- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Tahlilde progesteron sıfır çıktı doktor dedi canmOlduğu kadar dedin anladım :)) peki yumurtlamadığını kim dedi?
Cidden mi ya bak üzüldüm bu neymiş böyle vücudum benle dalga geçiyor gerçi benim bata daha çok var da inşallah sende olmazsın da geç döllenme olur kuzuCanım valla bu dediklerini ben yaşadım. Yani rahim batmaları iğne gibi kazınmayı hissetmek gibi şeyler. Şişkinlik dolgunluk hissi. Bunlar oldu ve bunların hepsini gebelik belirtisi olarak yordum emindim neredeyse. Bat yarın. Ama testim negatif
Ki testim bitti olsa yapardım acımam10 dk ya kadar kabul ediliyor canımsen yarında yaparsın test demedi deme
Ya o kadar çok istiyoruz ki işte her hareketi belirti diye not alıp kenara kaydediyoruzCidden mi ya bak üzüldüm bu neymiş böyle vücudum benle dalga geçiyor gerçi benim bata daha çok var da inşallah sende olmazsın da geç döllenme olur kuzu
Evet hatırladım konuşmuştuk. Güzel kalbin varya inşallah kalbine göre olur dilerim herşeyTahlilde progesteron sıfır çıktı doktor dedi canm
Ki testim bitti olsa yapardım acımamama yarın övü yaparım bakarım ne halde sende öcü yapsana
İnşallah Rabbım hayırlısını versin inşallahYa o kadar çok istiyoruz ki işte her hareketi belirti diye not alıp kenara kaydediyoruzAllah hayırlısını nasip etsin hepimiz için canım
Canımsın inşallah hayırlısı olsun hakkimzda seninde oyleEvet hatırladım konuşmuştuk. Güzel kalbin varya inşallah kalbine göre olur dilerim herşey
A bakicam sana sabah :)Yarın gebelik yaparım ben heralde 12.gun yarın
Sen çıkmazsa diğer ay hazırlanArtık çıkmazsa yarın da hayırlısı
İnşallah canım inşallah.Canımsın inşallah hayırlısı olsun hakkimzda seninde oyle
Beraber hazırlanıriz canım ikimizinde çıkmazsa sende hemen ümitsizlige kapılmaSen çıkmazsa diğer ay hazırlan
Hamilelik adet belirtisi o kadar aynı ki ayırt edilmiyor sanırımKızlar benim göğüslerim adetten 1 hafta önce şişer 2 gün acırdı. Önceki gün acımaya başladı şuan daha çok acıyor. Ümitlenmeli miyim
çok iyi, kan verin neticeye kavuşturun bence :)))Canim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibi
benimkiler de hem sızlıyor hem dolgun.. ümitlenmek istemiyorum inş hamileyizdir ama, sizin kaçıncı gününüz yumurtlamadan sonra?Kızlar benim göğüslerim adetten 1 hafta önce şişer 2 gün acırdı. Önceki gün acımaya başladı şuan daha çok acıyor. Ümitlenmeli miyim
Ya bidaki aya yumurtalar nazlanir bilirim ki zaten adet belirtilermde başladı hayırlısı canimBeraber hazırlanıriz canım ikimizinde çıkmazsa sende hemen ümitsizlige kapılma
Olumsuz düşünme ki olumsuz olmasınYa bidaki aya yumurtalar nazlanir bilirim ki zaten adet belirtilermde başladı hayırlısı canim
Hadi inşallah öyledir .Yarın bata 1, gün kalmış olacak benim ama elimde test yok .Keşke o son testi.i harcamasaydim boşa yaaa.Simdi adetin gecikmesini bekleyeceğim .Üç gün geçerse yaparım ..Umarım gebelik belirtidir yengem le konuştum 3 çocuğunda da yaşamış bu agrıyı