Evet canım Benim de bir süredir o şekilde oluyor adetimin olacağı gün lekeleniyorum yani kahverengi akıntı geliyor. 4-5 gün civarı hep o şekilde geliyor bazen 2. Ya da 3. Günde bi sancı giriyor sonra bi bakıyorum tam gelmeye başlamış. Sonrası zaten ağrı kıyamet yani. O kistin verdiği ağrıdan yerimde duramıyorum mecbur ilaç alıyorum.Benimde kistim var iki aydır kırmızı renge dönüşmeden adet olmam gereken tarihte çok az miktarda sadece kahverengi geliyor. Sizde de bu şekildemiydi acaba
canım hiç çizgi yok burada görünen biraz bekle tekrar yap istersen bat ne zaman ?Arkadaşlar erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde ikinci bi silik çizgi var anlayan biri yorumlayabilir mi ya
Buna göre ümitlenmeyeyim o zaman benYumurtan guzel catlamis degerin iyi ama bebiş için bu sonuca gore umutlanma forumda bu ay bi kizin oyle oldu nicki hatırlamıyorum progesteronu yuksek cikti bebis icin umutlandi ama yokmusgebeligi göstermedigini anlamistik ama en azindan yumurtanin guzel gelistigini gösterio bu da bebis icin en onemli şeyden biri
Bi tek ben mi görüyorum yacanım hiç çizgi yok burada görünen biraz bekle tekrar yap istersen bat ne zaman ?
Yok canim üstüne gorme bende mumkun degil sitres hayatimizin aslinda her noktasinda var kesinlikle uzak durmak lazim ama insan evladiyiz elbet dusunecek biseyimiz çıkıyorRica ederim canımmAklıma gelmişken stres ve üzüntü çok etkiliyor o durumu ilk gittiğim doktor bana stresli çok üzüldüğün bir dönemden mi geçiyorsun demişti. Yani farkında olmadan bir şeyleri stres yaptıysan o da etkilemiş olabilir. Ama dediğin gibi her ay farklı bir şeye şahit oluyoruz Üstüne görme dedikleri olay var bir de tabi ama adetin tam olarak gelirse zaten o da olmuyor diye biliyorum canım rica ederim tekrardan
E test yaptinmi ne çıktı Allah'ım ya kafayı bozacaz şu incecik çizgi çıksın diye bekliyorum:)Benimde aynı
valla bende çok isterdim güzelim görmeyi ama maalesef yok kuzum ya :)Bi tek ben mi görüyorum ya
A bende gördüm incecik bir cizgiBi tek ben mi görüyorum ya
İnşallahhh yapabilirsin canımYok canim üstüne gorme bende mumkun degil sitres hayatimizin aslinda her noktasinda var kesinlikle uzak durmak lazim ama insan evladiyiz elbet dusunecek biseyimiz çıkıyorbu ay rahat davranacagim insallah ama umarim yapabilirim bu dediimi
Kaçıncı günün yumurtlamanınArkadaşlar merhaba erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde silik çizgi var yorumlayabilir misiniz
Yap canim ama kacinci günün bugun catlama olsada bence testi birakma ikinci piki göreme ihtimalin var uzun bi sure teste devam et ben gecen ay iki defa gordum oyle ama olmayinca olmuyor kacirsaydim nerde hata yaptigimi düşünürdümbana o dün akşam pik dedi zaten :) kocam nöbete kaldı aksi gibi yoktu bugün az önce tekrar attım ebruya bakalım ne diyecek 23 mart pik bugün çatlama gibi sanki ama emin değilim zaten değerlendiricem sorun yok allah bilir artık bakalım neler olacak aksam 8,30 da bir test daha yapıcam çatlamış mı yada ne alem diye bakalım
8. günü 6 gün var bataKaçıncı günün yumurtlamanın
yapıcam zaten adetin ilk gününden bugün 11. gün ben piki 10. gün yani dün çok erken yumurtlayarak gördüm aslında dün adetim biteli daha 4. gündü pik oldu zart diye şaka gibi ama gerçek bakalım ebru ne dicek sabırla yorumunu bekliyorum akşam yeniden yapıcam test bakalım nasıl çıkacakYap canim ama kacinci günün bugun catlama olsada bence testi birakma ikinci piki göreme ihtimalin var uzun bi sure teste devam et ben gecen ay iki defa gordum oyle ama olmayinca olmuyor kacirsaydim nerde hata yaptigimi düşünürdümbilmeden o ayi gecirirdim
Msji tekrar düzeleyim yanlış umut vermeyim ama bu değer çok güzel çıkmış progesteron değerin çok iyi ben umutlanirdim.bu değere goreKızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?
Yaptım negatifE test yaptinmi ne çıktı Allah'ım ya kafayı bozacaz şu incecik çizgi çıksın diye bekliyorum:)
Anladığım kadarıyla hareket sorunu var sperm sayısı yazmıyor burda göremedim ama bu hareket içinde teşhis konulmamais o zaman düzeltebilir bunu e vitamini kullansın mevcut spermlede gebelik.olusur ama aşılama olursa daha iyi sonuç alirsinizKızlar size eşimin sperm testi sonucunu atıyorum. Ben bu sonuçlardan sperm sayısı kaç anlamıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çok düşük mü nasıl.
Canım adetin bence ilk yumurtalamaya göre gelir. Ben kendimden öyle düşünüyorum. Peki pazartesi ikinci yumurtalamanın mı 11. günündeydin birinci yumurtalanın mı.Selam yine ben. Normal takvime göre pazar günü adet olmalıydım, olmadım. Teste göre ilk yumurtlamamı 5 gün geç gördüm yani 19.günde gördüm, ikinci yumurtlamamı da 24.günde gördüm. Yani adetim ya 5 gün gecikecek ya da ikinci yumurtlamaya göre 10 gün, tam hesaplayamıyorum.
İnanılmaz kasık ağrısıyla Pazartesi günü doktora gittim, doktor şüphelenip kan testi yaptı ancak negatif çıktı. Birgebeningünlüğü ne sorduğumdaysa kan için bile çok erken olduğunu söyledi. Yumurtlamadan 17 gün sonra kanda çıkacağını söyledi, bana test yapıldığında daha 11.gündü
Bugün çok çok fazla midem bulanıyor, hamilelik testim olmadığı için ovülasyon testiyle bir bakmak istedim, sizce hamilelik olabilir mi ? Eki Görüntüle 2808546
E vitaminine başladık canım önümüzdeki hafta tekrar test verecek bakalım ne diyecek doktor teşekkür ederim cevabın içinAnladığım kadarıyla hareket sorunu var sperm sayısı yazmıyor burda göremedim ama bu hareket içinde teşhis konulmamais o zaman düzeltebilir bunu e vitamini kullansın mevcut spermlede gebelik.olusur ama aşılama olursa daha iyi sonuç alirsiniz