Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah selam :) ya bende bugün reglnsonrasi kanama oldu yukarda yazdım var mı bı düşüncen doktora ulasamadim 29 unda randevum.var randevu bekleyim mi yoksa gideyim mi yarın ne ola bu kan acep
Yani bi gariplik var femara adetin 3 gunu baslanir 5 gun kullanilir adetin 12 ci gunu doktor yumurta takibi yapar eger kendi catlayacaksa islem yapmaz yada catlatma ignesi verir suan adetin 8 gunu felan kanama olmamasi lazim

Sağ yumurtalıkta 4 cm e yakınmış. Doktor normal yolla hamile kalmadan kistine hiç bir şekilde müdahale ettirme dedi bana ama hiç rahim filmi falan da çekilmediğim için başka bir şey var mı yok mu bilmiyorum canım. Yakın zamanda bir doktora daha gidip muayene olmayı düşünüyorum. Bir de 3 ay daha dene bir şey olmazsa tekrar gel yanıma dedi belki de 3 ay sonrasında o filmi isteyecek onu da bilemiyorum. Ama test yapmaya da korkar oldum artık ya senin kistin büyüklüğü ne kadar bir de çikolata kisti dediklerinden mi ? İnşallah engel olmaz

Yani bi gariplik var femara adetin 3 gunu baslanir 5 gun kullanilir adetin 12 ci gunu doktor yumurta takibi yapar eger kendi catlayacaksa islem yapmaz yada catlatma ignesi verir suan adetin 8 gunu felan kanama olmamasi lazim
Zaten adetin 3. Günü başladım ve 5 gün devam ettim dün bitti femara 26sinda da kontrolüm var takip için

Aaa spordan olacağını sanmıyorum ama niye oldu ki acaba

Yok canım çikolata kisti değil. Benim ağustosta ilk gördü kisti. Bişi yapmadı ilaç vs de vermedi. Sonra kendiliğinden patladı 5 cm e yakındı. Çocuk için işte konuşuyorduk Dr ile. Kist engel olmaz patlayabilir zaten ama polip engel olur demişti. Yine de deneyelim filan dedi. Ekim kasım aralık öyle geçti olmadı. Derken şubatta yumurta takibinde polip kesinleştirdi. Gebelik olmazsa alalım dedi. Marr başında da hamile kalmayınca aldı polip i. Ama ikinci kez yumurtlamam oldu şubat ta. Ve o ikinci yumurta çatlarken kiste döndü. Şuan hala kist duruyor. Bat a 4 gün var. Regl olursam kontrole gidicem zaten. Belki yine kendiliğinden patlar. Böyle işte canım.

Merhaba arkadaşlar bilen anlayan biri yardımcı olabilirmi bana benim bata 4 gün var sabah normal gebelik testi yaptım negatif ama kendimi 10 gündür hamile hissediyorum kızımda da böyle hissetmiştim ben ovulosyon testi yapıyorum bu ay 2 kere yumurtlama gördüm testte ve değerlendirdik test siliklesmisti tamamen bugün saat 17.00 de yine test yaptım dün silik olan çizgi anında köyü olarak çıktı şimdi ben 3 kez mi yumurtluyorum bu nedir lütfen yardımcı olun dosya ekliyorum.

Eklentiler

• IMG20210324191316.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG20210324191333.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 44
bana o dün akşam pik dedi zaten :) kocam nöbete kaldı aksi gibi yoktu bugün az önce tekrar attım ebruya bakalım ne diyecek 23 mart pik bugün çatlama gibi sanki ama emin değilim zaten değerlendiricem sorun yok allah bilir artık bakalım neler olacak aksam 8,30 da bir test daha yapıcam çatlamış mı yada ne alem diye bakalım. Geceyi beklemeseydin keskek

Gelmez bende öyle yapmıştım tertemiz negatifti üstüne Dr gittim kurcaladı ama hamileymişim
Bende bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra ovulosyon testi yaptım 2 gündür silik olan test bugün anında koyu cikti kafam karıştı

Bende bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra ovulosyon testi yaptım 2 gündür silik olan test bugün anında koyu cikti kafam karıştı
Bat a kaç gün var? Yani ovülasyon yanıltıyor. Geçen ay benim regl e bir iki gün kala full koyuydu ama sonra regl oldum erken gebelik testi yap istersen.

Bende 3 kez yumurtladım olabilir bu ama bat a az kalmış 2 gün sonra testi tekrarlayın dem ben ve bu akşam ki piki değerlendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…