- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 42
kimyasal gebelik gibi sankivarmı sizce ama kan negatif çıktı bugün dün 4 tü beta bugün 0 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimyasal gebelik gibi sankivarmı sizce ama kan negatif çıktı bugün dün 4 tü beta bugün 0 çıktı
yaaaa harikaaaaaa bu test pozitif bence hemen kan verrr :) bebiş geliyorrrKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Ya Allah razı olsun bakalım yarın netleşir her şey o zaman gidince size de haber vereceğimBirde size bilgi vermek isterim benimde arkadaşım testte hep normal koyuluk gördü yumrtasının çatladığını söyledi doktor sonra pik buldu yine. Testler mi doğru doktor mu bilemedik. Siz yarın gidince cevap bulmuş oluruz sizin doktor ne diyecek bakalım. Birde bugünü değerlendirin derim sizin içşn bana güzel birşeymiş gibi geldi birde testleriniz iyi testler yani. Kafanız karışmasında haklısınız bende aşırı merek ettim doktor ne diyecek size?
Sabah akşam 1 yani günde 2 tane kullandımZaten hamiş olsa doktor klomen neden versin demi o da var hiç onu almayalım aklımıza bence yumurtan çok gelişti belki klomen fazla geldi bilemeyiz ki. Kaç kaç aldın sabah akşam mı yoksam günde 1 olarak mı kkomeni? Anormal demeyelim de testler mi doğru biz mi yanlış benim kafam bazen almıyor. Benim açımdan çok güzel birşey
Yaaaa inşallah yaaa yarın sabahı iple çekiyorum kaset test içinyaaaa harikaaaaaa bu test pozitif bence hemen kan verrr :) bebiş geliyorrr
Canım kaset testte de gördün mü peki?yaaaa harikaaaaaa bu test pozitif bence hemen kan verrr :) bebiş geliyorrr
evet canım ben ikisinde de görüyorum ki gün ortasında yapmışsın bata 4 gün var buna rağmen çıkmış. İnşallh sağlıkla ilerlesin çok sevindim çatlamanın kaçıncı günü bugün?Canım kaset testte de gördün mü peki?
Pik 16 sıydı 9. Gün bugün eğer 17den itibaren sayarsam.evet canım ben ikisinde de görüyorum ki gün ortasında yapmışsın bata 4 gün var buna rağmen çıkmış. İnşallh sağlıkla ilerlesin çok sevindim çatlamanın kaçıncı günü bugün?
Kimyasal gebelikte bu şekilde oluyor maalesef. Testte pozitif ama kanda yavaş yavaş düşüyor sonucuneczaneye gösterdim testi %99 var dedi kan niye öyle çıktı anlamadım
17sinden sayarsak 8. gün oluyor maşşalah erkenden gosterdı kendını. imkan bulursan sabahı bekleme acilde ya da özelde filan baktır bir an öncePik 16 sıydı 9. Gün bugün eğer 17den itibaren sayarsam.
Bende ikisinde de gördüm hayirli olsun canımKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla olurBende ikisinde de gördüm hayirli olsun canım
Tesekkur ederim cevapladigin icin. Ovu testi kullanicam mecbur. Ama erken adet olunuyorsa yumurtlamada erken olunur demekki mantikenben yasadım kımyasal . şöyle oldu her ay 2 gun erken oldum 3 ay da eskı duzene oturdu. ovu hesaplaman cok zor ılk ay
Ya artık kendime olmuş gibi seviniyorum bı bebiş haberlerime umut oluyor hepimize ovülasyon yaptınız mıYaaaa inşallah yaaa yarın sabahı iple çekiyorum kaset test için
Ovulasyon da yaptım ama çok koyu değildi.Ya artık kendime olmuş gibi seviniyorum bı bebiş haberlerime umut oluyor hepimize ovülasyon yaptınız mı
Canım bende her iki testte görüyor gibiyim inş. bebişin seninledir senin yerinde olsam durmaz hemen kan verirdim. Güzel haberlerini bekliyorumKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Ne kadar erken belli olmuş ne güzel darısı Nisan da bizlere olur inşallah ovulasyon testlerim geldi. İnnovita ovulasyon testi aldım bu sefer bakalım bu ay, ramazana kadar pik çatlama bitiyor vallahi reglim bitsin 10 gün yoğun çalışma temposu olacak17sinden sayarsak 8. gün oluyor maşşalah erkenden gosterdı kendını. imkan bulursan sabahı bekleme acilde ya da özelde filan baktır bir an önce