Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonsuz şükür rabbime daha 6 hafta1 günlük minnakimin kalp atislari cok kuvvetli degil ama duyduk şükürler olsun rabbim isteyen dileyen herkese versin yavrusunu dualarım hep sizinle
Hayirlisi olsun inşallah sağlıkla gelsin
Vajinal ultrasonla mı duydun kalp atışını bende 6.5 haftalik gebeyim alttan baktı doktorum o şekilde kalp atışını duyduk

Canım ben sadece femara kullandım ay tam büyumedi igneyle bir kullaninca sonuc aldim şükür

Vajinal ultrasonla mı duydun kalp atışını bende 6.5 haftalik gebeyim alttan baktı doktorum o şekilde kalp atışını duyduk
Yok canim karindan baktı vajinal baksa daha net duyulurdu gerci baya ney duyduk ama erken oldugu icin yavaş biraz on gun sonra güçlü duyarız insallah

Ebru ceylandan alicam ben surelab satiyormus

Benim de negatif yine. Sasirdim ama doktorlar genelde günün gecsin kan ver diyrlar sana gerek yok demisler. Ben birkac ay takviye gidalarla denicem olmazsa gönül rahatligiyla asilama tüp diye giderim

Canım uzun zamandır mı deniyordun? Biz de Nisan ı da deneyelim olmazsa mayıs ta tüp bebek diye karar verdik. Hakkımızda hayırlısı
1 yıl oldu neredeyse canım, ilk başlarda tüm testleri yaptık takviye destek ilaç vs aldık hazırlandık.. sonra 6 7 ay olmadı.. kliniğe başvurduk son 3 4 aydır klomen kullandım yine olmadı... fazla beklemek istemiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur kuzum :)))

Takviye ne aldınız

Benim de negatif yine. Sasirdim ama doktorlar genelde günün gecsin kan ver diyrlar sana gerek yok demisler. Ben birkac ay takviye gidalarla denicem olmazsa gönül rahatligiyla asilama tüp diye giderim
Beklemek yıpratıyor evet. Yok ya bu idrar testlerine güvenmiyorum... regl öncesi kanamam da yok daha az da olsa umut var, Allah ol derse olur...

Prowomen, astalife ve proxeed plus aldim 3 ay bunlarla denicem doktorum önerdi bitkisel kullanmicam olmuyor.

Tebrikler canım. Maaşallah.. Ay içimi bi heyecan kapladı
Ebru ceylandan alicam ben surelab satiyormus
Luboquick sipariş verdim canım. Hayırlısı ile başlayalım
Anladım kuzum. 1 yıl olmuş. Hakkında hayırlısı. Bende bir ay daha demicem. Olmazsa mayıs a tüp bebek. Beklemekten sıkıldım.

Anladım kuzum. 1 yıl olmuş. Hakkında hayırlısı. Bende bir ay daha demicem. Olmazsa mayıs a tüp bebek. Beklemekten sıkıldım.
Bakalım cnm ne zaman bize randevu veririer... Klinik hemen veremez tahminimce yüzlerce insan var.. bizde de öyle sarkar diye düşünüyorum :)

Bakalım cnm ne zaman bize randevu veririer... Klinik hemen veremez tahminimce yüzlerce insan var.. bizde de öyle sarkar diye düşünüyorum :)
Nerede yaptırmayı planlıyorsun canım? Özel mi devlet mi? Ben Mayıs ta ya Bahceci tüp bebek merkezi ya da Acıbadem diye planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…