Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrica o ilac ya hamilerere veriyolar yada adet gecikmesi icin adetu geciken ve cocuk isteyen kadinlara verilir adet duzene girsin adet gorsun olurda gebelik olursa da cocugun rahme tutunmasini sagliyor size hangisi icin verdi

Yenı bir sayfa denk geldim instada ovulasyontakiplisayfa diye ordan test ve bitkisel macun vb alınınca itina ile takip ediyorlar baya kişide memnun ordan mı alsam diye düşünüyorum eğer hamiş değilsem 🙈bu ay laboquick kullandım

Kızlar doktora geldim iğneden sonra adet olmadığım için 3,5 cm kistim varmış🙁🙁 adet sökülmesi için duphaston verdi
Merhabalar bende duphaston kullaniyorum hamile değilim test yaptim ama hala adet olamadim siz adet oldunuz mu acaba ? Bendede kist gördü doktor sizin son durumunuz nedir acaba merak ettim

Merhabalar bende duphaston kullaniyorum hamile değilim test yaptim ama hala adet olamadim siz adet oldunuz mu acaba ? Bendede kist gördü doktor sizin son durumunuz nedir acaba merak ettim
İki gündür gelen kahverengi akıntım var adet kanaması gibi yoğun değil ama kırmızı renkte değil ilacı içmeye devam ediyorum şu an 😞

X