Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende artımed in 10lu kaset testinden sipariş verdim 3 4 gün kala kesin başlarım dayanamayıp. Daha önce hiç kullanmadım da kaset testini, umarım uğurlu gelir 🤦‍♀️

Kizlar herkese merhaba .Bu ikinci ay denememi Z ve bu ay da olmaz ise sanırım diğer seneye bırakacağım bilmiyorum ..Geçen ay yumurtlama dönemim çok ağrılı oldu ve kanama oldu çok hafif lekelenme gibi.Catladi diye düşündüm ve yumurtlama sonrası da çok ağrılı geçti .Hareket edince kasığımda bir nokta ağrıyordu ve ben kesin hemileyim dedim daha bir sürü belirti vardı tabiki
Bu ay kafaya takmadım hatta önce vazgeçmiştim .Kilo vereyim dedim daha sonra eşime bile haber vermeden o riskli günleri değerlendirdik ..Ama bu sefer hiç belirti yok.Sadece yumurtlama döneminde akıntı oldu .Ve en ufak bir belirtim bile yok .Bata 7 gün var .Ne olacak çok merak ediyorum .
Belirti olmadan da hamileliğini öğrenenler varmış canım ona takılma sen, ve 2 ay çokmaz bir süre neden bu kadar erken sıkıldın? Hoş benim 3 4 ama bende çok sıkıldım

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Yok canim ben de 10 martta verdim 34.24 cikti 12 sinde verdim 112.21 14 de verdin 326 cikti 19 da da keseyi gorduk suan cok kucuk gozukmez hcg 1000 ustunde gozuyor 2 kati artiyosa normaldir ama simdi kese gorunkez

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Canim dusuk tabiki degerin daha benimki 3000i gecmisti gittim doktora cok acele etmissin iki gunde bir tekrarla benim 11 mart 84.99 15 mart 626.9 17 mart 1385ti 20 martta kese göründü

Merhaba kızlar, yumurtlama günümü ve sonraki günleri değerlendirdim. O gün bu gündür sürekli ağrı sızı göğüs hassasiyeti var. Dün adetim baslamaliydi başlamadı bugün ki görünür de bir şey yok. Yumurtlamadan sonra ki 13. Gün bugün test yapsam çıkar mı? Bundan önce yaptıklarımda hep tej cizgiydi. Adet ağrısı gibi ağrılarım var. 3 gündür de kokusuz saydam hafif alıntım var. Ümitleniyor insan .. :KK43:

Merhaba kızlar, yumurtlama günümü ve sonraki günleri değerlendirdim. O gün bu gündür sürekli ağrı sızı göğüs hassasiyeti var. Dün adetim baslamaliydi başlamadı bugün ki görünür de bir şey yok. Yumurtlamadan sonra ki 13. Gün bugün test yapsam çıkar mı? Bundan önce yaptıklarımda hep tej cizgiydi. Adet ağrısı gibi ağrılarım var. 3 gündür de kokusuz saydam hafif alıntım var. Ümitleniyor insan .. :KK43:
13.gün çıkma ihtimali var eğer geç döllenme değilse canım, inşallah vardır

Cikar canim insallah bebisin seninledir hadi yap testini bizimlede paylas

Ben laboquick Ovulasyon testi ile takip yapmıştım sizce diğer kağıt test mi daha iyi bu mu eğer regl olursam hemen sipariş edeceğimde tavsiyelerinizi bekliyorum 🤓

Belirti olmadan da hamileliğini öğrenenler varmış canım ona takılma sen, ve 2 ay çokmaz bir süre neden bu kadar erken sıkıldın? Hoş benim 3 4 ama bende çok sıkıldım
Canım sıkılmadım ama biraz kilom fazla .16 aylık bir kızım var .Ve yazın tatil planları falan var .Erken gebelik dönemimin bu tarihlere gelmesini istemiyorum ..Kilo vermem lazim.Bu ay nasip olmazsa .Erteliycem biraz daha ..Teşekkür ederim cevap için .Umarım vardır kısmet olmuşsa çok çok sevinicem tabikide .Kızım çok yalnız .Ona arkadaş olsun istiyorum ..

Kızlar selam ben yıne rüya gördüm hamıleyım 😂 hatta sonra melo yazıyo ben hamıleyım dıye bılıncaltıma bak ya bunarada melonun hesap pasif birşey mi oldu

Kızlar gerçekten de yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oldum artık nisan ayı hayırlı gelir umarım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 😊 Lavi12 Lavi12 canım benim yeni tarihimi de bat 22 nisan deneme 3. ay olacak şekilde değistirir misin💗
Canım ben de adet oldum malesef. Ben yumurtlamadan 11 gün sonra çatlamadan 8 gün sonra adet oldum.

X