Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün sabah adetim gelince moralim çok bozuldu. Tüm gün ağladım. Bu ay hiçbir küry apmayacağım demiştim ama geçen ay hayıt tohumunu alırken aktar civan perçemli aslan pençeli karışım önermişti ama ben istememiştim. sadece hayıt amıştım eğer bununla olmazsa bir dahaki ay onları alırım demiştim. Ben birsürü kür yaptım ama bu dediklerimi hiç denenmedim Bu ay bunları deyeyyim daha olmazsa pes diyeceğim. Aranızda bunları kullanan var mı

Catlamadan sonra 2 3 gün kasik ağrım oldu. Şimdi hiç bisey yok canim..bugünde akinti var ama mantar olabilir arada oluyorum cunku
Bakalım neye işaret canım?
Ovulasyon testi yapsana cnm nasıl çıkacak merak ettim
Bir tane kaldı elimde. Yapayım canım haklısın. Bakalım ne çıkacak?
Catlamanin 14. Gunu yaparsan cikar kuzum idrarda daha erken ogrenmek istiyorsan 10 veya 12. Gunu kanda baktirabilirsin
Erken gebelik testi yapmayayım diyorum sonra moralim çok bozuluyor. Dayanabilirsem Bat ı beklicem inş.

Canım bende olmadığım için bana da vermişti 3 gün boyunca kahverengi akıntım oldu sonra kırmızıya döndü. İlaç bittiği gün tamamen oldum. Ya ilacı kullanırken oluyorsun ya da ilaç gittiğinde kişinin bünyesine göre değişiyor
Cevabını yeni girebildiğim için şimdi oludum öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.. ben ilacı 5 gündür kullanıyorum kahverengi şekilde geliyor akıntı gibi diyemem biraz daha yoğun ve pıhtılı geliyor sende nasıl olmuştu ve ilacı kaç gün kullandım acaba

Ben de dün test yaptım bat 18 di dayanamadım normal testti tabi ki negatif çıktı yarın ve 18 inde tekrar yapcam olursa olur artık kısmet
Benim de bat 18 marttı. Bugün 3 gün geçti iki tane test yaptım negatif. Benim bir rahatsızlığım yok sadece prolaktin yüksek çıkmıştı. Onun için ilaç kullandım. Artı klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bu ay. Bakalım biraz daha bekleyeceğim sanırım kan testi için.

Kızlar bugün sabah adetim gelince moralim çok bozuldu. Tüm gün ağladım. Bu ay hiçbir küry apmayacağım demiştim ama geçen ay hayıt tohumunu alırken aktar civan perçemli aslan pençeli karışım önermişti ama ben istememiştim. sadece hayıt amıştım eğer bununla olmazsa bir dahaki ay onları alırım demiştim. Ben birsürü kür yaptım ama bu dediklerimi hiç denenmedim Bu ay bunları deyeyyim daha olmazsa pes diyeceğim. Aranızda bunları kullanan var mı
Vakti var demekki canım pes etme kendini üzme hep kendimize zarar veriyoruz .stres te yapma düzenli ilişki ile test yapmadan dene bikerede o zaman daha rahat oluyo insan ama ilişkin hep 2 günde bir olsun .sürekli bebeği düşünme kendine uğraş bul hayırlısı ile evladın sana gelecek 😊

Bakalım neye işaret canım?

Bir tane kaldı elimde. Yapayım canım haklısın. Bakalım ne çıkacak?

Erken gebelik testi yapmayayım diyorum sonra moralim çok bozuluyor. Dayanabilirsem Bat ı beklicem inş.
Bekleyebilirsen en guzeli o olur kuzum

Cevabını yeni girebildiğim için şimdi oludum öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.. ben ilacı 5 gündür kullanıyorum kahverengi şekilde geliyor akıntı gibi diyemem biraz daha yoğun ve pıhtılı geliyor sende nasıl olmuştu ve ilacı kaç gün kullandım acaba
Rica ederim canım öncelikle günde 2 tane içiyordum ben. İlacı 10 gün kullanacaktım 7.günde kahverengi lekenlenme ile başladı o gün bir iki damla geldi. Ertesi gün yine aynı şekilde ondan sonraki gün 9.gün daha da yoğunlaştı ama yine kahverengiydi. Sabahına yani ilacın bitti gün ise adet gibi yoğun ama kahverengi şekilde geldi ve iki güne kırmızı oldu pıhtılı ve parçalı şekilde geldi zaten ağrılı da oldu. Geciken adetle beraber içeride kalan kanın rengi kahverengi oluyor. Kısacası canım ilaç bittiği gün tamamen adet oldum adetimin 3.günü kırmızı gelmeye başladı

Canım üzülme bende senin gibi neredeyse bir aylık gecikmeden sonra söktürücü ile adet oldum ve çok üzüldüm. Düzenli ilişki oldu takip ettim ama herşeyi deneyince de olmuyormuş.Çok taktım kafama stres yaptım vücudum tepki verdi artık. Bu ay mesela enfeksiyon ilaçlarım dışında incir ve ceviz yiyorum yumurtlamaya kadar devam edeceğim. Ama kafama takmıyorum stres yapmıyorum çünkü öyle daha çok yıpranıyorsun. Düzenli ilişki devam ediyor ama acaba tuttu mu acaba ne olacak diye beklemiyorum artık bir de böyle deneyeceğim bakalım hayırlısı Rabbim vereceği zamanı biliyor demek ki içini ferah tut sırtını Rabbime yasla kendini yıpratma🥰

Kızlar iyi akşamlar cuma günü akşam kahverengi az bir lekelenmem oldu ,adet günümdü bekledim sonra bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı. şehir hastanesinden randevu alacağım fakat hemen gitmekte istemiyorum çalışıyorum bu aralar başka telaşlarım da oldu çok izin aldım işyerimden .sizlere sorum sağlık ocakları kanda gebelik testi yapıyor mu? Bilgisi olan var mı bu konuda
Canım öncelikle pozitif gördüysen bebek var demektir inşallah kanda da çıkar bebişine kavuşursun😍🤲🏻 Sağlık ocakları yapıyor evet durumu aile hekimine anlat idrar testinde pozitif çıktığını kan vermek istediğini söyle kan alıyorlar ama ertesi gün çıkıyor kan sonuçların ertesi gün alırsın inşallah mutlaka haber ver hayırlısı ile inşallah🤗

Vakti var demekki canım pes etme kendini üzme hep kendimize zarar veriyoruz .stres te yapma düzenli ilişki ile test yapmadan dene bikerede o zaman daha rahat oluyo insan ama ilişkin hep 2 günde bir olsun .sürekli bebeği düşünme kendine uğraş bul hayırlısı ile evladın sana gel

Canım üzülme bende senin gibi neredeyse bir aylık gecikmeden sonra söktürücü ile adet oldum ve çok üzüldüm. Düzenli ilişki oldu takip ettim ama herşeyi deneyince de olmuyormuş.Çok taktım kafama stres yaptım vücudum tepki verdi artık. Bu ay mesela enfeksiyon ilaçlarım dışında incir ve ceviz yiyorum yumurtlamaya kadar devam edeceğim. Ama kafama takmıyorum stres yapmıyorum çünkü öyle daha çok yıpranıyorsun. Düzenli ilişki devam ediyor ama acaba tuttu mu acaba ne olacak diye beklemiyorum artık bir de böyle deneyeceğim bakalım hayırlısı Rabbim vereceği zamanı biliyor demek ki içini ferah tut sırtını Rabbime yasla kendini yıpratma🥰
Canım ben hepsini denedim boşverdim çok pozitif düşündüm üzülmeyeyim diye umutsuzmuş gibi yaptım. Mesguliyetlerim oldu geçti tam 3 yıl oldu her duyguyu denedim ama hep sonu hüsran neden böyle bilemiyorum.Dua dilimden hiç düşmez bu ay bir de 41 kere Meryem suresi okumuştum. Yaşım da geçiyor diye endişem artıyor her geçen ay ama bu ay rahatlamak için herşeyi yapacağım bakalım becerebilecek miyim. Teşekkür ederim cevaplarınız destekleriniz için

Onu farketmedim ama bende de bat tarihinden yaklaşık bir hafta önce göğüs uçlarındaki koyu kısımda çok az büyüme oldu
Canım öncelikle pozitif gördüysen bebek var demektir inşallah kanda da çıkar bebişine kavuşursun😍🤲🏻 Sağlık ocakları yapıyor evet durumu aile hekimine anlat idrar testinde pozitif çıktığını kan vermek istediğini söyle kan alıyorlar ama ertesi gün çıkıyor kan sonuçların ertesi gün alırsın inşallah mutlaka haber ver hayırlısı ile inşallah🤗
Çok teşekkür ederim canım 😍Allah razı olsun, İnşallah Allah benim gibi isteyen herkese nasip etsin 🤲hamile olan herkese de isteyen herkesi de Rabbim tez vakitte hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun inşallah😌🤲

tatlim hic moral bozma. burada hepimizin ortak bir amaci var o da bir evlat sahibi olmak. yalniz degilsin asla sakın kendini uzme. bu arada bir arkadasim var birlikte ayni zamanlarda evlenmistik. 1 bucuk sene oldu. onunda cocugu olmadi benim de. gecen ay senin soyledigin hayit ve diger iki otu kullandi. sabahlari ac karinlada ari sutu bal propolis polen karisimi bir macun yedi. dün onun hamile haberini aldik cok sevindik. bende deneyecegim bu ay. umut her zaman vardir unutma

tatlim hic moral bozma. burada hepimizin ortak bir amaci var o da bir evlat sahibi olmak. yalniz degilsin asla sakın kendini uzme. bu arada bir arkadasim var birlikte ayni zamanlarda evlenmistik. 1 bucuk sene oldu. onunda cocugu olmadi benim de. gecen ay senin soyledigin hayit ve diger iki otu kullandi. sabahlari ac karinlada ari sutu bal propolis polen karisimi bir macun yedi. dün onun hamile haberini aldik cok sevindik. bende deneyecegim bu ay. umut her zaman vardir unutma
Yaa çok teşekkür ederiiimm bunu duyduğum iyi oldu gerçekten çok iyi geldi. İnşallah arkadaşın da biz de hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Ben arı sütü bal propolis karışımını kullanmaya başladım zaten bir de o otları içeceğim inşallah şifa olur çok sevindim valla tam da aradığım cevaptı. Peki arkadaşına sorabilir misin nasıl kullanmış otları karıştırmış mı ayrı ayrı mı içmiş bunu pek anlayamadım çünkü farklı farklı kürler okudum

X