Yok benim hiç akıntım olmadı 4 gün varken şeffaf bir akıntı derken çamaşırım da gördüm birdaha olmadı regl günün de yine çamaşırımda beyaz şeffaf karışım akıntı vardıKızlar bir şey soracağım bu ay hamiş olanlar ya da öncesinde gebeliğinden bilenler bu hani diyorlar ya gebe kaldığınızda erken belirti olarak akıntımız artarmış. Bu akıntı herkeste erken dönemde mi artmaya başlıyor. Yoksa ben hiç artış görmedim diyen var mı merak ediyorum. Benim de bata 4-5 gün var da
Ay kıyamam hayır hayır unut gitsin yanlış anlaşılma olmuş canımNe stres yaptım varya basım agrıyo gozlerım yerrınde cıkcak sımdı majezık ıctım
Ay inşallah beO minnoslardan biride ben oluyorum insallah bir gun hamisler kısmına geceriz hepimizmerhabalaarrrrr
Sonunda iç rahatlatan bir yazı gördümYok benim hiç akıntım olmadı 4 gün varken şeffaf bir akıntı derken çamaşırım da gördüm birdaha olmadı regl günün de yine çamaşırımda beyaz şeffaf karışım akıntı vardı
Unuttum gitti çay içiyorumAy kıyamam hayır hayır unut gitsin yanlış anlaşılma olmuş canım
Tat ayni olunca bide oglak burcu olunca düşünceler de kaçınılmaz oluyor
Canım benimde ilk hamileliğmde tek aklımda kalan dokunulmycak derece de göğüs hasasiyetiydi. Inşallah geç döllenme olmuştur pozitife döner. Bende ikinci için uğraşıyorum nerdeyse 2 sene oluck bi türlü olmuyor.bu ay klomen kullandım bütün hamilelik belirtileri yaşıyorum bende unutlandim ama bugun adete 2 gün kala negatif gördüm belirtilerim ilactan dolayı sanırım.hakkmzda hayırlısı olsunSonunda iç rahatlatan bir yazı gördümnereyi araştırsam baksam herkes bi çok akıntı gelişinden bahsediyor bata az kaldı hiç akıntı artışı yok ama ara ara hafif ağrım oluyor. Göğüsler zaten zamanından çok erken hassaslaştı acayip derecede acıyor yani dokunmak bile mümkün değil. Hoş her adet dönemimde acır ama yani uzun zamandır bu kadar acıdığını bilmiyorum. Bir yandan umutlanmak istemiyorum bir yandan umut arıyorum
Teşekkür ederim canımGelişir canım sen merak etme stres yapma incir ve havuç iyi gelir diyorlar bilgin olsun
Aslında şöyle benim göğüs yapım zaten fibrokistik yani bir çok kistim göğsümde de var o sebeple ben her adet dönemimde zaten baya böyle ağrılı geçiriyorum göğüsler bakımından. Ama yani umutlanmak istemiyorum da bu ay ciddi manada dokunamıyorum bile 4-5 gün var adetime daha yine test yapıp negatif görüp canımı sıkmak istemiyorum o yüzden adet günüme kadar bekleyeceğimCanım benimde ilk hamileliğmde tek aklımda kalan dokunulmycak derece de göğüs hasasiyetiydi. Inşallah geç döllenme olmuştur pozitife döner. Bende ikinci için uğraşıyorum nerdeyse 2 sene oluck bi türlü olmuyor.bu ay klomen kullandım bütün hamilelik belirtileri yaşıyorum bende unutlandim ama bugun adete 2 gün kala negatif gördüm belirtilerim ilactan dolayı sanırım.hakkmzda hayırlısı olsun
Amiiin insallah Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versinAslında şöyle benim göğüs yapım zaten fibrokistik yani bir çok kistim göğsümde de var o sebeple ben her adet dönemimde zaten baya böyle ağrılı geçiriyorum göğüsler bakımından. Ama yani umutlanmak istemiyorum da bu ay ciddi manada dokunamıyorum bile 4-5 gün var adetime daha yine test yapıp negatif görüp canımı sıkmak istemiyorum o yüzden adet günüme kadar bekleyeceğimBenim ilk olacak bir de olursa inşallah Rabbim en kısa zamanda inşallah sana ikinci bebiş sevincini de yaştır
Müminin mümine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim gönlümüzden geçenleri bize nasip etsin inşallah canımAmiiin insallah Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versindilerim sen ve burdaki tüm istiyenlerde insallah bu duyguyu tadsn. Canım bu arada hic belli olmaz çünkü önceki hasasiyetin gibi değil diyorsun. Dua et bekle bakalım güzel düşün güzel olsun insallah müjdeli haber veririz birbirimize
Otomatik yollamış resmen bakmamış canım onu da anlıyorum çok msji var ama bu iyi bişey değil insanı yanlış yönlendirirEki Görüntüle 2807094
Canım baksan yanlış görcek bır durumda yokkı bunı yolladım
Hadi gözün aydın olsun sağlıkli ilerler ve sağlıkla kucağına alır buyutursun inşallah .Kızlar benim sonucum çıktı. Beta hcg: 20,40 şu an.yarın doktoruma da gidicem bakalım Sağlıklı ilerler umarıım şimdi düzenli artış beklemekte sıra
Bence senin 20.21 pik olmuş 22 silik buyuzden pik diyor 22 sinde koyulaşma devam etseydi test yapmaya devam et ve bu günleri de değerlendir derdi.Eki Görüntüle 2807094
Canım baksan yanlış görcek bır durumda yokkı bunı yolladım
valla canım herkesin farklı bende sivilce çıktı kocaman dedim oluyorum herhalde ama hamileymişimtakılma belirtiye
Günaydın canım pik değil piki bırak koyulaşma bıle yok zaten yanlış bakmış mesaj attıBence senin 20.21 pik olmuş 22 silik buyuzden pik diyor 22 sinde koyulaşma devam etseydi test yapmaya devam et ve bu günleri de değerlendir derdi.
Günaydın haklısın bende ısrarla mesaj attım yogunsun tekrar bak karısıklık oluyor dedım Allahdan gördümOtomatik yollamış resmen bakmamış canım onu da anlıyorum çok msji var ama bu iyi bişey değil insanı yanlış yönlendirir
doktorun sadece klomen tedavisis mi uyguladı canım başka bir şey yaptı mıInsallah amin canim darisi bebis bekleyen herkeze allah kimseye aratmasin 2 yildir bizde doktor doktor geziyoruz valla hepsi ameliyat deyip basindan savdi beni dermoid kistten dolayi bi doktor buldum allah razi olsun 5 ayda hamile birakti
bir sonrakine adetine kadar mı 2 günde bir değerledirdinizAslında hep iki günde bir yaptım sadece 9-10-11 üst üste yaptım