Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
  • 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
  • 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bunu her gun sabah ac karnına içiyorsun ama çörek otu çekilmiş yoksa dişinde iyice ezmen gerekiyor bütün bütün yutmayin diyorlar
Kac gun peki

Bi kadin sabah bunu icip aksam hayit iciyordu hamile kaldi bi sorun olacagini sanmiyorum aralikli vakitlerde kullanim yaparsan sorun olacagini sanmam sabah bu kürü aksam sogan suyu icebilirsin
Mantikli bir hafta deneyecem ben bunu da sogan suyunu da ben herseyin fazlasindan korkarim😁😁

Mrb kk üyeleri arkadaşımın testine bakar mısınız iki seferdir yapıyor dağınık çizgi çıkıyor rica etsem başına gelen varsa bilgi sahibi olan üyeler bakabilir mi

canım senle benim bat günümüz aynıydı ben 10. gün yumurtladım senin çok geç oldu bakalım regl gecikecek mi senin. İnşallah bebiş vardır da gelmez tabi. Ben Nisan'ı bekliyorum artık
Regl bundan 14 gun sonra olcak iste. Sen gördün mu kirmizilari

Ne kadar uğraştınız olması için? Doğal yollarla mı oldu biraz tavsiye verebilir misiniz?
2 sene korunmadik olmadi ovulasyon testi denedim olmadi sonra doktor kontrolunde yumurta büyütme ve catlatma 3 kere olmadi. Sonra da igne ile yumurta büyütüp catlatma ile oldu şükür

Bat tarçın çörek otu kürü yapacak olan arkadaşlar çok dikkatli olmalısıniz eğer yumurtanız zaten gelişiyorsa kullanmayın çünki kist yapar

X