Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Allah sana sabır versin ve tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin erken dogummuydu bebeğin o yüzden mi bide ovulasyon testin varsa sende yap ne çıkacak bakalim
Gebeliğim sağlıklı geçti canım 35+4 de sancım başladı karnımda kakasını yapmış kız dediler erkekmiş hatta bebeğimin herşeyi pembeydi ismi kız ismiydi ama erkekmiş hiç kendine gelemedi en son karaciğer büyümesinden kaybettik cennette bizi bekliyor ovu testim var ama koyuluk mu olması gerekiyor pek anlamıyorum bata iki gün kaldı

Merhaba, evleneli 2 yıl olacak, daha 2 aylık evliyken eşimin ailesi bebek demeye başladı. Tabi ki çok erkendi daha, en az 1 yıl olsun sonra dedim. Sağolsun eşim saygı duydu bana. Denediğimiz ilk ay adetim 1 ay kadar gecikti, geç döllenmedir falan die düşünüyorum hala umutluydum. Bu arada Pkoluyum ama kendi içinde bir düzeni vardı yine de adetimin. Ablam da 2.yi düşünüyordu. Bugün adet günüm akşama gelmezse test yapcam sana da alayım dedi. ikimiz de yaptık, onun pozitif:) Neyse adet oldum. Sonrasında daha düzenli denemeye çalıştık. Başka bir ay benim de, kardeşimin de gecikmişti. Test alcam sana da alayım mı dedim. İkimiz de test yaptık, onun pozitif:) Bu arada kardeşim 2,5 yıldır deniyordu. Kilodan dolayı dediler 30 kilo kadar verdi ve hiç aklında bile yoktu. Hatta test aldırmak bile istemedi yoktur diye. Biz de bir kaç ay daha denedik, benim adetler de düzensizleşti iyice doktora gittik beraber. Rahim filmi çekildi hormon testi falan derken, senin bişeyin yok dedi doktor. Sadece glifor verdi. Eşimin hareketlilik sorunu çıktı 0 değil ama olması gereken değerin altında. Ultrason dedi doktor, istemedi.. Neyse keçiboynuzu kürü içirdim 15 gün bıkmadan. O ay ovulasyon testi yaptım ama hiç pozitif görmedim ağrım başladı hafiften, bir hafta sonra da adet oldum. Ama çok kısa sürdü ve az oldu. Bu ay yine ovulasyon testi kullandım 20. günde yumurtlama gördüm ve sadece o günü değerlendirdik. O günden beri değişik hissettim hep. Ağrılar, batmalar, göğüste hassaslık... 2 gün önce silik çizgiyi gördüm ve yarın kan vermeyi düşünüyorum. Ablamda da kardeşimde de, birilerine hamile olduğu müjdesini verirken içimden bişey koptu hep, kıskançlık değil kendim için burukluk. Özellikle de eşimin ailesine. Benim ailem sormaz çünkü ve olması gereken de odur. Ama sürekli ima edilmesi ve sorulması insanı gerçekten yıpratıyor. Farkındayım uzun oldu ama hepimiz farklıyız her anlamda, kardeşler bile. Kendini kimseyle karşılaştırma lütfen. Uygun bir dille bunu soranlara cevabını verince soramıyorlar tekrar. En yakın zamanda sen de güzel haberi alcaksın inşallah, o güne kadar eşinle yalnız olmanın keyfini çıkar:)

Allah Allah canım o kadar hafta cinsiyetine görmemeleri garip bida ayni doktora gitme bence Rabbim nasip etmemiş ömrünü elden gelen bişey yok inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım ovu testi bat günü ya da yumurtlamanın 12.gunu köyü çıkıyor

Anladım canım yok doktorun yapabileceği birşey yoktu çünkü çift cinsiyetli doğmuş ve genital bölgesi gelişmemişti o yüzden üç doktorda kız demişti doğduktan kırk gün sonra kromozom testi xy çıktı canım şok olmuştum Allah büyük canım sağlıkla hayırlısı ile hepimizin kucağı dolsun inşallah ovu testi denerim birazdan

Kızlar bat 17 marttı çok şükür ben de hamileyim. Regli belirtileri dışında hiç belirtim olmadı, akıntım da yok. Tek fark bat günü ve sonraki gün yaşadığım baş dönmeleri, tansiyonumu ölçtük biraz düşük çıktı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Hepinize sevgiler

Aaa kuzum benim.ilk defa duydum çok şaşırdım şuan inan doktora.kizmistim dogsaydi ne olacaktı acaba erkek olarakmi doğmuş olacaktı hay Allah ya insan bilmeyince öyle yorum yaptim k.bakma canim

Canım oncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alrsin inşallah sonrasında süreci varsa ovulasyon testlerini oaylasabilirmisin bizede umut olsun

İncir tohumu nedir canım incir kürü duydum da bunu ilk kez duyuyorum
Aslında bende ilkkez duymuşstum kolay kolay bulunmuyormuş ben diyarbakırda yaşıyorum burada cok zor bulmuş ablam adetten yıkanınca ilk perşembe akşam uyumadan önce iki rekaat şükür namazı kılıp yutuyorsun küçük birşey tablet gibi yuttum eşim bir tane bende bir tane yuttum sonra beraber olduk yumurta gününde hiç koyulaşmazdı testim ilkkez biraz belli oldu birde işte 18. Günde yine aynı oldu

Tebrik ederim ovulasyon takıbı yaptınız mı eğer yaptıysanız markası ve hangi günleri değerlendirdiniz biraz çok soru oldu ama

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah Kaç haftalıkmış bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…