Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar benim gibi bat 24 mart olup kaset testte negatif olan var mı hala kırmızılar yok yarın doktora gidicem artık

Günaydın kızlar folik asiti nerden alıyorsunuz fiyatları nedir yada başka ek vitaminler kullanıyormusunuz bilgi verirmisiniz ben hiç ek vitamin falan kullanmadım ondan soruyorum sizlere
eczaneden alıyoruz cnm, ucuz yani.. hamilelik öncesi takviye almak istiyorum derseniz verirler ani.

merhaba pihtilasma hangi geninizde

hangi folik asidi kullaniyosunuz
Coraspirin 100lük canım folat da folik asit canım ama folik asitin folat formu olmalıymış MTHFR geni yüzünden, sizin trombofoli sonucunuz ne peki, bir de kaybınızdan sonra adetinizde azalma oldu mu acaba
erhaba

mthfr genini goze alarak verdi sanirim degil mi

ist.da mi doktorunuz adi nedir
Aslında gebelik öncesi vermişti zaten hamile kalınca da kullanıyordum, kürtaj sonrası bu sıkıntılar belli olunca da aynı devam etti çünkü baştan beri doğru ilaçmış, hayır Antalyadayım

Kızlar merhaba 😊 hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum 🙏 benimde bat 5 nisan. Yumurtlamadan sonra ciddi derecede kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Şuan hafif göğüs hassasiyetim var. Onun dışında bir değişiklik yok vcdümda ☺️ Ama benim adetten bir hafta önce zaten başlar göğüs hassasiyetim. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Artık hayırlısı 🤷🏻‍♀️

Kızlar selam..
Bat iki gün geçti. Bugün hafif kahverengi lekelenme oldu sabah. Sanırım regl olucam ya😔😔 bu ay da olmadı demek ki?

X