Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerede yaptırmayı planlıyorsun canım? Özel mi devlet mi? Ben Mayıs ta ya Bahceci tüp bebek merkezi ya da Acıbadem diye planlıyorum.
Kuzum ben yurtdışındayım, pek bir seçenek yok 'Kinderwunsch' denilen bir klinikte...Acıbadem de arkadaşım yaptırdı 2 kez olmadı, çok paraları gitti... Sen hsg çektirmiştin değil mi?

Catlamadan sonra 14. gün yarın sanki belirtim yok gibi belirtileriniz nelerdi arkadaslar anlatirmisıniz sivilce çıktı mı mesela

Kuzum ben yurtdışındayım, pek bir seçenek yok 'Kinderwunsch' denilen bir klinikte...Acıbadem de arkadaşım yaptırdı 2 kez olmadı, çok paraları gitti... Sen hsg çektirmiştin değil mi?
AA öyle mi canım? İnş gönlüne göre olur. Teyzem Almanya da yaşıyor. 10 sene çocuğu olmadı. Türkiye de tüp bebek tedavisi yaptırdı o. İlk 2 deneme olmadı. 3. De tuttu. İki çocuğu var şimdi. Umut hep var yani🤗
Ben polip oprs oldum. Ama hsg de çekti mi aynı zamanda bilmiyorum. Ameliyat sonrası sargoş gibiydim doğru düzgün konuşamadım bile doktorla. Regl olunca gel kontrole dedi. Perşembe ye randevu aldım. Gidince detaylı sorucam bakalım. Ona göre ilave yapmam gereken birşey yok. 6 daha bekleyelim diyor. Sıkıntı yok diyor ama biz o kadar beklemek İstemiyoruz. Bilemiyorum.
Benimde arkadaşım acıbadem de yaptırdı. Ve erken menopoz a giriyordu 33 yaşında. İkizleri var şimdi. Yani ne biliim nasip sanki bu işler ama? Karar vermek zor haklısın.

Strip testler en iyisi bence
Ben instagramda Ebru ceylandan almıştım ama onda kalmamış üretim aşamasındaimiş birde minnak kurabiyeler diye bi sayfa var oda güvenilir strip test satıyor
teşekkür ederim bakacım şimdi.:KK200:

Kızlar merhabaa bir şey soracağım hayatımda ilk kez 2 gündür çok yoğun şeffaf bir akıntım oldu sanki regl olmuşum gibi yani. Yumurtlama günümdeyim o yüzden mi acaba? Ama çok yoğun oldu yani hiç böyle olmamıştı

Kızlar merhabaa bir şey soracağım hayatımda ilk kez 2 gündür çok yoğun şeffaf bir akıntım oldu sanki regl olmuşum gibi yani. Yumurtlama günümdeyim o yüzden mi acaba? Ama çok yoğun oldu yani hiç böyle olmamıştı
evet yumırtlama gununse takıp et oluyormus cun kı bendede olddu

Adet gününüz ne zaman, benimde ovülasyondan 7 gün geçti bugün biraz ağrım oldu, adet ağrısı gibi ama çok hafif hafif, belirti arıyorum sanırm
6 nisan.
23 martta yumurtlama gördüm.
1 hafta geçmiş benimde ovülasyondan bilemiyorum ya :KK43:
rahmimde böyle dalga dalga ağrı var sanki.
adet zamanımda böyle ağrı oluyor muydu onu da bilmiyorum ben de belirti arıyor olabilirim :KK70:

Bende test yapmaya korkuyorum hiç cesaretim yok hasta olmayı bekliyorum teste elim gitmiyor kalbim çarpıyor
Valla ben çok büyük hevesle yapıyorum başka belirti yok ama bu hassasiyetten dolayı bi heyecan yapıyorum ama negatif☹️ Normalde hep 2-3 gün sürerdi. Geçen çarşambadan beri dokununca acıyo

Günaydın çikolatalar. Göğüs hassasiyetimin 8.günü. Testler negatif ☹️ Vallahi tükendim.
Bende test yapmaya korkuyorum hiç cesaretim yok hasta olmayı bekliyorum teste elim gitmiyor kalbim çarpıyor😂
Valla ben çok büyük hevesle yapıyorum başka belirti yok ama bu hassasiyetten dolayı bi heyecan yapıyorum ama negatif☹️ Normalde hep 2-3 gün sürerdi. Geçen çarşambadan beri dokununca acıyo
prolaktin değerinize baktırın bence

X