Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir

Eklentiler

• IMG_20210325_144958.jpg
    IMG_20210325_144958.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20210325_144345.jpg
    IMG_20210325_144345.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20210325_144152.jpg
    IMG_20210325_144152.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20210325_144132.jpg
    IMG_20210325_144132.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
yaaaa harikaaaaaa bu test pozitif :KK36: bence hemen kan verrr :) bebiş geliyorrr :anneadayı:

Birde size bilgi vermek isterim benimde arkadaşım testte hep normal koyuluk gördü yumrtasının çatladığını söyledi doktor 🤔sonra pik buldu yine. Testler mi doğru doktor mu bilemedik. Siz yarın gidince cevap bulmuş oluruz sizin doktor ne diyecek bakalım. Birde bugünü değerlendirin derim sizin içşn bana güzel birşeymiş gibi geldi 😊 birde testleriniz iyi testler yani. Kafanız karışmasında haklısınız bende aşırı merek ettim doktor ne diyecek size? 🤔
Ya Allah razı olsun bakalım yarın netleşir her şey o zaman gidince size de haber vereceğim 😍

Zaten hamiş olsa doktor klomen neden versin demi o da var hiç onu almayalım aklımıza 😀🙈bence yumurtan çok gelişti belki klomen fazla geldi bilemeyiz ki. Kaç kaç aldın sabah akşam mı yoksam günde 1 olarak mı kkomeni? 🤔 Anormal demeyelim de testler mi doğru biz mi yanlış benim kafam bazen almıyor. Benim açımdan çok güzel birşey 🤗
Sabah akşam 1 yani günde 2 tane kullandım 😊

Kızlar sanirim ben bugün yarın yumurtluyorum bugünü ancak değerlendirebiliriz gerisi nasip artık hamile olanları tebrik ediyorum 🥰🥰🥰

Eklentiler

• SmartSelect_20210325-145746_Gallery.jpg
    SmartSelect_20210325-145746_Gallery.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 49
Bende ikisinde de gördüm hayirli olsun canım

Canım bende her iki testte görüyor gibiyim inş. bebişin seninledir 😊 senin yerinde olsam durmaz hemen kan verirdim. Güzel haberlerini bekliyorum 🙏

17sinden sayarsak 8. gün oluyor maşşalah erkenden gosterdı kendını. imkan bulursan sabahı bekleme acilde ya da özelde filan baktır bir an önce :KK3:
Ne kadar erken belli olmuş ne güzel darısı Nisan da bizlere olur inşallah ovulasyon testlerim geldi. İnnovita ovulasyon testi aldım bu sefer bakalım bu ay, ramazana kadar pik çatlama bitiyor vallahi reglim bitsin 10 gün yoğun çalışma temposu olacak😁😁😁

X