- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
36 saat içinde çatlar dedi
Yarın yap canım testini... cıkar. Bugün erken gebelik de yapabilirsin istersen.36 saat içinde çatlar dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36 saat içinde çatlar dedi
Yarın yap canım testini... cıkar. Bugün erken gebelik de yapabilirsin istersen.36 saat içinde çatlar dedi
Inofolici bi araştır istersen canım hem folik asit hem takviyeFark ediyo mu peki markası canım .doktor vermeden hangisini almak daha iyi olur bu ay kullanmaya başlamak istiyorum çünkü bide takviye alarak deneyeyim
Folic-1 de tavsiye ediyorlarFark ediyo mu peki markası canım .doktor vermeden hangisini almak daha iyi olur bu ay kullanmaya başlamak istiyorum çünkü bide takviye alarak deneyeyim
Tamam canım sağolInofolici bi araştır istersen canım hem folik asit hem takviye
Sağol canım bilgim olmadığı için araştırmaya çalışıyorum şuanFolic-1 de tavsiye ediyorlar
Kan verin bence, hastane vs yakınsa.merhaba kızlar benim gibi bat 24 mart olup kaset testte negatif olan var mı hala kırmızılar yok yarın doktora gidicem artık
Ne yaptınız test yaptınız mı :)Aynen benim de çok midem bulaniyor ya üşüttüm mikrop kaptim bisey oldu ya gebelik işte insallah. İlk cocugumda da böyle günüm gelmeden önce mide bulantısı baslamisti
Yarin sabah laboquick yapicam varsa cikar diye düşünüyorum
eczaneden alıyoruz cnm, ucuz yani.. hamilelik öncesi takviye almak istiyorum derseniz verirler ani.Günaydın kızlar folik asiti nerden alıyorsunuz fiyatları nedir yada başka ek vitaminler kullanıyormusunuz bilgi verirmisiniz ben hiç ek vitamin falan kullanmadım ondan soruyorum sizlere
Tamam canım sağol bugün alcam bende bugün adet olurum büyük ihtimalle bugün kullanmaya başlasam olur mu adet bitimini mi beklemem lazımeczaneden alıyoruz cnm, ucuz yani.. hamilelik öncesi takviye almak istiyorum derseniz verirler ani.
erhabaCoraspirin 100lük canım folat da folik asit canım ama folik asitin folat formu olmalıymış MTHFR geni yüzünden, sizin trombofoli sonucunuz ne peki, bir de kaybınızdan sonra adetinizde azalma oldu mu acaba
MTHFR A1298C heterozigot ocean folat kullanıyorummerhaba pihtilasma hangi geninizde
hangi folik asidi kullaniyosunuz
erhaba
orzax doktor mu inerdiMTHFR A1298C heterozigot ocean folat kullanıyorum
Evet şuan gittiğim doktorumun önerisi ile kullanıyorumorzax doktor mu inerdi
mthfr genini goze alarak verdi sanirim degil miEvet şuan gittiğim doktorumun önerisi ile kullanıyorum
Aslında gebelik öncesi vermişti zaten hamile kalınca da kullanıyordum, kürtaj sonrası bu sıkıntılar belli olunca da aynı devam etti çünkü baştan beri doğru ilaçmış, hayır Antalyadayımmthfr genini goze alarak verdi sanirim degil mi
ist.da mi doktorunuz adi nedir
4 nisana kadar beklesem diyorum ben.Yarın yap canım testini... cıkar. Bugün erken gebelik de yapabilirsin istersen.