Yani bi gariplik var femara adetin 3 gunu baslanir 5 gun kullanilir adetin 12 ci gunu doktor yumurta takibi yapar eger kendi catlayacaksa islem yapmaz yada catlatma ignesi verir suan adetin 8 gunu felan kanama olmamasi lazimAh selam :) ya bende bugün reglnsonrasi kanama oldu yukarda yazdım var mı bı düşüncen doktora ulasamadim 29 unda randevum.var randevu bekleyim mi yoksa gideyim mi yarınne ola bu kan acep
Sağ yumurtalıkta 4 cm e yakınmış. Doktor normal yolla hamile kalmadan kistine hiç bir şekilde müdahale ettirme dedi bana ama hiç rahim filmi falan da çekilmediğim için başka bir şey var mı yok mu bilmiyorum canım. Yakın zamanda bir doktora daha gidip muayene olmayı düşünüyorum. Bir de 3 ay daha dene bir şey olmazsa tekrar gel yanıma dedi belki de 3 ay sonrasında o filmi isteyecek onu da bilemiyorum. Ama test yapmaya da korkar oldum artık yaCanım kistin engel olacak boyutta mıymış? Dr ne dedi ki? Benim polip vardı aylardır negatifi gördüm hep. Bu ay opr oldum. Kistte vardı ama polip engle kistin engel olmaz dedi Dr. Sen yine de bi erken gebelik testi almaya çalış yap bi bakalım
Zaten adetin 3. Günü başladım ve 5 gün devam ettim dün bitti femara 26sinda da kontrolüm var takip içinYani bi gariplik var femara adetin 3 gunu baslanir 5 gun kullanilir adetin 12 ci gunu doktor yumurta takibi yapar eger kendi catlayacaksa islem yapmaz yada catlatma ignesi verir suan adetin 8 gunu felan kanama olmamasi lazim
Tebrikler canım.. Darısı başımıza.. Bizde sağımızı solumuzu dinlemekle çıkarım yapmakla meşgulüzArkadaşlar Merhaba şuan 5 haftalik hamileyim
Aşırı uykum geliyor ve halsizlik oluyor hiçbirsey yapasım yok
Sizde durumlar nedir
Teşekkür ederimTebrikler canım.. Darısı başımıza.. Bizde sağımızı solumuzu dinlemekle çıkarım yapmakla meşgulüz
İnşallah öylesindir bir iki gün sonra tekrarlarsin testiniEvet ilkini baz alırsak cuma ikincisini alırsak salı bekliyorumama hamileymişim gibi hissediyorum bilemiyorum
Aaa spordan olacağını sanmıyorum ama niye oldu ki acabaArkadaşlar merhaba uzun zamandır buralarda yokum kırmızıları görünce moral sıfırlanmisti. Neyse size sormam gerek bir şey var 19 Mart regl 3.gunuydu femara başladık 5 gün kullandım dün femara bitti. Bugün spor yaptım öyle uzuun uzun değil bı 15 dakika Leslie yaptım sonrası duşa girdim kan geldi çıktım giyindim lavaboya gittim peceteyi sildikce kan geliyor korkuyorum doktoruma ulaşamadımacaba spordan dolayı mi oldu ama Leslie yaptım geçen senede hiç olmamıştı yardım lutfeeeen
Yok canım çikolata kisti değil. Benim ağustosta ilk gördü kisti. Bişi yapmadı ilaç vs de vermedi. Sonra kendiliğinden patladı 5 cm e yakındı. Çocuk için işte konuşuyorduk Dr ile. Kist engel olmaz patlayabilir zaten ama polip engel olur demişti. Yine de deneyelim filan dedi. Ekim kasım aralık öyle geçti olmadı. Derken şubatta yumurta takibinde polip kesinleştirdi. Gebelik olmazsa alalım dedi. Marr başında da hamile kalmayınca aldı polip i. Ama ikinci kez yumurtlamam oldu şubat ta. Ve o ikinci yumurta çatlarken kiste döndü. Şuan hala kist duruyor. Bat a 4 gün var. Regl olursam kontrole gidicem zaten. Belki yine kendiliğinden patlar. Böyle işte canım.Sağ yumurtalıkta 4 cm e yakınmış. Doktor normal yolla hamile kalmadan kistine hiç bir şekilde müdahale ettirme dedi bana ama hiç rahim filmi falan da çekilmediğim için başka bir şey var mı yok mu bilmiyorum canım. Yakın zamanda bir doktora daha gidip muayene olmayı düşünüyorum. Bir de 3 ay daha dene bir şey olmazsa tekrar gel yanıma dedi belki de 3 ay sonrasında o filmi isteyecek onu da bilemiyorum. Ama test yapmaya da korkar oldum artık yasenin kistin büyüklüğü ne kadar bir de çikolata kisti dediklerinden mi ? İnşallah engel olmaz
Bende bilemedimAaa spordan olacağını sanmıyorum ama niye oldu ki acaba
Gebelik testi yaptın mı hiçBende bilemedim
Gelmez bende öyle yapmıştım tertemiz negatifti üstüne Dr gittim kurcaladı ama hamileymişimKizlar ben normal kaset test yaptım ve tertemiz bir negatif ...4 gün kala bu kesin hamile olmadığım anlamına gelir mi???
Yani en son 16 Mart'ta yapmistim test negatif zaten 17sinde de regl oldumGebelik testi yaptın mı hiç
Bende bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra ovulosyon testi yaptım 2 gündür silik olan test bugün anında koyu cikti kafam karıştıGelmez bende öyle yapmıştım tertemiz negatifti üstüne Dr gittim kurcaladı ama hamileymişim
Bat a kaç gün var? Yani ovülasyon yanıltıyor. Geçen ay benim regl e bir iki gün kala full koyuydu ama sonra regl oldumBende bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra ovulosyon testi yaptım 2 gündür silik olan test bugün anında koyu cikti kafam karıştı
Yumurtan catlayamiyor mu acabaBende bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra ovulosyon testi yaptım 2 gündür silik olan test bugün anında koyu cikti kafam karıştı
Bakarken kör oldumBen bua test yaptım biraz daha kaliteli bı bakın ya çizgi hayalden hayali erken gebelik testi alsammi değerimi sizce
İnşallah .Bekleyeyim o zaman.Bat imin geçmesini ..Gecikirse yaparım bir daha ..Gelmez bende öyle yapmıştım tertemiz negatifti üstüne Dr gittim kurcaladı ama hamileymişim