Kac gun pekiBunu her gun sabah ac karnına içiyorsun ama çörek otu çekilmiş yoksa dişinde iyice ezmen gerekiyor bütün bütün yutmayin diyorlar
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
Ovulasyon kullaniyorsan pik gunune kadar kullaniyorsun ovulasyon kullanmiyorsan 12 gun kullanacaksinKac gun peki
Sogan suyuyla bunu kullansam acaba sknti oljr mu ki.Ovulasyon kullaniyorsan pik gunune kadar kullaniyorsun ovulasyon kullanmiyorsan 12 gun kullanacaksin
Bi kadin sabah bunu icip aksam hayit iciyordu hamile kaldi bi sorun olacagini sanmiyorum aralikli vakitlerde kullanim yaparsan sorun olacagini sanmam sabah bu kürü aksam sogan suyu icebilirsinSogan suyuyla bunu kullansam acaba sknti oljr mu ki.
Mantikli bir hafta deneyecem ben bunu da sogan suyunu da ben herseyin fazlasindan korkarimBi kadin sabah bunu icip aksam hayit iciyordu hamile kaldi bi sorun olacagini sanmiyorum aralikli vakitlerde kullanim yaparsan sorun olacagini sanmam sabah bu kürü aksam sogan suyu icebilirsin
Regl bundan 14 gun sonra olcak iste. Sen gördün mu kirmizilaricanım senle benim bat günümüz aynıydı ben 10. gün yumurtladım senin çok geç oldu bakalım regl gecikecek mi senin. İnşallah bebiş vardır da gelmez tabi. Ben Nisan'ı bekliyorum artık
2 sene korunmadik olmadi ovulasyon testi denedim olmadi sonra doktor kontrolunde yumurta büyütme ve catlatma 3 kere olmadi. Sonra da igne ile yumurta büyütüp catlatma ile oldu şükürNe kadar uğraştınız olması için? Doğal yollarla mı oldu biraz tavsiye verebilir misiniz?
Haklisin valla herseyin fazlasi zararMantikli bir hafta deneyecem ben bunu da sogan suyunu da ben herseyin fazlasindan korkarim
Bat tarçın çörek otu kürü yapacak olan arkadaşlar çok dikkatli olmalısıniz eğer yumurtanız zaten gelişiyorsa kullanmayın çünki kist yapar
Aha korktum bu kalsin ya ben kendime bir kasik bal yiyim her gun yeterGazel2110 o zaman sen iyi araştır bence içine kuşku olmasin ben ilk defa duydum
Teswkkur ederm cnmBat tarçın çörek otu kürü yapacak olan arkadaşlar çok dikkatli olmalısıniz eğer yumurtanız zaten gelişiyorsa kullanmayın çünki kist yapar
Amin sağolun sizin bebiş de inşallahHayırlı olsun canim saglikla ilerlesin
Rica ederim canımTeswkkur ederm cnm
Yok 4-5 güne gelirlerRegl bundan 14 gun sonra olcak iste. Sen gördün mu kirmizilari
Ben de aynı karar veremiyorum laboguick e devam mı etsem certain mi alsamLaboquike dewam mi etsem
Aldm cnm ben laboquick bu ayda.Ben de aynı karar veremiyorum laboguick e devam mı etsem certain mi alsam
Laboguick işimi gördü aslında 24 taneden bir tane bozuk çıktı.Aldm cnm ben laboquick bu ayda.
Aa niye öyle söylüyorsun gebeligin belli olacağı günler isteYok 4-5 güne gelirler