Arkadaşlar merhaba erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde silik çizgi var yorumlayabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı15 Mart pik 16 si yumutlamaydi galiba
23 Mart yumurtlama 24 Mart çatlamaKızlar bilenler yorum yapsin ne alemde yim sizce
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim normalde adete yakın kuru pütürlü ve yok denecek kadar falan az bi akıntım olurdu. Ama bu ay ondan bir tık farklı yani o şekilde pütürlü değil biraz daha sıvı ama yine yoğun bi kıvamda eskisine nazaran da bir tık fazla geliyor gözüme ama şöyle bir şey belkide öncekine göre daha sıvı geldiği için gözüme fazla geliyordur bilmiyorum :/ göğüs hassasiyetim benim bu ay çok erken başladı bata baya böyle 10 günden fazla varken başladı hani ve yürürken bile acıyor bazen. Ara ara adet ağrısı gibi hafif ağrım oluyor. Yani böyle belirtiler var ama ben yine de çok umutlanmak istemiyorum çünkü hayal kırıklığı oluyor sonrasında ama yine de her gün dua ediyorum işte vardır inşallah diye bata da 3-4 gün var.Canim benim bata bir hafta kala artmaya başladı suandada baya yogun devam ediyor birde goguslerimde yesil damarlari gordum adete bikac gun kala 5+4 günlük hamileyim. Ama ilk hamileligimde sadece akıntı yogundu göğüslerim ilk zamnlarda bu kadar değişime ugramamisti sadece sizliyordu hafif hafif ama bundada oglumdada dusuklerdede akintinin yani sira super bel sirt agrim oldu kasik agrisi hafif hafif yorulunca batiyordu bundada oyle cok yorulunca artik calisirken aksam ustu oldummu batıyor agri yapıyor
??Arkadaşlar merhaba erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde silik çizgi var yorumlayabilir misiniz
hadı hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kavus ınsallah darısı ısteyenlere :)sabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım
Bugünkü daha silik duruyor sanki çatlama bugunKızlar bilenler yorum yapsin ne alemde yim sizce
inşallah ya23 Mart yumurtlama 24 Mart çatlama
Bende de kist var. Genelde kiste bağlıyorlar ama ben de tam neden olduğunu bilmiyorum benim de böyle üç dört aydır falan hep 4-5. Gününde tam geliyordu mesela. O 4-5 gün hep lekelenme şeklinde oluyordu. Ama doktor şey demişti bana. Lekelenme de olsa ilk lekelendiğin gün adet olman gereken gün mü oluyor demişti ben de evet demiştim. Bir sorun yok öyleyse demişti. Yani adet tarihinin düzeninde bir bozukluk olmuyorsa doktorlar buna bir sorun olarak bakmıyorlar farklı doktora gittiğimde de aynısını demişti. Benim de evlendikten sonra bu şekilde olmaya başladıkızlar ya bişey sorcam ben dün öğlen 12 gibi adet oldum ama bugün hala sökülmedim.. Gebelik testi yaptım yok negatif zaten biliyordum kan tahlili de yapmıştım.. bugün oldu hala günlük pedi doldurmuyor... Neden böyle olur sizin hiç böyle oldu mu ? kist var ama geçen aylarda da vardı hiç böyle olmamıştı.. soğan suyu kekik suyu maydanoz falan yiyorum yine sökülmüyor.. adet bitiminde doktora gidicem doktorum adet bitince gel dedi
bende 12. gun kan da baktırdım cıkmadı 5 gun falan daha beklıycez dedı doktor sende bekle bakalım benceSelam yine ben. Normal takvime göre pazar günü adet olmalıydım, olmadım. Teste göre ilk yumurtlamamı 5 gün geç gördüm yani 19.günde gördüm, ikinci yumurtlamamı da 24.günde gördüm. Yani adetim ya 5 gün gecikecek ya da ikinci yumurtlamaya göre 10 gün, tam hesaplayamıyorum.
İnanılmaz kasık ağrısıyla Pazartesi günü doktora gittim, doktor şüphelenip kan testi yaptı ancak negatif çıktı. Birgebeningünlüğü ne sorduğumdaysa kan için bile çok erken olduğunu söyledi. Yumurtlamadan 17 gün sonra kanda çıkacağını söyledi, bana test yapıldığında daha 11.gündü
Bugün çok çok fazla midem bulanıyor, hamilelik testim olmadığı için ovülasyon testiyle bir bakmak istedim, sizce hamilelik olabilir mi ? Eki Görüntüle 2808546
Ohhh icimi rahatlattin valla cok tesekkur ederim canim benim ilk defa boyle oldu sanki az gelince olmamis gibi hissediyorsun tam rahatlama olmadi icimde simdi rahattin beni benim ilk defa boyle oldu her ay farkli bir belirti farkli bi agri farkli bi akindi her biri degisik anlamiyorum bedenimiz bizimle oyun oynuyor valla tekrar teşekkür ederimBende de kist var. Genelde kiste bağlıyorlar ama ben de tam neden olduğunu bilmiyorum benim de böyle üç dört aydır falan hep 4-5. Gününde tam geliyordu mesela. O 4-5 gün hep lekelenme şeklinde oluyordu. Ama doktor şey demişti bana. Lekelenme de olsa ilk lekelendiğin gün adet olman gereken gün mü oluyor demişti ben de evet demiştim. Bir sorun yok öyleyse demişti. Yani adet tarihinin düzeninde bir bozukluk olmuyorsa doktorlar buna bir sorun olarak bakmıyorlar farklı doktora gittiğimde de aynısını demişti. Benim de evlendikten sonra bu şekilde olmaya başladı
Melo catliyoorr tren kacmadan yetişcen bugunKızlar bilenler yorum yapsin ne alemde yim sizce
Canim ya sanki pik gibi de degil gibi de emin olmak icin bir gebenin günlüğüne ebruya sorsana mesaj at o genelde cevap veriyor sen simdi at aksam anca verir cok yogun oluyor surlab testini en iyi taniyan o genelde o t cizgisini daha koyu bekliyor ama yinede diyor ki her ihtimale karsi degerlendir diyorKızlar bilenler yorum yapsin ne alemde yim sizce
Rica ederim canımm Aklıma gelmişken stres ve üzüntü çok etkiliyor o durumu ilk gittiğim doktor bana stresli çok üzüldüğün bir dönemden mi geçiyorsun demişti. Yani farkında olmadan bir şeyleri stres yaptıysan o da etkilemiş olabilir. Ama dediğin gibi her ay farklı bir şeye şahit oluyoruz Üstüne görme dedikleri olay var bir de tabi ama adetin tam olarak gelirse zaten o da olmuyor diye biliyorum canım rica ederim tekrardanOhhh icimi rahatlattin valla cok tesekkur ederim canim benim ilk defa boyle oldu sanki az gelince olmamis gibi hissediyorsun tam rahatlama olmadi icimde simdi rahattin beni benim ilk defa boyle oldu her ay farkli bir belirti farkli bi agri farkli bi akindi her biri degisik anlamiyorum bedenimiz bizimle oyun oynuyor valla tekrar teşekkür ederim
Benimde kistim var iki aydır kırmızı renge dönüşmeden adet olmam gereken tarihte çok az miktarda sadece kahverengi geliyor. Sizde de bu şekildemiydi acabaBende de kist var. Genelde kiste bağlıyorlar ama ben de tam neden olduğunu bilmiyorum benim de böyle üç dört aydır falan hep 4-5. Gününde tam geliyordu mesela. O 4-5 gün hep lekelenme şeklinde oluyordu. Ama doktor şey demişti bana. Lekelenme de olsa ilk lekelendiğin gün adet olman gereken gün mü oluyor demişti ben de evet demiştim. Bir sorun yok öyleyse demişti. Yani adet tarihinin düzeninde bir bozukluk olmuyorsa doktorlar buna bir sorun olarak bakmıyorlar farklı doktora gittiğimde de aynısını demişti. Benim de evlendikten sonra bu şekilde olmaya başladı
kaçırmam adama ayarı verdim 3 gün dedim uzunyol yapcaz :) kısmet bakalım ama çok ağrım var yaa hemde çokMelo catliyoorr tren kacmadan yetişcen bugun
Yumurtan guzel catlamis degerin iyi ama bebiş için bu sonuca gore umutlanma forumda bu ay bi kizin oyle oldu nicki hatırlamıyorum progesteronu yuksek cikti bebis icin umutlandi ama yokmus gebeligi göstermedigini anlamistik ama en azindan yumurtanin guzel gelistigini gösterio bu da bebis icin en onemli şeyden biriKızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?
bana o dün akşam pik dedi zaten :) kocam nöbete kaldı aksi gibi yoktu bugün az önce tekrar attım ebruya bakalım ne diyecek 23 mart pik bugün çatlama gibi sanki ama emin değilim zaten değerlendiricem sorun yok allah bilir artık bakalım neler olacak aksam 8,30 da bir test daha yapıcam çatlamış mı yada ne alem diye bakalımCanim ya sanki pik gibi de degil gibi de emin olmak icin bir gebenin günlüğüne ebruya sorsana mesaj at o genelde cevap veriyor sen simdi at aksam anca verir cok yogun oluyor surlab testini en iyi taniyan o genelde o t cizgisini daha koyu bekliyor ama yinede diyor ki her ihtimale karsi degerlendir diyor