Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 17 marttı çok şükür ben de hamileyim. Regli belirtileri dışında hiç belirtim olmadı, akıntım da yok. Tek fark bat günü ve sonraki gün yaşadığım baş dönmeleri, tansiyonumu ölçtük biraz düşük çıktı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Hepinize sevgiler ❤️
Canım hayırlı olsun ❣️

Canım oncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alrsin inşallah sonrasında süreci varsa ovulasyon testlerini oaylasabilirmisin bizede umut olsun
Canım ben 40 yaşındayım, 3 ay önce evlendim, çocuğum yok. Bak geçen 2 ay ovulasyon testi denedim, bu arada iki günde bir ilişki yaşıyorduk, hiç pik göremedim daha çok stres oldum ben yumurtlamıyor muyum diye doktora gittim, üstüne 4 tane de miyomum olduğunu öğrendim. Bu ay regli bitiminden itibaren yumurtlama günü (28 günde bir adet oluyorum, tahmini 3 Mart) ve sonraki hafta her gün ilişkiye girdik. Öyle ki tahriş oldum çok fena :KK43: yani ovulasyon takibi yapmadım. Her regli öncesi göğüslerim acır, şişkinlik olur, kasık ağrısı olur, hepsi geldi, dedim yine olmadı, adet sancım bile oldu son hafta. Ama regli olmadım... Kendinizi öyle testlere falan çok adapte etmeyin, mümkün oldukça sık ilişki lütfen, bir de hep misyoner pozisyonu ve bel altı yastık takviyesi, yataktan kalkmak yok bacaklar yukarda en az yarım saat yatıyoruz. Gerisi Allah’a kalmış, ol derse oluyor Rabbim. Dualarım sizinle, kucaklarımız dolsun inşallah.

Tebrik ederim 🤗 ovulasyon takıbı yaptınız mı eğer yaptıysanız markası ve hangi günleri değerlendirdiniz biraz çok soru oldu ama🙈
Canım ben 40 yaşındayım, 3 ay önce evlendim, çocuğum yok. Bak geçen 2 ay ovulasyon testi denedim, bu arada iki günde bir ilişki yaşıyorduk, hiç pik göremedim daha çok stres oldum ben yumurtlamıyor muyum diye doktora gittim, üstüne 4 tane de miyomum olduğunu öğrendim. Bu ay regli bitiminden itibaren yumurtlama günü (28 günde bir adet oluyorum, tahmini 3 Mart) ve sonraki hafta her gün ilişkiye girdik. Öyle ki tahriş oldum çok fena :KK43: yani ovulasyon takibi yapmadım. Her regli öncesi göğüslerim acır, şişkinlik olur, kasık ağrısı olur, hepsi geldi, dedim yine olmadı, adet sancım bile oldu son hafta. Ama regli olmadım... Kendinizi öyle testlere falan çok adapte etmeyin, mümkün oldukça sık ilişki lütfen, bir de hep misyoner pozisyonu ve bel altı yastık takviyesi, yataktan kalkmak yok bacaklar yukarda en az yarım saat yatıyoruz. Gerisi Allah’a kalmış, ol derse oluyor Rabbim. Dualarım sizinle, kucaklarımız dolsun inşallah.

Ah ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ❤️🤗

Şükür kırmızıyı gördük Allah ım bu bile nasıl bir nimet gelmesi vücudum sapıtmıştı
Valla bende adet olmadim hala anlamadim dün test yaptim negatif çıktı elimde son bi test var yapmaya korkuyorum esime test al dedim oda gecen beni yaniltan testten almış korkuyorum yine cift cizgi cikar yanlış olurda beni boşuna heyecanlandırır diye

kmnsd kmnsd canım ben de bu ay yumurtlama masajı yapmak istiyorum da sen sanki yaptığını söylemiştin öyle aklımda kalmış bugün adet oldum ne zaman masaja başlasam iyi olur bi de hangi masajı yapiyordun oturup bacağının altına yastık koyup saat yönünde yaptığı mı yoksa diğerleri mi canım 😊
Ben adette sökücü masajı yaptım şöyle bir temizlensin içim diye adet bitti yıkandım ve yumurtlama masajını yaptım ayakta otururken yatarken o hizaya yuvarlak daire çizdim canım sonra pik gördüm be bıraktım 🙏

Ah ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ❤️🤗
Amin kuzum, dualarım seninle, sizinle. Hep birlikte güzel haberler alalım. Ben çok umutsuzdum doktorun söyledikleri yüzünden, bana direk miyom ameliyatı ve tüp bebek demişlerdi. Rahim filmi çektirecektim Nisan’da. Çok şükür, hamdolsun 🥺inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Sürekli ağlıyorum, sigara içiyordum bıraktım. Çok farklı bir duygu içindeyim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Çok tesekkürler ilginize 🥰 aslında ilk gebelikte daha az değerlendirmiştim ve Bat günü bile negatif görüp gecikme ile öğrendim. Bata 2 gunum var erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı. Yıne bir bekleyim bakalım belkide yıne sürpriz olur 🤭🙈

Seni çok iyi anlıyorum canım ...benim bebeğim yoğun bakımda yatarken ikizim bir bebeği daha olacağını söyledi eltimin bebeği var görümcem de hamile Mayıs sonu bebeğini kucağına alacak ikizimin eşi de Haziran sonu bebeğini kucağına alacak benim bebeğim vefat etti dört ay önce ve ben doğumlarında yanlarında olacam onlar için mutluyum ama gel içime sor benim iki aylık canım kanım melek oldu Allah büyük bu da bizim sınavımız canım sıkma canını allahtan gelen baş tacı de geç 🙏🙏🙏🙏🙏
Canm ya çok üzüldüm ama her şeyin zamanı var en yakın zamanda senden güzel haber gelir inşallah. Seni çok iyi anlıyorum benim de karnımda öldü insan o duyguyu tadınca kucağına almak istiyo ama her şey kısmet. Allah geciktiriyorsa güzellestiriyordur

Canm ya çok üzüldüm ama her şeyin zamanı var en yakın zamanda senden güzel haber gelir inşallah. Seni çok iyi anlıyorum benim de karnımda öldü insan o duyguyu tadınca kucağına almak istiyo ama her şey kısmet. Allah geciktiriyorsa güzellestiriyordur
Canım başın sağ olsun. Rabbim sabır vermeden bebek versin inşallah. Tez zamanda yüzün gülsün. Ben de içim acıyarak çok bebek kutlamalarına gittim. Kalbim seninle, güzel haberini mutlaka yaz ❤️

İnşallah canım benim hepimizin kucağı dolsun inşallah 🙏

Canım başın sağ olsun. Rabbim sabır vermeden bebek versin inşallah. Tez zamanda yüzün gülsün. Ben de içim acıyarak çok bebek kutlamalarına gittim. Kalbim seninle, güzel haberini mutlaka yaz ❤️
Amin inşallah canlar burda biz birbirimizi anlarız rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏

İki gündür gelen kahverengi akıntım var adet kanaması gibi yoğun değil ama kırmızı renkte değil ilacı içmeye devam ediyorum şu an 😞
Canım bende olmadığım için bana da vermişti 3 gün boyunca kahverengi akıntım oldu sonra kırmızıya döndü. İlaç bittiği gün tamamen oldum. Ya ilacı kullanırken oluyorsun ya da ilaç gittiğinde kişinin bünyesine göre değişiyor

X