- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Erken mi normal testmi yaptıYaptım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken mi normal testmi yaptıYaptım negatif
Normal yaptım sen erken mi yaptınErken mi normal testmi yaptı
İnşallah canımMsji tekrar düzeleyim yanlış umut vermeyim ama bu değer çok güzel çıkmış progesteron değerin çok iyi ben umutlanirdim.bu değere gore
Cok merak ettim hamilelikte ovulasyon testi koyu cikar meselesini hamileyim ovu testi yaptim sizlerle paylasayimOvulasyon köyü çıkmamış demek ki hamilelik olunca ovulasyon illa koyu çıkacak diye bişey yok. İnşallah hamilesindir canım
bende böyle erken pik görmek istiyorum ilk hamileliğimde 14. günde yumurtlama oldu ama bu sefer hep 19. gün 21. gün oluyor anlamadım bende sana ne diyecek ebru hanım merak ediyorum.. bana da söyle akşam merak ettim cevabını kuzum ya bişey sorcam sana ben 3 aydır beta-hcg yaptırıyorum hep sonuç 1.20 çıkıyor ama önceki yaptırdıklarımda hep 0,17 - 0,35 - 0,95 falan çıkıyor du acaba hormonal bi sorunum olabilir mi ? değerimin sürekli aynı çıkması sorun olduğnu ifade eder mi ?yapıcam zaten adetin ilk gününden bugün 11. gün ben piki 10. gün yani dün çok erken yumurtlayarak gördüm aslında dün adetim biteli daha 4. gündü pik oldu zart diye şaka gibi ama gerçek bakalım ebru ne dicek sabırla yorumunu bekliyorum akşam yeniden yapıcam test bakalım nasıl çıkacak
Oooo nasıl koyu çıkmışCok merak ettim hamilelikte ovulasyon testi koyu cikar meselesini hamileyim ovu testi yaptim sizlerle paylasayim
İlk yumurtlamanın 11.günüydü, bugün 13.günü. İkinci yumurtlamamın da bugün 8.günü henüzCanım adetin bence ilk yumurtalamaya göre gelir. Ben kendimden öyle düşünüyorum. Peki pazartesi ikinci yumurtalamanın mı 11. günündeydin birinci yumurtalanın mı.
Aaa benim bugün yaptığım ovü testine benziyor aslında hamilelik test olmadığı için onu denemek istedim ama kanda negatif çıktı pazartesi günü çok merak ediyorumCok merak ettim hamilelikte ovulasyon testi koyu cikar meselesini hamileyim ovu testi yaptim sizlerle paylasayim
hayır aynı soruyu ben dr sordum benim 0,20 0,35 0,100 çıktı hep başka başka atarım sonra betalarımı göürsün karma karışık o bir sorun değil herkes öyle sen bana özelden yaz sana numaramı vereyimbende böyle erken pik görmek istiyorum ilk hamileliğimde 14. günde yumurtlama oldu ama bu sefer hep 19. gün 21. gün oluyor anlamadım bende sana ne diyecek ebru hanım merak ediyorum.. bana da söyle akşam merak ettim cevabını kuzum ya bişey sorcam sana ben 3 aydır beta-hcg yaptırıyorum hep sonuç 1.20 çıkıyor ama önceki yaptırdıklarımda hep 0,17 - 0,35 - 0,95 falan çıkıyor du acaba hormonal bi sorunum olabilir mi ? değerimin sürekli aynı çıkması sorun olduğnu ifade eder mi ?
Kist bende ağrı yapmıyor benim iki adet var biri 3 cm diğeri 3,85 cm adet için doktorum duphaston verdi onu kullanıyorum ama kahverengi geldi ve bitti şu an kırmızıya dönmedi hiç iki aydır bu şekildeyim bendeEvet canım Benim de bir süredir o şekilde oluyor adetimin olacağı gün lekeleniyorum yani kahverengi akıntı geliyor. 4-5 gün civarı hep o şekilde geliyor bazen 2. Ya da 3. Günde bi sancı giriyor sonra bi bakıyorum tam gelmeye başlamış. Sonrası zaten ağrı kıyamet yani. O kistin verdiği ağrıdan yerimde duramıyorum mecbur ilaç alıyorum.
Goruyoruz ama sanki olmasi gereken yerde degil gibiBi tek ben mi görüyorum ya
Benimkinde hızlı sonuç yaziyoda erken mi orasiji bilemedim yarın Bida yapalım bakalım ne olacakNormal yaptım sen erken mi yaptın
Bende bu ay deneyecektim ovu testini o yuzden almistim artik kaldi oyle eczanelerde lh ve hgc testleri pahali tanesi 5 tl 10 tane alsan 50 tl netten 10 tanesini 25 tl ye aliyodumGoruyoruz ama sanki olmasi gereken yerde degil gibi
Beni o ağrı mahvediyor ya çikolata kisti dedikleri kistlerden değil mi yani benimki öyle. Benim de sağ tarafta var 4 cm e yakın büyüklükte. Duphaston bana da verdi ilk doktorum fakat küçültmemiş bile dedi sonra gittiğimde. O yüzden tekrar vermedi. Eğer hiç gelmeme gibi bir durumu varsa yani sadece lekeli geliyorsa bence tekrar gidip söyle doktoruna canım. Çünkü o gelmeyen adetler çatlamayan yumurtalar sonrasında hep kiste çeviriyor işte. Söktürücü verebilir sana eğer iki aydır gelmiyor dersen. Rahatlarsın en azından ama ihmal etme sakın bana kalırsa.Kist bende ağrı yapmıyor benim iki adet var biri 3 cm diğeri 3,85 cm adet için doktorum duphaston verdi onu kullanıyorum ama kahverengi geldi ve bitti şu an kırmızıya dönmedi hiç iki aydır bu şekildeyim bende
İnşallah bakalımBenimkinde hızlı sonuç yaziyoda erken mi orasiji bilemedim yarın Bida yapalım bakalım ne olacak
benim sorunum sürekli aynı çıkması 1,20 olması eskiden öyle değişikti.. :)hayır aynı soruyu ben dr sordum benim 0,20 0,35 0,100 çıktı hep başka başka atarım sonra betalarımı göürsün karma karışık o bir sorun değil herkes öyle sen bana özelden yaz sana numaramı vereyim
Canım ilk gebeliğini öğrendiğime yaomismiydin ovu testiCok merak ettim hamilelikte ovulasyon testi koyu cikar meselesini hamileyim ovu testi yaptim sizlerle paylasayim
Bende bunun uygulamasını ve testlerini kullanıyorum ama ebru ben güvenmiyorum demistiAslinda testlere 2 yildir verdigim paranin hakki hesabi yok sunu alacaktim arrik bu ay hem ovu yapiyo hem gebelik testi
O zaman ikinci yumurtlaman tutmuş da olabilir ilk için de pazartesi erkenmiş çatlamanın 10. günü filan inşallah vardır canım eğer yoksa cuma günü gibi filan adet olabilirsinİlk yumurtlamanın 11.günüydü, bugün 13.günü. İkinci yumurtlamamın da bugün 8.günü henüz