Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duphaston henüz bitmedi bittiğinde tekrar randevu alıcam adet günlerimde oluyorum ama kırmızı normal adetim gelmiyora maalesef ki klomen ve çatlatma iğnesinden sonra böyle oldu hamilelik beklerken olan düzenim bozuldu tedavim 2 aydır bu sebeple devam etmiyor

Yaa kıyamam belki de onların etkisidir. Ben hiç iğne vs. Kullanmadım çok yeniyim bu işlerde. İlaç bittiğinde git madem inşallah başka bir sorun ya da önemli bir şey olmasın da

Yani benim batım 23 martta yumurtlama görmüşsem ve + 14 gün dersek 6 nisan oluyor
kovirmiseniz beni dskhfdblsvg gitmiyom ben burdan
kal burada
Kizlar ben normal kaset test yaptım ve tertemiz bir negatif ...4 gün kala bu kesin hamile olmadığım anlamına gelir mi???
kesin değil canım çünkü kasetler yanıltabiliyor. erken gebelik testi alıp bi de onunla dene.
Arkadaşlar merhaba erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde silik çizgi var yorumlayabilir misiniz
canım için açtığında o kenarda görünen bir çizgi var ya kalın silik kırmızı gibi, o çizginin sonuçla alakası yok o testte cnm. t çizgisine çok yakın olması gerekiyor. istersen yarın bir daha yap.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır buralarda yokum kırmızıları görünce moral sıfırlanmisti. Neyse size sormam gerek bir şey var 19 Mart regl 3.gunuydu femara başladık 5 gün kullandım dün femara bitti. Bugün spor yaptım öyle uzuun uzun değil bı 15 dakika Leslie yaptım sonrası duşa girdim kan geldi çıktım giyindim lavaboya gittim peceteyi sildikce kan geliyor korkuyorum doktoruma ulaşamadım acaba spordan dolayı mi oldu ama Leslie yaptım geçen senede hiç olmamıştı yardım lutfeeeen

MERAKLI MELO melooooo burada misin

Ah selam :) ya bende bugün reglnsonrasi kanama oldu yukarda yazdım var mı bı düşüncen doktora ulasamadim 29 unda randevum.var randevu bekleyim mi yoksa gideyim mi yarın ne ola bu kan acep
regliden kaç gün sonra

Ben bua test yaptım biraz daha kaliteli bı bakın ya çizgi hayalden hayali erken gebelik testi alsammi değerimi sizce

Eklentiler

• IMG20210324151323.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 92
Ah selam :) ya bende bugün reglnsonrasi kanama oldu yukarda yazdım var mı bı düşüncen doktora ulasamadim 29 unda randevum.var randevu bekleyim mi yoksa gideyim mi yarın ne ola bu kan acep
polip olmuşsa eğer sende polip ara kanama yapar canım onda panik yapacak bir şey yok belkide üstüne gördün yaz bakim şu adet tarihini bi

Ben bua test yaptım biraz daha kaliteli bı bakın ya çizgi hayalden hayali erken gebelik testi alsammi değerimi sizce
canım yani gözlerim ağırdı astigmatım var kaydı bakmaktan :d ama hayali bir çizgi var gibi yani. az beklesen yarın ya da öbür gün bir daha mı yapsan?

canım yani gözlerim ağırdı astigmatım var kaydı bakmaktan :d ama hayali bir çizgi var gibi yani. az beklesen yarın ya da öbür gün bir daha mı yapsan?
Ahaha bende aynı şasi oldum:)beklemek en makulu aşırı sabırsız davranıyorum da

Ahaha bende aynı şasi oldum:)beklemek en makulu aşırı sabırsız davranıyorum da
hep aynıyız canım. bende sabah yaptığım teste durup durup bakıyorum kesinlikle incecik silik çizgi görüyorum diyorum eşimde dedim bi test daha alayım yarın yapayım. alma bekle cumartesi bat günüm. o gün bakarız filan dedi ama sabırsızlık fena bişi. şimdide kasıklarıma inceden bi ağrı girdi regl öncesi sancılar gibi. tırstım of be ya

Aaa aynısı bende oldu ve ilk defa böyle birşeyle karşı karşıyayım kür filan kullandınız mı acaba? 17 de adet oldum ama yoğun kanamam olmadı önceki adetler gibi sonra bitti adetim dedim 20.sinde üstümü çıkarttım. Ama kasık ağrısı hafiften vardı derken bugün sümüksü akıntıyla kan geldi peçeteye iç çamaşırımda birşey yok. Adetle birlikte 8.günüm. Sanırsam bana kür yaptı hiç kür yapmazdım o yapabilir dendi yumurtalıklarımla oynadı

Hiç test yapmadinmi simdiye kadar canim varsa elinde bi erken gebelik testi yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…