- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Evet buldum sonunda 193 te son attığın resim var canım biri evet pik demiş gerisini okumaya üşendim sen bakarsın .aklıma bişey takılınca onu bulmam lazım huy iştelove06
Aynen 1 kişi söyledi galiba gerisini okumadımHa Allah razı olsun canım bi pik var ama nerde nasıl var
Olsun melo biz seni böle sevdıkBen çok tiksinirim herseyden çabucak hayatta yapmam öyle birşey ben ya biraz titizim ben evi bile plastik eldivenle saatlerce temizlerim hastalık biraz bendeki o yüzden yapamam asla öyle şeyler kuzum ya
Tek ederım canımAynen 1 kişi söyledi galiba gerisini okumadım
Senin pik olan testin bu attığın değildi ben senin testini yorumladım çok iyi hatırlıyorum. Ben bu teste asla pik demem. Hatta o sıra2023 ssanırım evde bakıcam tşk edeim hıc bakmadım
Canım sorun yok suclu yada sucsuz aramıyoruz kımseye kızmadık bırsey demedık konusmalarımız hep latifeliydi dalgaya bıle vurdukSenin pik olan testin bu attığın değildi ben senin testini yorumladım çok iyi hatırlıyorum. Ben bu teste asla pik demem. Hatta o sıraLavi12 daha çok seninle konuşurdu o da pik demişti. AMA BİZİM PİK DEDİĞİMİZ TEST BU DEĞİL.
Oluruz tabiki canımOvulasyon testi kullananlar yardımcı olabilir mi
Ovulasyon testi kullananlar yardımcı olabilir mi
Buraya atamadım amaOluruz tabiki canım
Mesaj yazdığın yerin altında dosya ekle butonu var. Ordan atabilirsin fotoyu canım. Eğer uygulamadan giriyorsan yapamayabilirsin. Google dan gir ordan dene bir deBuraya atamadım ama
Buraya atamadım ama
Fotoyu atsan yorumlarız hepimizde canımBugün daha koyu olmasını bekliyodum ama daha silik çıktı çok üźüldüm bu bi sorun mu acaba
Hayır benim ertesi gün yaptigim kaset testte yine coook silikti kanda yükselmesine rağmen erken gebelik yapUmut var diyorsn yani. Yarin kalan kaset testimi yapayim.
Evet yüklebildinSonunda yükleyebildim sanıyorum
Aynı anda ilk idrarla değil oglende yapmıştım kanda negatif çıktıktan sonraki günUmut var diyorsn yani. Yarin kalan kaset testimi yapayim.
Çoğu kişide olmuyor canım ama birazda şans kısmet işi tabiki ama böyle olması daha iyi şans artıyor işte çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğiniHayır canım kullanmadım ceviz incir yedim ama başka sayfalarda da okudum ben normalmiş bu 3 kes yumurtlama kadının birinde 11 adet yumurta olmuş takip ettiği sürede yani normal sağlıklı bir kadında mucize değilmiş
bak görüyon mu kız kendi testini hatırlamıyor yolladığını sende nasıl bir hafıza var kız fil gibisin :)
o benim testim değil mi ya tosbaga yazıyor seni etiketlemişimben mi pik demişim mümkün değil manyak birde utanmadan beni ifşa etmiş :))))))))))