- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Süt hormonuProlaktin ne demek acaba
Doğru söylüyorsun canım, kimi memnun kalır kimi kalmaz...AA öyle mi canım? İnş gönlüne göre olur. Teyzem Almanya da yaşıyor. 10 sene çocuğu olmadı. Türkiye de tüp bebek tedavisi yaptırdı o. İlk 2 deneme olmadı. 3. De tuttu. İki çocuğu var şimdi. Umut hep var yani
Ben polip oprs oldum. Ama hsg de çekti mi aynı zamanda bilmiyorum. Ameliyat sonrası sargoş gibiydim doğru düzgün konuşamadım bile doktorla. Regl olunca gel kontrole dedi. Perşembe ye randevu aldım. Gidince detaylı sorucam bakalım. Ona göre ilave yapmam gereken birşey yok. 6 daha bekleyelim diyor. Sıkıntı yok diyor ama biz o kadar beklemek İstemiyoruz. Bilemiyorum.
Benimde arkadaşım acıbadem de yaptırdı. Ve erken menopoz a giriyordu 33 yaşında. İkizleri var şimdi. Yani ne biliim nasip sanki bu işler ama? Karar vermek zor haklısın.
Bence erken biraz daha iyi bi doktor arastirin bende aylarca vitamin kullandim ilac kullandim yaramadi 2 ay klomen kullandum olmadi femara ve catlatma ignesi ile hamile kaldim 2 yil olacakken kaldim1 yıl oldu neredeyse canım, ilk başlarda tüm testleri yaptık takviye destek ilaç vs aldık hazırlandık.. sonra 6 7 ay olmadı.. kliniğe başvurduk son 3 4 aydır klomen kullandım yine olmadı... fazla beklemek istemiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur kuzum :)))
Gittim duyduk çok şükür 124 çıktıKalp atislarini duycan ayy cok guzel herşey yolundadır inşallah
Maşallah canim allahim kucağına almayı nasip etsinGittim duyduk çok şükür 124 çıktı
Müşallah canım darısı banaGittim duyduk çok şükür 124 çıktı
Canim bu kisinin mesji gozukmuyor incir kuru mu yapmis nasil olmus
Anlamadım canımCanim bu kisinin mesji gozukmuyor incir kuru mu yapmis nasil olmus
Ben kür falan denedi gibisinden yanlsi anladim herhaldeAnlamadım canım
içtiğin sıvı miktarı da etkileyebilir , ona dikkat ediyor musun?Tam hafif koyulaşıyordu bu test niye 3. Gün yine apaçık oldu?
içtiğin sıvı miktarı da etkileyebilir , ona dikkat ediyor musun?
bilemiyorum o zaman3 saat önceden kestim sıvı almayı.
bilemiyorum o zaman
hofffss kesinliklebu testler bizi delirtecek
yok ama inşallah olacak :) kısmet inşallah yarabbim ya bekletmeden versinCanım bir şeyler mi var sende çok yorum var kaçırdım ben
Bir kere gittim kese göründü sadece bugün 7+0 oldum yine gidecem
Yaa hadi gözün aydın kuzumGittim duyduk çok şükür 124 çıktı
Sizle aynıyız, bende 4 nisan bat bekliyordum ama ovülasyonum gecikti 2 gün, 23 yumurtlama 24 çatlama oldu, sizin gibi aynı belirtiler, prowomen kullandım bu ay inşallah etkisi olmuştur, amh düşük benim biraz o sıkıntım var6 nisan.
23 martta yumurtlama gördüm.
1 hafta geçmiş benimde ovülasyondan bilemiyorum ya
rahmimde böyle dalga dalga ağrı var sanki.
adet zamanımda böyle ağrı oluyor muydu onu da bilmiyorum ben de belirti arıyor olabilirim
Tamam canımBen kür falan denedi gibisinden yanlsi anladim herhalde