Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya yumurta masaji nedr ne icin yapilir nasil yapilir

Merhaba canım yazdığını okuyunca baktım bende boynumda yok ama göğsümde var yeşil damar batım 24
Aaaa haydi insaAllah diyelim
Benim bat 28 mis 29 demişim yazdıktan sonra sonra fark ettim.
1 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, hayırlısıyla sağlıkla sihhatle gelsinler insaAllah

Ben Çarşamba gününden itibaren kullanmaya başladım 5. Gün doktorum kullanım süresi için bir şey söylemedi ama eczanede 5 gün kullanıcaksınız doktor öyle yazmış dediler benimde inşallah kırmızıya döner ya

Kizlar ya yumurta masaji nedr ne icin yapilir nasil yapilir
Canım ebru ceylanın videosu var adetliyken adet söktürücü ve yumurtlama tetikleyen masaji var o yapılıyormuş adet bittikten iki üç gün sonra da yumurtlama masajı var oturarak siyah kiyafetle videosu var YouTube da ikisi de var. Ben de bu ay ikisini yapıcam inşallah

Canım benim üzülme bak biz yanındayız yalnız değilsin bizim de amacımız evlat sahibi olmak. Bende hayıt otu içiyorum şu an sabah akşam kullanıyorum. Aktardan aldım iyice ezdim bir kaşık katıyorum kaynamış suya dinleniyor içiyorum çok da rahatlatıyor adet düzeni sağlıyor rahmi temizliyor yumurtalıklara iyi geliyor. Aktarcı dedi bana çocuk için mi istiyorsunuz diye. Alan çoğu bayan çocuk için alıyor çok faydalı dedi sende kullan bir de böyle dene inşallah bebişlerimizin haberini vermek nasip olsun bize de

Ne demek canım Allah senden razı olsun güzel duaların için de İnşallah Rabbim bize de nasip etsin

Evet canım doktor gerekli gördüğü kadar kullanıyorsun ben çok araştırdım ilaç bittikten 5-7 gün arasında da adeti gelen çok var benim biter bitmez geldi inşallah rahatlarsın zor bir durum rahatsız hissediyorsun şişiyorsun gerçekten

Tamm cnm arastirayim hele

Anladım kuzum benım inşallah gebeliktir benım artık olmadıgı netleşti haziranda denicem artık bende nasip bakalım

Eki Görüntüle 2806075 sizce ne oluyor bu testlere göre
Gorunuse gore 13 ve 18 de pik olmus iki kez yumurtlamis
Catlatma ignesinden sonra 14 ve 19 gunleri arasinda gelir adet

Göğüs ucu hassasiyeti yaşamaya başladım ama belirti olarak saymasamda olur sanırım. Forumda biraz okudumda pozitif gören de var negatif görende var bu belirtiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…