Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kaset test yapıyorum iki tane yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim 0.0 böyle bir değer olabilir mi yani beta HCG sıfır nasıl olur :KK43:( Eki Görüntüle 2805449
Kan sonucunda bişey vardır 0.0 diye hiç duymadım ben canım yarın yada öbür gün tekrar kan ver istersen belki cihazlarda sorun vardır hiç duymadığım İçin söylüyorum ama bilgisi olan yine yazar sana yanlış bilgi vermek istemem

Kan sonucunda bişey vardır 0.0 diye hiç duymadım ben canım yarın yada öbür gün tekrar kan ver istersen belki cihazlarda sorun vardır hiç duymadığım İçin söylüyorum ama bilgisi olan yine yazar sana yanlış bilgi vermek istemem
Adetim 5 gün geçti doktor gebelik yok deyince stres yaptım lekelenmem oluyor :KK43:

Bende aranızda sessiz sessiz takip ediyorum çok şükür hamileyim 2. Mucizeme dün öğrendim pazartesi günü kan vericem. rabbim inşallah sizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar Amin 🤲

Açıkçası bu ay hiç umudum yoktu adetten 2 gün sonra 24 şubat ve 1 martta ilişkimiz oldu sadece ben uygulamadan takip ediyorum yumurtlamayı ama yumurtlama tarihine 3 gün vardı ben nasıl olsa bu ay çok bir ihtimalim yok dedim saldım kendimi inanın acaba hamile miyim diye düşünmek aklıma 3 defa gelmiştir adetim 18 martt olmayınca şüpelendim ve adet belirtim olmadı alkıntı haricinde çok kalpten dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin inşallah Allahım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️

Adetim 5 gün geçti doktor gebelik yok deyince stres yaptım lekelenmem oluyor :KK43:
Doktorla görüştüysen doğrudur canım .üzülme nisan ayında olur inşallah .bebişin sana gelecek doğru zamanı bekliyodur.1,2 gün daha bekle bi gelmezse adetin tekrar kan ver.en önemlisi stresten uzak dur ama stres bizim en büyük düşmanımız biliyorsun

Teyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
Yaaa ne güzel inşallah bizlerde yaşarız bu duyguyu Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin♥️

İnşallah artık cidden hiç umudum kalmadı benim herkesin olur da benim olmaz gibi geliyor gerçekten hiç olmayacak gibi hissediyorum. Olsa tam hazır mıyım onu bile bilmezken olmamasına çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum. Gerçekten eksik hissediyorum. Dün silik çizgi gördüğümde bile inanasım gelmemişti hiç umutlanmamıştım😢
Seni çok iyi anlıyorum inşaallah olur ve anne oluruz. Eksikliğimiz tamamlanır♥️

Bende aranızda sessiz sessiz takip ediyorum çok şükür hamileyim 2. Mucizeme dün öğrendim pazartesi günü kan vericem. rabbim inşallah sizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar Amin 🤲

Açıkçası bu ay hiç umudum yoktu adetten 2 gün sonra 24 şubat ve 1 martta ilişkimiz oldu sadece ben uygulamadan takip ediyorum yumurtlamayı ama yumurtlama tarihine 3 gün vardı ben nasıl olsa bu ay çok bir ihtimalim yok dedim saldım kendimi inanın acaba hamile miyim diye düşünmek aklıma 3 defa gelmiştir adetim 18 martt olmayınca şüpelendim ve adet belirtim olmadı alkıntı haricinde çok kalpten dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin inşallah Allahım
Tebrik ederim canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inş.

Kızlar kaset test yapıyorum iki tane yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim 0.0 böyle bir değer olabilir mi yani beta HCG sıfır nasıl olur :KK43:( Eki Görüntüle 2805449
Hemen başka marka bi gebelik testiyle deneyin bence. Onda da pozitifse kan cihazinda sorun var ya da karistirdilar bi iş var bunda demektir. Baska baska marka idrar testlerinde pozitif cikarsa bence kesin gibi bisey 🤔 hemen test al koşş nasil duruyon 😁 seninledir insallah ❤

0.0 diye bi deger yok canim her kadinda cok az hcg hormonu vardir. Ve bu testin bu kadar net cikmasi imkansız kalibimi basarim hamilesin ya baska test yap yada baska hastaneye hemen git kan ver

Hayırlı olsun canim saglikla ilerlesin

Hemen başka marka bi gebelik testiyle deneyin bence. Onda da pozitifse kan cihazinda sorun var ya da karistirdilar bi iş var bunda demektir. Baska baska marka idrar testlerinde pozitif cikarsa bence kesin gibi bisey 🤔 hemen test al koşş nasil duruyon 😁 seninledir insallah ❤
İkiside ayrı markaydı :KK43: nasıl pozitif çıkar anlamıyorum gerçekten

X