Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan sonra adet sancısı ve kasıklar da batma yaşayanınız var mı? Pazar günü yumurtlamam olmuştu 2 gündür kasıklarım çok ağırıyor ara ara batma oluyor

Ay yok ya ben taktım ya vala testine bitti şükür :) çizgide yok mubtemelen ama takınca böyle oluyor
Canım ben bu ay 20 test aşdım inanır mısın bende senin gibiyim. Sen bat gününe kadar yapma bat sabahı yap, yoksa da yoktur diğer aylara bakarsın mutlaka bir ay senin ayın olacak sonuçta. Hormonlarında eşinde vs bi sorun var mı?

Var canım yumurtlama sorunum var progesteron sıfır ben övü testine ikinci çizgiyi hiç göremem piki zaten imkansız bu ay ilk defa gördüm nasıl olduysa hayırlısı bakalım ya nasipte yoksa yoktur ne yapsak boş ama simd cikmadiysa bat günüde çıkmaz artık testimde bitti

Selam kızlar bi sorum olacak gebeliğin ilk haftalarında yani embriyonun rahme tutunma günlerinde falan iğne gibi batmalar yaşayan oldu mu hiç bide rahmin üstünde dolgunluk bat 4 nisan benim 20 mart da çatlama oldu bi aydınlatın gözünüzü seveyim bide iç çamaşırıma iki gündür sadece beyaz leke oldu

Canım valla bu dediklerini ben yaşadım. Yani rahim batmaları iğne gibi kazınmayı hissetmek gibi şeyler. Şişkinlik dolgunluk hissi. Bunlar oldu ve bunların hepsini gebelik belirtisi olarak yordum emindim neredeyse. Bat yarın. Ama testim negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…