Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben ay adet olmadim bugun olmam lazim gebelik testim negatif sen beni bu ay gebelik olmadi diye isaretle ama listeden çıkarma bir sonraki ay icin tarih veririm adet oldugumda ilac olarakta folic asit yazabilirsin insallah nisan bize uğurlu gelir

Hayır maalesef yok sizin var mı
Benm ellerinizden oper 4 yasina girecek. Sen de cok guzel iyi bir anne olacaksn canm. Benm digeri ilk ay olmustu. Bak belli olmuyor simdi olmadi. Bu ay beraber hayrli haberleri aliriz insallh. Ama poztif olup inanmamiz lazm

Aminnnn

Kizlar bu ay yumurtalik gelisimi icin yapacaginiz ozel bisey var mi kür cay vs bende bu ay yapayim

Teyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
Amin inşallah .sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Benim de ovulasyon testi dün daha koyuya gitmesini beklerken daha silik çıktı. Burda sordum dalgalanma olabiliyor dediler ama ben anladım ki bu testlerin yararı var ama psikoljik olarak çok sağlam olmak gerekiyo. Benm de dün çok moralim bozuldu yumurtla olmadı mı die. Ama gebelik için önce bizim moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor aslında

Acile gittim kızlar ben bacaklarımda damar ağrısı kasılmasından ne cıkıcak bilmiyorum agrısından duramadım

Kızlar kaset test yapıyorum iki tane yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim 0.0 böyle bir değer olabilir mi yani beta HCG sıfır nasıl olur (

Bende aranızda sessiz sessiz takip ediyorum çok şükür hamileyim 2. Mucizeme dün öğrendim pazartesi günü kan vericem. rabbim inşallah sizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar Amin

Açıkçası bu ay hiç umudum yoktu adetten 2 gün sonra 24 şubat ve 1 martta ilişkimiz oldu sadece ben uygulamadan takip ediyorum yumurtlamayı ama yumurtlama tarihine 3 gün vardı ben nasıl olsa bu ay çok bir ihtimalim yok dedim saldım kendimi inanın acaba hamile miyim diye düşünmek aklıma 3 defa gelmiştir adetim 18 martt olmayınca şüpelendim ve adet belirtim olmadı alkıntı haricinde çok kalpten dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin inşallah Allahım

Hayırlı olsun canım bizede bu ay kısmet olacak mı bakalımmm

İnşallah canım hayırlısıyla öncesinde kan testi vermeyi düşünüyor musun peki sanırım ben sabredemeyip çarşamba günü vericem
Yok canım test bile yapmıycam adet günümü bekliycem ben .önceden hep test yaptım kan verdim negatifi görünce moralimi çok bozuyo .şimdide umudum pek yok olmadı yine diye hissediyorum bakalım hayırlısı artık . Kan verirsen çıkabilir adete bişey kalmıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…