- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
İşte renk açılırken cikiyor ya acaba ben gormekmistedigim için mi goruyorum kiKaç dk da oluyor o kuruma dediğin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte renk açılırken cikiyor ya acaba ben gormekmistedigim için mi goruyorum kiKaç dk da oluyor o kuruma dediğin canım?
Zorla.cizgi çıkaracam:)))senin test zamanı.bana haber verBende bunu çok yapardım ama sen kadar değil ya valla beni heyecan bağladı sen yaptıkça aha oldu aha olacak
İlk yarım saat bir saat içerisindeyse bilemem ama dahada sonrasındaysa birşey ifade etmez herhalde canım.İşte renk açılırken cikiyor ya acaba ben gormekmistedigim için mi goruyorum ki
Nooo noooo :) vermem sessiz sakin olucam seni görünce kaçıcam buradan :) :)Zorla.cizgi çıkaracam:)))senin test zamanı.bana haber ver
Kan ne zaman vereceksiniz şimdiden hayirli olsunYaa çok heyecanlıyım inşallah vardır
Yaben odaklnip görmek istediğim.icin görüyorum herhalde bidayapmic bu olay bitti:))Filtre yapsana bı bakalım çok net görünmüyor böyle ne kadar sürede çıkıyor
Ay yok ya ben taktım ya vala testine bitti şükür :) çizgide yok mubtemelen ama takınca böyle oluyorİlk yarım saat bir saat içerisindeyse bilemem ama dahada sonrasındaysa birşey ifade etmez herhalde canım.
Sanki görüyorum biseyler ne kadar sürede çıktı buYaben odaklnip görmek istediğim.icin görüyorum herhalde bidayapmic bu olay bitti:))
Kizz demeee öyle regliye kadar markttte test birakmicam vala işte kururken çıkıyor hani kırmızılık giderkenSanki görüyorum biseyler ne kadar sürede çıktı bu
Yok sizin market bedava mı veriyor affetmeden harcadın testleri çatır çatır :))))Kizz demeee öyle regliye kadar markttte test birakmicam vala işte kururken çıkıyor hani kırmızılık giderken
Canım ben bu ay 20 test aşdım inanır mısın bende senin gibiyim. Sen bat gününe kadar yapma bat sabahı yap, yoksa da yoktur diğer aylara bakarsın mutlaka bir ay senin ayın olacak sonuçta. Hormonlarında eşinde vs bi sorun var mı?Ay yok ya ben taktım ya vala testine bitti şükür :) çizgide yok mubtemelen ama takınca böyle oluyor
Ya çıkarsa zaten çıkar dedim diğer aylar denemicem çünkü zaten yumurtlamiyorum bu ay tekti şansaYok sizin market bedava mı veriyor affetmeden harcadın testleri çatır çatır :))))
Bende gordumKızlar bata 4 var hayalet çizgi gördüm sanki farklı filtrelerle denedim var gibi değil mi
Var canım yumurtlama sorunum var progesteron sıfır ben övü testine ikinci çizgiyi hiç göremem piki zaten imkansız bu ay ilk defa gördüm nasıl olduysa hayırlısı bakalım ya nasipte yoksa yoktur ne yapsak boş ama simd cikmadiysa bat günüde çıkmaz artık testimde bittiCanım ben bu ay 20 test aşdım inanır mısın bende senin gibiyim. Sen bat gününe kadar yapma bat sabahı yap, yoksa da yoktur diğer aylara bakarsın mutlaka bir ay senin ayın olacak sonuçta. Hormonlarında eşinde vs bi sorun var mı?
amin inşallahAy heveslendim valla olsun Allah söyletmiş olsun
Canım Filtre de görünüyor. Kaç dk da çıktı peki?
Olduğu kadar dedin anladım :)) peki yumurtlamadığını kim dedi?Ya çıkarsa zaten çıkar dedim diğer aylar denemicem çünkü zaten yumurtlamiyorum bu ay tekti şansa
10 dk ya kadar kabul ediliyor canım sen yarında yaparsın test demedi demeKizz demeee öyle regliye kadar markttte test birakmicam vala işte kururken çıkıyor hani kırmızılık giderken
Canım valla bu dediklerini ben yaşadım. Yani rahim batmaları iğne gibi kazınmayı hissetmek gibi şeyler. Şişkinlik dolgunluk hissi. Bunlar oldu ve bunların hepsini gebelik belirtisi olarak yordum emindim neredeyse. Bat yarın. Ama testim negatifSelam kızlar bi sorum olacak gebeliğin ilk haftalarında yani embriyonun rahme tutunma günlerinde falan iğne gibi batmalar yaşayan oldu mu hiç bide rahmin üstünde dolgunluk bat 4 nisan benim 20 mart da çatlama oldu bi aydınlatın gözünüzü seveyim bide iç çamaşırıma iki gündür sadece beyaz leke oldu