatifti kan da negatifti yumurtlama gününüzü biluyormusunuzCanım gittim nöbetçi eczane buldum productor verdi ama erken gebelik demiştim express vermiş yaptıktan sonra fark ettim. Bata 1 gün var olsaydı hertürlü çıkardı muhtemelenArtık bu göğüs hassasiyetim geçsin diye bekliyorum 8 gün oldu
Canım öyle olduğunda yat dinlen7 haftalik gebeyim kasık ağrısı ile uyandım lavaboya gittiğimde ise kahverengi leke vardı ve korku sardı beni2 gün önce doktordaydm düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi günde 3 kez alıyorum lütfen böyle yaşayan oldu mu
Tam olarak bilmiyorum bu ay çok değişik şeyler yaşadım. Çok saçma bi doktor yanlış yönlendirmelerde bulundu. En geç 18iydi diye düşünüyorum. Bir hafta sonrasından progesteronum yükseldi çünkü. Yarın bat olması lazım yani. Tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen bat günü pozitif gördüm önceki günler negatifti kan da negatifti yumurtlama gününüzü biluyormusunuz
Ne güzel maşallah size canım5+3 de sadece kese göründü 7+0 da bebek kalp atışı
Canım herkes yaşıyor yerleşme kanaması dışarı daha sonra kahverengi çıkıyor yat dinlen bol su iç ilaçlarını kullan geçecektir7 haftalik gebeyim kasık ağrısı ile uyandım lavaboya gittiğimde ise kahverengi leke vardı ve korku sardı beni2 gün önce doktordaydm düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi günde 3 kez alıyorum lütfen böyle yaşayan oldu mu
Adet olmassan yine yap kuzum belli olmazCanım gittim nöbetçi eczane buldum productor verdi ama erken gebelik demiştim express vermiş yaptıktan sonra fark ettim. Bata 1 gün var olsaydı hertürlü çıkardı muhtemelenArtık bu göğüs hassasiyetim geçsin diye bekliyorum 8 gün oldu
Bugün 9.gün ve daha çok acıyorAdet olmassan yine yap kuzum belli olmaz
Aaa benim bugün yaptığım ovü testine benziyor aslında hamilelik test olmadığı için onu denemek istedim ama kanda negatif çıktı pazartesi günü çok merak ediyorumEki Görüntüle 2808640
Ben minnoş minnoş koyulaşıyor diye düşünüyordum da hepTestin 3.gün ama erken değil mi? Birde şey kaç günde bir olıyosun regl?
Yok canım öyle değil o iş ya :) mesela senin yumurtlama 14.gün ile 17. Gün arası olması yüksek. Sen oraya doğru bir gel bakalım yapa yapa.. Mimnoşluk bazen 12.gün başlıyor bende genelde. Bir artış içinde ilerler. Öyle hemen olsa herkes yumurtlar hemen bu iş 14.güne kalmaz :))))) keşkem öyle olsa aynı yapsa birse hamiş olsa :))Ben minnoş minnoş koyulaşıyor diye düşünüyordum da hep30 - 31 günde bir regl oluyorum.
Bugün 9. Gün, daha savaş boyalarını sürünmeye varmış demek kiYok canım öyle değil o iş ya :) mesela senin yumurtlama 14.gün ile 17. Gün arası olması yüksek. Sen oraya doğru bir gel bakalım yapa yapa.. Mimnoşluk bazen 12.gün başlıyor bende genelde. Bir artış içinde ilerler. Öyle hemen olsa herkes yumurtlar hemen bu iş 14.güne kalmaz :))))) keşkem öyle olsa aynı yapsa birse hamiş olsa :))
Evet canımcım düzenli güzel yaparsan sende çift çizgilere kavuşabilirsinBugün 9. Gün, daha savaş boyalarını sürünmeye varmış demek ki
Selen7 haftalik gebeyim kasık ağrısı ile uyandım lavaboya gittiğimde ise kahverengi leke vardı ve korku sardı beni2 gün önce doktordaydm düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi günde 3 kez alıyorum lütfen böyle yaşayan oldu mu
sıvı alımını 2 saat önceden kesiyormuydun pekiKızlar bunlar benim ovulasyonlarım geçen aydan adetim bittiği günden 11 ne kadar yaptım tekli olan 10 mart
Yani demem şu ki ben bunu iyi bilen birisinede attım yada herkese sordum genelde yumurtlaman olacak filan dendi ama ben çok sıvı tükettigim için net çıkmadığını düşündüm hep ve şu an çok şükür gebeyim .. bazen sıvı tüketimi fazla olun seyrekleştiriebiliyor ..benim şu testlerime göre ben yumurtlama görmemiş oluyorum ama gördüm ovulasyon işi de şans işi gibi sanki bunu paylaşmak istedim benim gibi aynı durumu yaşayan öarsa yumurtlamadığını düşünmesin 2 günde bir mutlaka yada gün aşırı değerlendirsin