- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
Afiyet olsun canim❤ insallah nisan bize sansli gelirAha korktum bu kalsin ya ben kendime bir kasik bal yiyim her gun yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim❤ insallah nisan bize sansli gelirAha korktum bu kalsin ya ben kendime bir kasik bal yiyim her gun yeter
Aminn cnmmm.Afiyet olsun canim❤ insallah nisan bize sansli gelir
Testleri ekle de bakalimMrb kk üyeleri arkadaşımın testine bakar mısınız iki seferdir yapıyor dağınık çizgi çıkıyor rica etsem başına gelen varsa bilgi sahibi olan üyeler bakabilir mi
Faydasını gördünüz mü acaba anlatırmısınizBana da verdi doktor
Bana da dun verdi 4 haftalik hamileyim tutunsun diye verdiFaydasını gördünüz mü acaba anlatırmısıniz
Faydasını gördünüz mü acaba anlatırmısıniz
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende iğne oldum tutunsun diye verdi insallah
Insallah olursa tutunsun diye verdi çatlatma iğnesi oldum dua et bizleredeCatlatma ignesi mi oldun insallah hamile kalirsin
Yok canim ben 10. Gun yumurtladim baya oldu test de yaptırdım yok. Nisana hazırlanıyorum artikAa niye öyle söylüyorsun gebeligin belli olacağı günler iste
Daha 10 gün olmuş eger varsa bugünden sonra cikacak zatenYok canim ben 10. Gun yumurtladim baya oldu test de yaptırdım yok. Nisana hazırlanıyorum artik
Merhabalar bende duphaston kullaniyorum hamile değilim test yaptim ama hala adet olamadim siz adet oldunuz mu acaba ? Bendede kist gördü doktor sizin son durumunuz nedir acaba merak ettimKızlar doktora geldim iğneden sonra adet olmadığım için 3,5 cm kistim varmış adet sökülmesi için duphaston verdi
Yaaa bende hala adet olmadim bu olamamak beni daha cok geriyor gelsin bitsin artik ovulasyondan sonra beklemek ayri bi dert adetini beklemek hepten ayri bi dert nedir bu çektiğimizYok 4-5 güne gelirler
İki gündür gelen kahverengi akıntım var adet kanaması gibi yoğun değil ama kırmızı renkte değil ilacı içmeye devam ediyorum şu anMerhabalar bende duphaston kullaniyorum hamile değilim test yaptim ama hala adet olamadim siz adet oldunuz mu acaba ? Bendede kist gördü doktor sizin son durumunuz nedir acaba merak ettim