Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic kafani karistirma kuzum doktorun ne zamn derse o zamn birak benim arkadasim doguma kadar kullandi hatta dogumdan sonrada 15 gun kullandi bi sıkıntı olmuyor yani ben 37 haftamda biraktim ama bu defa ne olur bilmiyorum
Çok teşekkür ederimm canımmm

Amin canim isteyen herkeze nasip etsin gercekten doktor cok onemli benin ve esimin ortak arkadasimuz var onlarla 1 ay arayla evlendik onlarinda olmadi onlara da onermistik o doktoru benden 1 ay oncede o hamile kaldi
Hey maşallah canım ya ne kadar güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Soğan çok iyi geliyor ben onu hep ara ara yaparım sana da ki gelir büyük ihtimalle çünkü benim ilk hamileliğimde bir problemim yoktu ama olmuyordu. 7 ay sürmüştü gerçi çok fazla değil. Ama şimdi yaş arttı tabi tiroid çıktı filan yumurta rezervi de azalmıştır tabi o yüzden beni soğan kesmiyo ama sana fayda eder inanıyorum. Taşınırken daha iyi kafan dagilmis olur hem

Kızlar soğan kürü nasıl yapılıyor ve ne zaman içmeye başlıyoruz? Ben bitki çaylarını falan içemiyorum sevmiyorum soğan suyunun tadı nasıl ? İçenler yardımcı olursa çok sevinirim
Canım ben çocukluğumdan beri pişmiş soğan yemeyen soğan kokusundan hatta soğan lafından bile öğüren biriydim. Ama şifa için ben soğan suyunu çok içtim ve faydasını da gördüm. Burnumu tıkayarak içiyorum ve bir süre burnumdan nefes alamıyorum kokusu çok rahatsız ediyor ama dediğim gibi faydası için katlanılır. Adetin 2-3. günümde başlayıp 15 gün sabah akşam içiyordum. Bir soğanı dörde bölüp 1,5 bardak suda 4-5 dakika kaynatp ılınınca içilecek

kızlar ,incir aldım 21 günlük incir kürü yapacağım aranızda yapan oldu mu ?

birde sabahları bal çörek otu ve tarçın kürü deneyeceğim faydası olur mu bilmiyorum...

kızlar ,incir aldım 21 günlük incir kürü yapacağım aranızda yapan oldu mu ?

birde sabahları bal çörek otu ve tarçın kürü deneyeceğim faydası olur mu bilmiyorum...i
inciri elinle kopar 6-7 adet onu kaynat 15 dk soğusun sonra 4 adet havucu elinle kır onu da 20 dk kaynatacaksın ama bu ikisi kesinlikle aynı tencerede olmayacak soğuduktan sonra ıkisini karıştır bir kapta sabah aksam tüket anım

noluyor kız bununla
yumurtan büyüyüp gelişiyor en iyi kürlerden biri ben bir defa yaptım bunu geçen ay ara ara içtim ben test yaptım ya ovulasyon geçen ay o testte yumurtladım sandım meğer ne yumurtlama ne de çatlama olmamış :) ben testten sonra ilişkiyi de komple bıraktım bana anca vitamin oldu :) bu ay ovulasyonu kendim takip etmiyorum ebruya yorumlatıyorum bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…