Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni test yapma da sayfada 1.ci ilan ediyorum bacım ne hızzz ben senin kadar hızlı görmedim 🤗valla çıksaydı iyiydi ben sen yaptım dedikçe bekliyorm çift gelsin diye her yapman da bende bekliyorm heyecanla 😀 🙈
Ahaha canımsın valla tüm paramı teste döktüm resmen ama su kuruma.cizgisi çıktıkça sinirim bozuluyor acaba diyorum sonra bişey yok

Ama bana böyle yap kuruma yap şöyle yap gitsin dayanamam ben yaparım hep tetikte duran birisiyim biri de yap dedikçe şampanya gibi patlatır patlatır dururum 😂😂
Bende bi gaza gelir gibi oluyorum sonra otur yerine sabah çıkmadı işte diyorum 😄😄 biraz sabır işi beklicez

Bugun ne guzel gebelik haberleri var herkesi tebrik ediyorum🌺🌷 değerlendirdiğiniz günleri paylaşırsanız bizde inşallah nisan ayında uygularız🤩🤩

Ben elendim kızlar adet oldum, o kadar da belirtim vardı olmadı. Hayırlısı buymuş. Bu arada gerçekten yumurtlama gününden tam 14 gün sonra adet olunuyormuş. 5 gün geç yumurtladım, 5 gün geç adet oldum
Senin için bende umutluydum ama napalım canım aynı umutla bu aya devam edelim bu ay senin için inşallah hayırlı olur 🤗

Ben elendim kızlar adet oldum, o kadar da belirtim vardı olmadı. Hayırlısı buymuş. Bu arada gerçekten yumurtlama gününden tam 14 gün sonra adet olunuyormuş. 5 gün geç yumurtladım, 5 gün geç adet oldum
Canım hayırlısı olsun. Üzülme, napalım. Nisan da devam..14 gün kesin doğru bende aynı fikirdeyim canım🤗

Bugun ne guzel gebelik haberleri var herkesi tebrik ediyorum🌺🌷 değerlendirdiğiniz günleri paylaşırsanız bizde inşallah nisan ayında uygularız🤩🤩
Canım pik öncesi ve sonrasını ard arda değerlendirdim.Gün aşırı değil hergün oldu o dönemde. Bu defa yarım saat 45 dk bacakları kaldırarak yatma olayını da yaptım. Birde ilişkinin başında belimin altına yastık koydum sonradan değil. Bunları yaptım.

Senin için bende umutluydum ama napalım canım aynı umutla bu aya devam edelim bu ay senin için inşallah hayırlı olur 🤗
Aynen napalım hayırlısı olsun hepimiz için 🌸
Canım hayırlısı olsun. Üzülme, napalım. Nisan da devam..14 gün kesin doğru bende aynı fikirdeyim canım🤗
Daha ilk denememdi zaten üzülmedim desem yalan olur tabi ama aynen devam edelim 🌸

X