Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kistim var iki aydır kırmızı renge dönüşmeden adet olmam gereken tarihte çok az miktarda sadece kahverengi geliyor. Sizde de bu şekildemiydi acaba
Evet canım Benim de bir süredir o şekilde oluyor adetimin olacağı gün lekeleniyorum yani kahverengi akıntı geliyor. 4-5 gün civarı hep o şekilde geliyor bazen 2. Ya da 3. Günde bi sancı giriyor sonra bi bakıyorum tam gelmeye başlamış. Sonrası zaten ağrı kıyamet yani. O kistin verdiği ağrıdan yerimde duramıyorum mecbur ilaç alıyorum.

Arkadaşlar erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde ikinci bi silik çizgi var anlayan biri yorumlayabilir mi ya

Eklentiler

• 5D9B5913-17CB-4808-BD60-F2B9EA68800F.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 59
  • B799A1D1-E2DB-4D4E-A338-85F4333BBB82.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 4C4AAC7E-332E-48B6-87EC-C4808B755BF6.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 552D60B5-296D-4EBB-889E-38D2A7457F15.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde ikinci bi silik çizgi var anlayan biri yorumlayabilir mi ya
canım hiç çizgi yok burada görünen biraz bekle tekrar yap istersen bat ne zaman ?

Buna göre ümitlenmeyeyim o zaman ben teşekkür ederim, evet canım dediğin gibi en azından yumurta konusunda sıkıntı yok

Yok canim üstüne gorme bende mumkun degil sitres hayatimizin aslinda her noktasinda var kesinlikle uzak durmak lazim ama insan evladiyiz elbet dusunecek biseyimiz çıkıyor bu ay rahat davranacagim insallah ama umarim yapabilirim bu dediimi

İnşallahhh yapabilirsin canım ben de batı bekliyorum bakalım ümitli değilim özellikle kist olayı kafamı çok kurcalıyor beni çok mutsuz ediyor. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay ben de sen gibi serbest bırakmayı planlıyorum bir şeyleri düşünmeden yapabilmeyi yani umarım başarılı oluruz

Yap canim ama kacinci günün bugun catlama olsada bence testi birakma ikinci piki göreme ihtimalin var uzun bi sure teste devam et ben gecen ay iki defa gordum oyle ama olmayinca olmuyor kacirsaydim nerde hata yaptigimi düşünürdüm bilmeden o ayi gecirirdim

yapıcam zaten adetin ilk gününden bugün 11. gün ben piki 10. gün yani dün çok erken yumurtlayarak gördüm aslında dün adetim biteli daha 4. gündü pik oldu zart diye şaka gibi ama gerçek bakalım ebru ne dicek sabırla yorumunu bekliyorum akşam yeniden yapıcam test bakalım nasıl çıkacak

Kızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?
Msji tekrar düzeleyim yanlış umut vermeyim ama bu değer çok güzel çıkmış progesteron değerin çok iyi ben umutlanirdim.bu değere gore

Son düzenleme:
Kızlar size eşimin sperm testi sonucunu atıyorum. Ben bu sonuçlardan sperm sayısı kaç anlamıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çok düşük mü nasıl.
Anladığım kadarıyla hareket sorunu var sperm sayısı yazmıyor burda göremedim ama bu hareket içinde teşhis konulmamais o zaman düzeltebilir bunu e vitamini kullansın mevcut spermlede gebelik.olusur ama aşılama olursa daha iyi sonuç alirsiniz

Canım adetin bence ilk yumurtalamaya göre gelir. Ben kendimden öyle düşünüyorum. Peki pazartesi ikinci yumurtalamanın mı 11. günündeydin birinci yumurtalanın mı.

E vitaminine başladık canım önümüzdeki hafta tekrar test verecek bakalım ne diyecek doktor teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…