Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti olmadan da hamileliğini öğrenenler varmış canım ona takılma sen, ve 2 ay çokmaz bir süre neden bu kadar erken sıkıldın? Hoş benim 3 4 ama bende çok sıkıldımKizlar herkese merhaba .Bu ikinci ay denememi Z ve bu ay da olmaz ise sanırım diğer seneye bırakacağım bilmiyorum ..Geçen ay yumurtlama dönemim çok ağrılı oldu ve kanama oldu çok hafif lekelenme gibi.Catladi diye düşündüm ve yumurtlama sonrası da çok ağrılı geçti .Hareket edince kasığımda bir nokta ağrıyordu ve ben kesin hemileyim dedim daha bir sürü belirti vardı tabiki
Bu ay kafaya takmadım hatta önce vazgeçmiştim .Kilo vereyim dedim daha sonra eşime bile haber vermeden o riskli günleri değerlendirdik ..Ama bu sefer hiç belirti yok.Sadece yumurtlama döneminde akıntı oldu .Ve en ufak bir belirtim bile yok .Bata 7 gün var .Ne olacak çok merak ediyorum .
Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok
Yok canim ben de 10 martta verdim 34.24 cikti 12 sinde verdim 112.21 14 de verdin 326 cikti 19 da da keseyi gorduk suan cok kucuk gozukmez hcg 1000 ustunde gozuyor 2 kati artiyosa normaldir ama simdi kese gorunkezMerhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Canim dusuk tabiki degerin daha benimki 3000i gecmisti gittim doktora cok acele etmissin iki gunde bir tekrarla benim 11 mart 84.99 15 mart 626.9 17 mart 1385ti 20 martta kese göründüMerhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
13.gün çıkma ihtimali var eğer geç döllenme değilse canım, inşallah vardırMerhaba kızlar, yumurtlama günümü ve sonraki günleri değerlendirdim. O gün bu gündür sürekli ağrı sızı göğüs hassasiyeti var. Dün adetim baslamaliydi başlamadı bugün ki görünür de bir şey yok. Yumurtlamadan sonra ki 13. Gün bugün test yapsam çıkar mı? Bundan önce yaptıklarımda hep tej cizgiydi. Adet ağrısı gibi ağrılarım var. 3 gündür de kokusuz saydam hafif alıntım var. Ümitleniyor insan ..
Cikar canim insallah bebisin seninledir hadi yap testini bizimlede paylasMerhaba kızlar, yumurtlama günümü ve sonraki günleri değerlendirdim. O gün bu gündür sürekli ağrı sızı göğüs hassasiyeti var. Dün adetim baslamaliydi başlamadı bugün ki görünür de bir şey yok. Yumurtlamadan sonra ki 13. Gün bugün test yapsam çıkar mı? Bundan önce yaptıklarımda hep tej cizgiydi. Adet ağrısı gibi ağrılarım var. 3 gündür de kokusuz saydam hafif alıntım var. Ümitleniyor insan ..
Ben ikisiyle de yaptım dün kaset testte çıkmayan pik kağıt testte çıktıBen laboquick Ovulasyon testi ile takip yapmıştım sizce diğer kağıt test mi daha iyi bu mu eğer regl olursam hemen sipariş edeceğimde tavsiyelerinizi bekliyorum
Hangi markaydi kagit test ve kaset testBen ikisiyle de yaptım dün kaset testte çıkmayan pik kağıt testte çıktı
Ayni anda yaptıysan ikisini de atar misin bakalim biz deBen ikisiyle de yaptım dün kaset testte çıkmayan pik kağıt testte çıktı
Canım sıkılmadım ama biraz kilom fazla .16 aylık bir kızım var .Ve yazın tatil planları falan var .Erken gebelik dönemimin bu tarihlere gelmesini istemiyorum ..Kilo vermem lazim.Bu ay nasip olmazsa .Erteliycem biraz daha ..Teşekkür ederim cevap için .Umarım vardır kısmet olmuşsa çok çok sevinicem tabikide .Kızım çok yalnız .Ona arkadaş olsun istiyorum ..Belirti olmadan da hamileliğini öğrenenler varmış canım ona takılma sen, ve 2 ay çokmaz bir süre neden bu kadar erken sıkıldın? Hoş benim 3 4 ama bende çok sıkıldım
Sağol canım.İnsallah hayırlısı ne ise o olsun.Canim 16 aylık bir kızım var .Daha doğum kilolarımi veremedim ..Tekrar hamile kalmak korkutucu geldi bir an ..Hayırlısı olsun canim neden birakacaksin ki denemeyi daha 2 ay olmus
Markaları neydi acebaBen ikisiyle de yaptım dün kaset testte çıkmayan pik kağıt testte çıktı
Hayırlısı olsun canımKızlar gerçekten de yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oldum artık nisan ayı hayırlı gelir umarım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Lavi12 canım benim yeni tarihimi de bat 22 nisan deneme 3. ay olacak şekilde değistirir misin
Canım ben de adet oldum malesef. Ben yumurtlamadan 11 gün sonra çatlamadan 8 gün sonra adet oldum.Kızlar gerçekten de yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oldum artık nisan ayı hayırlı gelir umarım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Lavi12 canım benim yeni tarihimi de bat 22 nisan deneme 3. ay olacak şekilde değistirir misin
Şimdi surelab marka vardı sadece onu aldım yarın sabah mı ilk idrarla denesem yoksa şimdi mi sizceBence başka test de dene cerenay000