- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.607
28 i canım ..Kaç gün var bat a canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 i canım ..Kaç gün var bat a canım
Incir yesem sadece kaynatmasam yine de oluyor mu prolaktin degeri öyle?Prolaktin süt hormonu oluyor. Gebeliği zorlastirir. Ben ilk çocuğuma hamile kalmak için ugrasirken incir kürü yapmistim ama prolaktinim yüksek cikti sonra
inşa güzel haberini alırız tatlım28 i canım ..
Günde 2 tane yiyebilirsin ben öyle yaptım kür yapmadımIncir yesem sadece kaynatmasam yine de oluyor mu prolaktin degeri öyle?
Teşekkürler canim bilgi içinGünde 2 tane yiyebilirsin ben öyle yaptım kür yapmadım
Evet evet evet pik bu hadi bismillah degerlendir....arkadaşlar pik dimi bu?
lütfen bana dua edin ben değerlendirmeye gidiyorum :)
Allah seniarkadaşlar pik dimi bu?
lütfen bana dua edin ben değerlendirmeye gidiyorum :)
Yumurtalamadan diye biliyorumKızlar merhaba, yumurtlama dan 14 gün sonra regl olunuyor catlamadan mı.
Acaba çıkmaz mı ki ya bugün sekizinci yumurtlamada gün regli 31 indeRn erken aslinda 10 12 gunler
O degisiyor tam 14. gunde olmuyor herkes. 12 ile 17 gun arasinda değişiyorKızlar merhaba, yumurtlama dan 14 gün sonra regl olunuyor catlamadan mı.
Teşekkür ederimYumurtalamadan diye biliyorum
Benimde 8.gun heyecanla bekliyorum gün geçmiyorAcaba çıkmaz mı ki ya bugün sekizinci yumurtlamada gün regli 31 inde
Ben akşam yaptım kargodaki testler gelince, benim 7. Günüm ama. Tabi ki bişi çıkmadı.Benimde 8.gun heyecanla bekliyorum gün geçmiyor
Bende zor duruyorum ama çıkmayacağını bildiğim için boşuna testimi harcamak istemiyorum yarın yapcak misinBen akşam yaptım kargodaki testler gelince, benim 7. Günüm ama. Tabi ki bişi çıkmadı.
Ben 20 tane test söyledim hergün yaparım diye aldım zatenBende zor duruyorum ama çıkmayacağını bildiğim için boşuna testimi harcamak istemiyorum yarın yapcak misin
Neyse ki yalnız değilim 9.gununde öğrenenler var nasıl oluyor anlamıyorumBen 20 tane test söyledim hergün yaparım diye aldım zaten