Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyondan sonra tam bir hafta kabızlık sorunu oldu birde bende. Birkaç saattir de adet sancısına benzer hafif bir sancım da var inşallah hayra alamettir.
Korkma kabızlık bende de var gebelikte oluyor simdide kabızlık bitti ishal başladı adet sancıları da olucak hamilelik başlangıcında olurmuş böyle insallah artışların güzel ilerler gözün aydın canim

Bal pekmez herzaman bulunur evde ama bu ay hiç yemedim onları doğru dürüst .çok teşekkür ederim canım dün modum çok düşüktü bugün biraz toparladım.adetime 2 gün kaldı bekliycem artık nisana bal pekmezle başliyim eşime de yediririm gerisi Allah tan artık 😊
Arkadasim asla oyle dusunme adetten 10 gun once ogrenenler muhtemelen ustune gorup bi onceki aydan hamile kalanlar yada adeti bittihi gibi yumurtlayanlar.... herkese fjkr olmasi icin anlatmak istedim benim 4.5 yasinda bi oglum var ve bugun normal gebelik testinde silikte olsa pozitifi gordum ama sunu soylim ben oglumda da 2 seneyi askjn bi sure ugrasmistim son ay ari sutu polen bal ayri ayri alip kullandim once ari sutunu dilimin altina bi miktar sonra bali tatli kasigiyla polene batirip yedim ve o ay hamile kaldim simdi de yine aynisi oldu biliyo musun subat adetimin bitimiyle basladim hemde amh 0.3 civari cikti gecen testte... asla umidini yitirme ve bal urunlerine alerjin yoksa mutlka kullan her bunye ayni deil ewt ama gunleri degerlendirip esinde aikinti yoksa yumurta kalitesiyle alakali olabilir ve cok faydasi var canim nisan olsun saglikli olsun allahim herkese evlat sevgisi yasatsin🥰

Bugün tekrar test yapacam bakalım ne çıkacak tek tek alıntı yapamadım arkadaşlar kusura bakmayın çok yardımcı sınız gerçekten

Merhaba öncelikle olarak herkese hayırlı kandiller aranızda yeniyim bana da yardımcı olursanız çok sevinirim geçen aya kadar korunuyorduk bıraktık bat 26 marttı olmadım hemen ilk ayda hamile kalacağımı düşünmedim ama yinede içimden bir ses test yapmamı söyledi sabah test yaptım görseli eklediğim gibi çok silik bir ikinci çizgi var çok tecrübesizim bu konuda böyle olunca pozitif mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim

IMG_20210327_105103.jpg

X