Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bunlar benim ovulasyonlarım geçen aydan adetim bittiği günden 11 ne kadar yaptım tekli olan 10 mart
Yani demem şu ki ben bunu iyi bilen birisinede attım yada herkese sordum genelde yumurtlaman olacak filan dendi ama ben çok sıvı tükettigim için net çıkmadığını düşündüm hep ve şu an çok şükür gebeyim .. bazen sıvı tüketimi fazla olun seyrekleştiriebiliyor ..benim şu testlerime göre ben yumurtlama görmemiş oluyorum ama gördüm ovulasyon işi de şans işi gibi sanki bunu paylaşmak istedim benim gibi aynı durumu yaşayan öarsa yumurtlamadığını düşünmesin 2 günde bir mutlaka yada gün aşırı değerlendirsin❤️

Eklentiler

• 7281E2EE-FAF7-42D9-8347-60C1EAC730DB.jpeg
    7281E2EE-FAF7-42D9-8347-60C1EAC730DB.jpeg
    199,3 KB · Görüntüleme: 55
  • AA5115AE-6FDA-4F8E-A732-A4597CD501D7.jpeg
    AA5115AE-6FDA-4F8E-A732-A4597CD501D7.jpeg
    233,9 KB · Görüntüleme: 61
Ben bu ay folik asit kullanmaya başladım sabahları folik asit akşamları 1 gün bal 1 pekmez olacak şekilde eşimle tüketmeye başladık.inşallah nisan ayı daha çok hamiş haberleri alırız .bide tanıdık biri 5 sene sonra bitkisel bi takviye almış ve o ay hamile kalmış kızlar arkadaştan öğrenince sizinlede paylaşırım ismini bide onu deneriz😀

Ben bu ay folik asit kullanmaya başladım sabahları folik asit akşamları 1 gün bal 1 pekmez olacak şekilde eşimle tüketmeye başladık.inşallah nisan ayı daha çok hamiş haberleri alırız .bide tanıdık biri 5 sene sonra bitkisel bi takviye almış ve o ay hamile kalmış kızlar arkadaştan öğrenince sizinlede paylaşırım ismini bide onu deneriz😀
Canım günde bir tane de incir ye bence yumurtaların gelişmesinde iyiymiş bide havuç yumurtlamadan sonra çig badem havuç tutunmayı sağlıyormuş ben buradan birinden öğrenmiştim faydasğ olduğunu düşünüyorum seninlede paylaşmak istedim❤️🤲🏻Folik asitin degiştirdiğini hiç duymadım bilmiyorum canım

Canım günde bir tane de incir ye bence yumurtaların gelişmesinde iyiymiş bide havuç yumurtlamadan sonra çig badem havuç tutunmayı sağlıyormuş ben buradan birinden öğrenmiştim faydasğ olduğunu düşünüyorum seninlede paylaşmak istedim❤️🤲🏻Folik asitin degiştirdiğini hiç duymadım bilmiyorum canım
Bu ay herşeyi deniycem canım teşekkür ederim onları da yerim artık 😀. Haber bekliyorum bitkisel bi ilaç varmış bi arkadaş 5 sene sonra onu kullandığı ay bebiş haberi almış öğrenince bende burdan sizlerle paylaşırım kullanmak isteyen belki olur diye 😊

Sizle aynıyız, bende 4 nisan bat bekliyordum ama ovülasyonum gecikti 2 gün, 23 yumurtlama 24 çatlama oldu, sizin gibi aynı belirtiler, prowomen kullandım bu ay inşallah etkisi olmuştur, amh düşük benim biraz o sıkıntım var
bende promotil women kullandım :)
ayy dua edelim birbirimize :) inşallah ikimiz de hayırlı haberleri alalım :)

Bu aya yenı başladım canım dün tekrar başladım ovulasyon testine yumurtlamaya kadar 1 boş 1 dolu sonra hergun değerlendirme yapacağız nasipse 🥰
Rabbim nasip etsin canım benim hazirana kaldı haziranda doktor gidicem ikiz düşünüyoruz eşimle rabbimde nasip ederse ilaç tedavisi uygulucak doktor

Bu ay herşeyi deniycem canım teşekkür ederim onları da yerim artık 😀. Haber bekliyorum bitkisel bi ilaç varmış bi arkadaş 5 sene sonra onu kullandığı ay bebiş haberi almış öğrenince bende burdan sizlerle paylaşırım kullanmak isteyen belki olur diye 😊
Maşallah canım bende şafak sayıyorum heyecanla 7+1 e doktorum o gün gel dedi🤲🏻

X