- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 29
Adetlerin genel itibariyle düzenliyse %90 yumurtlama oluyormuş diye biliyorum ben canımYok daha göremedim ama zaten ilk defa yapıyorum. Ya hiç yumurtlamıyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetlerin genel itibariyle düzenliyse %90 yumurtlama oluyormuş diye biliyorum ben canımYok daha göremedim ama zaten ilk defa yapıyorum. Ya hiç yumurtlamıyorsam
13 gun test yaptim evde cikti bi gyn sonra kan verdim adete 3 4 gun vardi yanib14 gun ogrendimİgneden kac gun sonra ogrendiniz
Yok canım düzensiz. En çok geçen ay gecikti işte bu ay da muhtemelen gecikecek.Adetlerin genel itibariyle düzenliyse %90 yumurtlama oluyormuş diye biliyorum ben canım
Yarında ilk idrarla deneyeceğim inşallahAkşam yaparsan çıkmaz tabi ilk idrar
Ağzından bal damlıyo Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerimCanim bunu sorun etme hic kafaya takilacak bisey degil emin ol bende de dermoid kist var sag overde 11 cm 1 kilo agirliginda tek sol yumurtalik calisiyor yumurtlama oluyodu ama en fazla 9 cm buyuyodu ilk ay klomen kullandim ondada buyumedi bi sonraki ay femara kullandim 15 cm buyudu catlatma ignesi oldum hamile kaldim kafana takma catlatma ignesi ile olur senin isin
Ya siz ne güzel umut oluyorsunuzYumurtaların geç gelişiyor olabilir ben 25. günde gördüm pik. Artık umudumu kaybetmiştim ben de senin gibi düşünüyordum.. inşallah sen de görürsün. Tabi bu kadar geç olması bir sorun mu onu henüz bilmiyorum. Ama sen de devam et bence görebilirsin
Klomen başlayalım dedi canım ama ben şuan doktor değiştirmeyi düşünüyorum.Canım benim.progesteron sıfır olduğu için ikinci çizgi asla çıkmadı senin ikimkusur olduğu için koyulasiyor yumurtluyosun ama gelişmiyor yumurta ve kalitesiz diyor doktorlar yeterli olgunluğa gelmiyor yumurta muhtemelen testin daha da koyulasmaz ama bahsetmiştim klomen vs ilaçlar senin işi çözer bunu çok dert etme sonuçta yumurtalik var ama gelişmiyor o da dışardan ilaçla gelişir sonra çatlatma iğnesi olursun doktor tedavi için ne dedi
Valla ben hiç tek çizgi görmedim adetin ertesi bundan da koyu ile başladım hep piki görene kadar bu iyi bişi kuzumEki Görüntüle 2805080
Kızlar iyi geceler aşırı akıntım ve kasık ağrım hele ağrı sanki şuan ben hasta oluyorum o kadar söyliyim bende test yapayım dedım sabah zaten yapmıştım sizlede paylaşıyım dedım.sizce de son resımde ki testde ki çizgi biraz daha belirgin değil mi gecen ay 15.gunde yakalamışdım hemen hemen bu kadar cabuk koyulaşırmı?
Tmm cok sahol canım ağrın olmuşmuydu abartmıyorum sanki bıgun regl ilk gunu gıbı agrım varValla ben hiç tek çizgi görmedim adetin ertesi bundan da koyu ile başladım hep piki görene kadar bu iyi bişi kuzum
Bence kalabilirsin aynı doktorda hepsi aynı şeyi soylicek sana boşa değiştirme ben y.disindayim aynı canım bide progesteron u bu kk da çok.kiside bulamazsın ben çok aramistimKlomen başlayalım dedi canım ama ben şuan doktor değiştirmeyi düşünüyorum.
Yok yok yumurtlama olmadan adet oluyord.bende yaninher adet olmak yumurtlamak olmuyor malesef kendimden biliyorumAdetlerin genel itibariyle düzenliyse %90 yumurtlama oluyormuş diye biliyorum ben canım
Evet oluyordu hatta ilişki esnasında bile resmen rahimi hissediyordum Dr a bile söylemiştimTmm cok sahol canım ağrın olmuşmuydu abartmıyorum sanki bıgun regl ilk gunu gıbı agrım var
Sadece burası değil birsürü yere baktım yine çok bişey bulamadım.Bence kalabilirsin aynı doktorda hepsi aynı şeyi soylicek sana boşa değiştirme ben y.disindayim aynı canım bide progesteron u bu kk da çok.kiside bulamazsın ben çok aramistim
Umutlandirmak kesinle istemem tatlim umut ediyoruz sonra olmayinca cok kiriliyoruz bende ayni sorunlari yasadim siskinlik sol kasikta batma sanki yumurtaligin surekli hareket ediyir gibi hamileymisim bata 9 gun var bekle ve test yap en garantisi allah gonlune gore versin canim dedigim gibi kimseyi gereksiz umitlendirmek istemem cunki cocuk istiyosa insan belirti ariyorKizlar bişey sorucam ben mart 13 de pik gördüm öncesi sonrası değerlendirdik pazartesiden beri şişkinlik var bende birde sol yumurtaligim aşırı hareketli buarada ovulosyon testini bırakmadım hala devam ediyorum siliklesti ama tam siliklesmesi hatta bugün düne göre bir tık daha koyu ayrıca östrojen hormonunun arttığında hissediyorum yumurtaligim sürekli pıt pıt atiyor gece sol tarafıma yatinca rahatsız ediyor beni bat 28 mart bu ne olabilir sizce bide bugün akıntım bembeyaz kremsiydi
Çok tesekkurederim aslında belirti aramıyorum erken olduğunu düşünüyorum ama anlam veremiyorum sürekli hareket ediyor gibi ilk zamanlar sadece akşamları oluyordu şimdi 24 saat gibi bide kabızlık oldu bende regli olmadan 1 gün önce olur ve düzelir hemen ilk hamileligimde sadece göğüs ağrım olmuştu 14 yıl önce tabi beklemedigim bir hamilelikti belki oyuzden takipde edememiş olabilirim benim bu belirtilerim pilden 2 sonra başladı ve hala devam ediyorUmutlandirmak kesinle istemem tatlim umut ediyoruz sonra olmayinca cok kiriliyoruz bende ayni sorunlari yasadim siskinlik sol kasikta batma sanki yumurtaligin surekli hareket ediyir gibi hamileymisim bata 9 gun var bekle ve test yap en garantisi allah gonlune gore versin canim dedigim gibi kimseyi gereksiz umitlendirmek istemem cunki cocuk istiyosa insan belirti ariyor
Belkin yumurtan catliyor da olabilir de catlarkende bu tarz seyler oluyorÇok tesekkurederim aslında belirti aramıyorum erken olduğunu düşünüyorum ama anlam veremiyorum sürekli hareket ediyor gibi ilk zamanlar sadece akşamları oluyordu şimdi 24 saat gibi bide kabızlık oldu bende regli olmadan 1 gün önce olur ve düzelir hemen ilk hamileligimde sadece göğüs ağrım olmuştu 14 yıl önce tabi beklemedigim bir hamilelikti belki oyuzden takipde edememiş olabilirim benim bu belirtilerim pilden 2 sonra başladı ve hala devam ediyor
Biz de iki gün önceyi değerlendirdik ve bugün sağ yumurtalığımda aynı durumu ben de hissediyorum sürekli pıt pıt atıyor ve hareket ederken orda bir ağrı var. İlk denememiz neye yorsam bilemedimKizlar bişey sorucam ben mart 13 de pik gördüm öncesi sonrası değerlendirdik pazartesiden beri şişkinlik var bende birde sol yumurtaligim aşırı hareketli buarada ovulosyon testini bırakmadım hala devam ediyorum siliklesti ama tam siliklesmesi hatta bugün düne göre bir tık daha koyu ayrıca östrojen hormonunun arttığında hissediyorum yumurtaligim sürekli pıt pıt atiyor gece sol tarafıma yatinca rahatsız ediyor beni bat 28 mart bu ne olabilir sizce bide bugün akıntım bembeyaz kremsiydi