Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç test yapmadinmi simdiye kadar canim varsa elinde bi erken gebelik testi yap istersen
4 aydır hep negatif görüyorum artık adeti görene kadar yapmayayım dedim kendime. Elimde de hiç test yok zaten :/ kistim de var o yüzden hemen de olacağı ihtimalini artık veremiyorum. 😔 inşallah olur tabi 🙏🏻

hep aynıyız canım. bende sabah yaptığım teste durup durup bakıyorum:KK70: kesinlikle incecik silik çizgi görüyorum diyorum:KK70: eşimde dedim bi test daha alayım yarın yapayım. alma bekle cumartesi bat günüm. o gün bakarız filan dedi ama sabırsızlık fena bişi. şimdide kasıklarıma inceden bi ağrı girdi regl öncesi sancılar gibi. tırstım of be ya :KK43:
Of of bu haller hayırlısıyla sonuçlansa da çizgi aramaktan kurtulsak:)bende yapacak yarın ama bugün gidip erken gebelik testi Alaçam heralde ya duramıyorum:))

Aaa aynısı bende oldu ve ilk defa böyle birşeyle karşı karşıyayım 🤔kür filan kullandınız mı acaba? 17 de adet oldum ama yoğun kanamam olmadı önceki adetler gibi sonra bitti adetim dedim 20.sinde üstümü çıkarttım. Ama kasık ağrısı hafiften vardı derken bugün sümüksü akıntıyla kan geldi peçeteye iç çamaşırımda birşey yok. Adetle birlikte 8.günüm. Sanırsam bana kür yaptı hiç kür yapmazdım o yapabilir dendi 😏yumurtalıklarımla oynadı 🙈
Yok canim kur falan yapmadım yani zaten femara kullanıyorum diye

4 aydır hep negatif görüyorum artık adeti görene kadar yapmayayım dedim kendime. Elimde de hiç test yok zaten :/ kistim de var o yüzden hemen de olacağı ihtimalini artık veremiyorum. 😔 inşallah olur tabi 🙏🏻
Canım kistin engel olacak boyutta mıymış? Dr ne dedi ki? Benim polip vardı aylardır negatifi gördüm hep. Bu ay opr oldum. Kistte vardı ama polip engle kistin engel olmaz dedi Dr. Sen yine de bi erken gebelik testi almaya çalış yap bi bakalım 🤗
Of of bu haller hayırlısıyla sonuçlansa da çizgi aramaktan kurtulsak:)bende yapacak yarın ama bugün gidip erken gebelik testi Alaçam heralde ya duramıyorum:))
Valla ben iş çıkışı bi test daha aldım ama yarın ya da öbürgün yapıcam. Elimde hazır dursun çok darlanırsam yapıveririm hemen diye😁
Bata var daha az sabır bakalım

Yani bu ay biraz kısa sürdü ilk iki gün baya fazla geldi üçüncü gün azalmaya başladı 4 gün falan sürdü
Kist polip vb bişey olmadığına emin misin? Bende aylardır polip den dolayı bazen kısa sürüyordu bazen yoğun bazen de 10-15 günde bir ara kanama oluyordu.

Yok canim kur falan yapmadım yani zaten femara kullanıyorum diye
Ne saçma birşey yaşadık belki başka yaşayan olmuştur normaldir. 🙈Ben ilk defa bugün şok oldum bu ney diyerek. Yumurtalarımız çalışıyor belki senin ilaçla benim kürle. Şuan doktora gitmek de istemiyorum sen ne zaman gideceksin merk edyrm doktor size ne diyecek? 🤔

Kist polip vb bişey olmadığına emin misin? Bende aylardır polip den dolayı bazen kısa sürüyordu bazen yoğun bazen de 10-15 günde bir ara kanama oluyordu.
Yani iki aydır doktor regl 3.gunu alttan muayene ediyor özellikle sordum sknti var mı diye yok demişti. Polip kist alttan muayenede çıkardı demi olsaydi

Ne saçma birşey yaşadık belki başka yaşayan olmuştur normaldir. 🙈Ben ilk defa bugün şok oldum bu ney diyerek. Yumurtalarımız çalışıyor belki senin ilaçla benim kürle. Şuan doktora gitmek de istemiyorum sen ne zaman gideceksin merk edyrm doktor size ne diyecek? 🤔
Benim 26 sında randevum vardı zaten çatlatma iğnesi için aradım isterseniz yarın gelin dedi ama bilmiyorum :KK43:

Benim 26 sında randevum vardı zaten çatlatma iğnesi için aradım isterseniz yarın gelin dedi ama bilmiyorum :KK43:
Git gitt benim öyle fırsatım olsa bir dakika durmam bu durumu sorarsınız neden oldu önemsiz belki ama ona cvp almış olursunuz ha iki gün sonra ha iki gün önce 😞fark eder mi?

Yani iki aydır doktor regl 3.gunu alttan muayene ediyor özellikle sordum sknti var mı diye yok demişti. Polip kist alttan muayenede çıkardı demi olsaydi
Evet canım alttan muayenede çıkıyor. Ama bir süre üst üste muayene filan yapınca netleşiyor tek seferde görememişti bende. Şüphelenmişti ama yumurta takibinde bir ay içerisindeki defalarca yapılan kontrollerde daha kesin tanı koymuştu.

Evet canım alttan muayenede çıkıyor. Ama bir süre üst üste muayene filan yapınca netleşiyor tek seferde görememişti bende. Şüphelenmişti ama yumurta takibinde bir ay içerisindeki defalarca yapılan kontrollerde daha kesin tanı koymuştu.
Anladım umarım yoktur öyle bir şey ama düşünmeden de edemiyorum ilk defa başıma geliyor böyle bir sey

X