Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben ilaç bittiği gün adet oldum doğum kontrol hapı gibi değil gebelik varsa tutunmasını sağlıyor yoksa adet olmanı sağlıyor rahatlıkla kullanabilirsin

Tamam canm araştırayım ben de

Canım ben ilaç bittiği gün adet oldum doğum kontrol hapı gibi değil gebelik varsa tutunmasını sağlıyor yoksa adet olmanı sağlıyor rahatlıkla kullanabilirsin
Canim çok teşekkür ederim umarim dedigin gibi olur doktor ayin 20si son adet tarihin dedi düzeltti normalde 16siydi dedigi tarihi 1 gün geçti hala gelen yok giden yok dun bi tane test vardi ilk idrarla yaptim cikmadi ama bugün eşime test aldirdim eczaneye gitmisti oda gecen ay bana cift cizgi cikaran sonrada adet olduğum gebelik testiydi guvenip yapamiyorum yine aynisi olur diye

Ne güzel sizin adınıza çok sevindim. Birşey soracağım ilişkiden sonra yarım saat mi yattınız sadece bir de misyoner pozisyonu nedir

Ne güzel sizin adınıza çok sevindim. Birşey soracağım ilişkiden sonra yarım saat mi yattınız sadece bir de misyoner pozisyonu nedir
Canım misyoner pozisyonu kadının sırt üstü yattığı pozisyondur. Evet ilişkiden sonra yarım saat kadar bacaklarımı kaldırıp yattım, tuvalete de birkaç saat gitmedim. Bir de eşim boşalmaya yakın belimin altına yastık koydu. Umarım yardımı olur sizlere de

Catlamanin 14. Gunu yaparsan cikar kuzum idrarda daha erken ogrenmek istiyorsan 10 veya 12. Gunu kanda baktirabilirsin

Çooook teşekkür ederim canım açıkladığın için sağolasın yaa ben de o şekilde yapıcam inşallah

Bizde bunları yaptık umarım işe yaramıştır bizimde.

Canım benim üzülme sakın ümidini kaybetme, tez zamanda sağlıkla sihhatle gelir bebeğin insaAllah hayırlı güzel haberler sanada, bizlere de nasip olsun insaAllah

Merhaba kızlar yazılarınızı surekli takip ediyorum.

Hamile olan arkadaşlar hiç aynada baktınız mı, boynunuzun bitiş kısmı ile göğüs bölgesi arası damarlarınız net bir şekilde bellimi.. yem yeşil olacak şekilde
Benim 4 yasinda 1 oğlum var ilk hamileliğimde damarlarım yem yeşil olmuştu ve belliydi hamilelik testi yapmadan 1 hafta önce...

Ozamanlarda doğum yapan bir arkadaşım vardı o anlatmıştı damarlarım çok belirgin ,
damarlarım yerinden çıkacak kadar belli yemyesil demisti.
Bat 29 ama şuan bende damarlar bayağı belirgin hale geldi ilk hamileligimdeki gibi . İlkinde öyle oldu diye 2. Dede öyle olacak diye heveslenmek istemiyorum .

Hamile olan hanimlar Sizlerde de durumlar aynımı hic dikkat ettiniz mi

Canım benim rica ederim. Maalesef ki bende de aynısı oldu pozitif çıkan testin arkasından diğerleri negatif çıktı ve adet oldum ilacı kullanırken sonlarına doğru kahverengi akıntım oldu hatta yerleşme sanmıştım ama 3.gün kırmızıya döndü ona bile rahatladım çünkü adetim 25 gün gecikmişti zor bir durum olmak da olmamak da. Sonra da hormonlara bakıldı işte bazıları ilaç bittikten 4-5 gün sonra adet oluyor eğer yine olmazsan o zaman test yap garanti olur inşallah bebiş vardır

Kızlar iyi akşamlar cuma günü akşam kahverengi az bir lekelenmem oldu ,adet günümdü bekledim sonra bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı. şehir hastanesinden randevu alacağım fakat hemen gitmekte istemiyorum çalışıyorum bu aralar başka telaşlarım da oldu çok izin aldım işyerimden .sizlere sorum sağlık ocakları kanda gebelik testi yapıyor mu? Bilgisi olan var mı bu konuda

Kızlar selam. Benim normalde bugün bat ama 5 gün kadar geç yumurtladım o yüzden adetim de 5 gün gecikir diye düşünüyorum. Ancak sorun şu ki 2 kere yumurtladım. İlk yumurtlamamın üstünden bugün 10 gün geçti, çatlamasının üstünden 8 gün. İkinci yumurtlamamın üstünden 5 gün çatlamasının üstünden 4 gün geçti. Ben hangi yumurtlamayı baz alıp test yapmalıyım ?

Yaşadığım belirtiler;

aşırı derecede kasık ağrısı, kasık ağrısının bacağıma vurması, sürekli acıkmam, baş ağrısı, karnım ağrıyor gibi ancak tam karnım da değil anlayamıyorum, hafif göğüs ağrısı, ara ara saplanan bel ağrısı

Son düzenleme:

Tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim.

İlk yumurtlamadan say catlamanin 8.gunu demişsin 11 . Günü ben pozitif gördüm önceki gün kan negatifti

Yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…