Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım benimRAbbim isteyen herkese nasip etsin hep dualardasınız
Benimde bugün 7. Günüm, 6 gün kala bile kaset testte çıkanlar varmış sabahtır ona bakıyordum bende. Trndyoldan kaset test siparişi vermiştim artık o gelene kadar 1 2 gün daha geçer zaten.Kizlar yumurtlamanın kaçıncı günü test yapılıyor bugün benim sekizinci gün negatif
Ya ovulasyon testin nasıl ben yaptım ta silik çıktı o zaman yoktur diye düşünüyorumBenimde bugün 7. Günüm, 6 gün kala bile kaset testte çıkanlar varmış sabahtır ona bakıyordum bende. Trndyoldan kaset test siparişi vermiştim artık o gelene kadar 1 2 gün daha geçer zaten.
Bugün bende yaptım, çizgi aşırı silik çıktı, ama ben tekrar yumurtlama falan olur mu acaba diye yapıyorum. Ovulasyona göre yorumlama bence canım şimdiden var mı yok mu diyeYa ovulasyon testin nasıl ben yaptım ta silik çıktı o zaman yoktur diye düşünüyorum
Ben ovulasyon ikinci çizgiyi görünce umutlaniyorum yoks a kafadan eledim negatif diye:)Bugün bende yaptım, çizgi aşırı silik çıktı, ama ben tekrar yumurtlama falan olur mu acaba diye yapıyorum. Ovulasyona göre yorumlama bence canım şimdiden var mı yok mu diye
Daha erken canım inşallah pozitifi görürüzBen ovulasyon ikinci çizgiyi görünce umutlaniyorum yoks a kafadan eledim negatif diye:)
Tatlım adetlerin 10 gün kadar geçikiyorda bence Dr a gitmeden küre başlama tatlım istersen hazır adette olsun adetlikten git bi baktır istersen canımkızlar ,incir aldım 21 günlük incir kürü yapacağım aranızda yapan oldu mu ?
birde sabahları bal çörek otu ve tarçın kürü deneyeceğim faydası olur mu bilmiyorum...
İnşallah benbugun gebelik striptest var onuda yapayım ama cikcagini sanmıyorum şansımı deneyimDaha erken canım inşallah pozitifi görürüz
Ah bende böyle söylüyordum sonra bu ay hiç düşünmedim kesin hamile kalmışmışım takmadığım için dedim test yaptım silik çizgi çıktı ertesi günde Regl geldi. Kesinlikle bekleyin dost tavsiyesiEvet yaa gerçekten şanssız topik oldu .Her gün 3-4 tane regl haberi alıyoruz gebelik haberi yerine ..Nisan bereketi bize de işler belki .Bu arada ben de kendimi bu ay hiç hamile gibi hissetmiyorum .Değişik hiçbir belirtim yok.Test de yapmadım .Adet günüm geçerse yapacağım ...
Dene bakalım canım bende olsa bende dayanamaz yapardımİnşallah benbugun gebelik striptest var onuda yapayım ama cikcagini sanmıyorum şansımı deneyim
ne zaman kullanmaya başlayacağız canım biliyor musun ? adetimin ilk günü ne zaman başlamam lazıminciri elinle kopar 6-7 adet onu kaynat 15 dk soğusun sonra 4 adet havucu elinle kır onu da 20 dk kaynatacaksın ama bu ikisi kesinlikle aynı tencerede olmayacak soğuduktan sonra ıkisini karıştır bir kapta sabah aksam tüket anım
olmuşşşş evettttt pik göründüüüü :) yarında böyle olabilir ama çatlayada bilir. genelde ne kadar sürüyor pik zamanı :) en geç 15. gün çatlarEki Görüntüle 2807775
Kızlar pik mi sizce dünde yumurtlamaydı bugunde yaptım
İlk kez yaptığım için ne zaman çatlar bilmiyorum Ebru Ceylan perşembeye kadar ilişki dediolmuşşşş evettttt pik göründüüüü :) yarında böyle olabilir ama çatlayada bilir. genelde ne kadar sürüyor pik zamanı :) en geç 15. gün çatlar
bugün başlamalısın 21 gün devam diyor ama çok iyi bir kür onu biliyorum insan üşeniyor onu yapmaya üşenmesen tadı da fena değil sen sadece onu yapacaksan üşenme sakın ben geçen ay çok şey yaptım ya sıkıldım hemenne zaman kullanmaya başlayacağız canım biliyor musun ? adetimin ilk günü ne zaman başlamam lazım