Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Certain ovulasyon testi kulalndz mi hangisini denesem bu ay

Kızlar kaset test yapıyorum iki tane yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim 0.0 böyle bir değer olabilir mi yani beta HCG sıfır nasıl olur ( Eki Görüntüle 2805449
Bence git yeni bir test al basima geldi bole test bozukmus gittik yeniden aldik negatif yeni al ve dene oda pozitif ise baska yerde kan ver 0.0 diye hcg olmaz ama ilk once baska bir test al eczaneden

Saglikli yumurtlama icin yumurtanın olgunlasip guzel bi sekilde dollenmesi icinmis yorumlari okuyabilirsin kk'da kullanip hamile kalan cok olmus bal çörek otu tarçın kürü yaz cikiyor zaten oku yorumlari
E zaten yumurta buyuyp catliyorsa ters etki yapmaz mi. Bomba mi olacak kiz yumurtalar

Ya iste asil soru orda büyüyor ama ne kadar sağlıklı büyüyor saglikli buyumesine ve saglikli bi sekilde dollenmesine yardimci oluyor ❤
He anladm. Ben ogalnda bir hafta spgan suyu yapmistim. Bu ay onu denerm olmasa diger ay seninkini denerim. Amann bize is olsun

Ya iste asil soru orda büyüyor ama ne kadar sağlıklı büyüyor saglikli buyumesine ve saglikli bi sekilde dollenmesine yardimci oluyor ❤
Cnm baktm bu senin dedgn adetliyken oluyormus hele bana tarif yaz basliyim yarn. Kac gun yapilio

He anladm. Ben ogalnda bir hafta spgan suyu yapmistim. Bu ay onu denerm olmasa diger ay seninkini denerim. Amann bize is olsun
Icin nasil rahat ederse oyle yap canim gebe kalamiyorsam yumurtada bir sorun vardir diye düşünüyorum birde her ay yumurtlama herkeste oluyor ama yumurta kalitesi cok onemli dollenme sirasinda kaliteli yumurta gerekiyor rahime yerlesebilmesi için

Cnm baktm bu senin dedgn adetliyken oluyormus hele bana tarif yaz basliyim yarn. Kac gun yapilio
Adet basladiginda yada 2. Günü yapiyorsun icmeye basliyorsun ovulasyon kullaniyorsan pik vaktine kadar eger ovulasyon kullanmiyorsan 12 gun kullaniyorsun sonra bırakıyorsun cunku yumurtlamadan sonra kullanmaya devam edersen yumurtalik atımı islemine geciyormus adet söktürücü özelliğine sahipmiş

• 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
  • 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bunu her gun sabah ac karnına içiyorsun ama çörek otu çekilmiş yoksa dişinde iyice ezmen gerekiyor bütün bütün yutmayin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…