- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Bı tanemi testin var bı yapsan su kuruma çizgisine baksak:)Bende zor duruyorum ama yarını beklicem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı tanemi testin var bı yapsan su kuruma çizgisine baksak:)Bende zor duruyorum ama yarını beklicem artık
Valla sabah yaptım hiç kuruma bile yok net negatif şimdide aşırı su içtim boşuna olur yaniBı tanemi testin var bı yapsan su kuruma çizgisine baksak:)
Seni test yapma da sayfada 1.ci ilan ediyorum bacım ne hızzz ben senin kadar hızlı görmedim valla çıksaydı iyiydi ben sen yaptım dedikçe bekliyorm çift gelsin diye her yapman da bende bekliyorm heyecanlaEvet ya son testimide kurban ettim:)üstümde unanilmaz bi agirlik Var
Of ya bu kuruma niye çıkıyor ya bence kimyasal galibaValla sabah yaptım hiç kuruma bile yok net negatif şimdide aşırı su içtim boşuna olur yani
Ahaha canımsın valla tüm paramı teste döktüm resmen ama su kuruma.cizgisi çıktıkça sinirim bozuluyor acaba diyorum sonra bişey yokSeni test yapma da sayfada 1.ci ilan ediyorum bacım ne hızzz ben senin kadar hızlı görmedim valla çıksaydı iyiydi ben sen yaptım dedikçe bekliyorm çift gelsin diye her yapman da bende bekliyorm heyecanla
Filtre yapsana bı bakalım çok net görünmüyor böyle ne kadar sürede çıkıyorOf ya bu kuruma niye çıkıyor ya bence kimyasal galiba
Gızzz rahat dur :))) yaramaz çocuklar gibisin milleti şey etme :))) ay test yapacağım zaman seni görmim ben sen beni batırırsınBı tanemi testin var bı yapsan su kuruma çizgisine baksak:)
Çok güldüm yaGızzz rahat dur :))) yaramaz çocuklar gibisin milleti şey etme :))) ay test yapacağım zaman seni görmim ben sen beni batırırsın
Bende bunu çok yapardım ama sen kadar değil ya valla beni heyecan bağladı sen yaptıkça aha oldu aha olacakAhaha canımsın valla tüm paramı teste döktüm resmen ama su kuruma.cizgisi çıktıkça sinirim bozuluyor acaba diyorum sonra bişey yok
Ama bana böyle yap kuruma yap şöyle yap gitsin dayanamam ben yaparım hep tetikte duran birisiyim biri de yap dedikçe şampanya gibi patlatır patlatır dururumÇok güldüm ya
Bende bi gaza gelir gibi oluyorum sonra otur yerine sabah çıkmadı işte diyorum biraz sabır işi beklicezAma bana böyle yap kuruma yap şöyle yap gitsin dayanamam ben yaparım hep tetikte duran birisiyim biri de yap dedikçe şampanya gibi patlatır patlatır dururum
Sabır edenleri tebrik ediyorum.Bende bi gaza gelir gibi oluyorum sonra otur yerine sabah çıkmadı işte diyorum biraz sabır işi beklicez
Kesinlikle öyleSabır edenleri tebrik ediyorum.
Edemeyenleri ayrı tebrik ediyorum o da başarı :)
Senin için bende umutluydum ama napalım canım aynı umutla bu aya devam edelim bu ay senin için inşallah hayırlı olurBen elendim kızlar adet oldum, o kadar da belirtim vardı olmadı. Hayırlısı buymuş. Bu arada gerçekten yumurtlama gününden tam 14 gün sonra adet olunuyormuş. 5 gün geç yumurtladım, 5 gün geç adet oldum
Kaç dk da oluyor o kuruma dediğin canım?Ahaha canımsın valla tüm paramı teste döktüm resmen ama su kuruma.cizgisi çıktıkça sinirim bozuluyor acaba diyorum sonra bişey yok
Canım hayırlısı olsun. Üzülme, napalım. Nisan da devam..14 gün kesin doğru bende aynı fikirdeyim canımBen elendim kızlar adet oldum, o kadar da belirtim vardı olmadı. Hayırlısı buymuş. Bu arada gerçekten yumurtlama gününden tam 14 gün sonra adet olunuyormuş. 5 gün geç yumurtladım, 5 gün geç adet oldum
Canım pik öncesi ve sonrasını ard arda değerlendirdim.Gün aşırı değil hergün oldu o dönemde. Bu defa yarım saat 45 dk bacakları kaldırarak yatma olayını da yaptım. Birde ilişkinin başında belimin altına yastık koydum sonradan değil. Bunları yaptım.Bugun ne guzel gebelik haberleri var herkesi tebrik ediyorum değerlendirdiğiniz günleri paylaşırsanız bizde inşallah nisan ayında uygularız
Aynen napalım hayırlısı olsun hepimiz içinSenin için bende umutluydum ama napalım canım aynı umutla bu aya devam edelim bu ay senin için inşallah hayırlı olur
Daha ilk denememdi zaten üzülmedim desem yalan olur tabi ama aynen devam edelimCanım hayırlısı olsun. Üzülme, napalım. Nisan da devam..14 gün kesin doğru bende aynı fikirdeyim canım